Όταν έχω τεμπελιές ψάχνω στα εύκολα της μαγειρικής μου. Θέλω να φτιάξω στα γρήγορα κάτι.
Να είναι νόστιμο για να αρέσει στην φαμίλια, να είναι θρεπτικό για να έχει νόημα να το φάμε. Όχι απλά να γεμίσει το στομάχι μας…
Ένα υλικό της κουζίνας μας που έχουμε συνηθίσει να μαγειρεύουμε θεωρώντας το «εύκολο» και γρήγορο, είναι οι αγαπημένες όλων μας πατάτες.
Οι πατάτες ή αλλιώς γεώμηλα, πρωταγωνιστούν σε πολλά πιάτα της κουζίνας μας. Δυστυχώς, ο πιο συνηθισμένος τρόπος που μαγειρεύονται είναι το τηγάνισμα.
Αυτή είναι και η πιο σημαντική αιτία που οδηγεί λανθασμένα την πατάτα ως «κατηγορούμενη» στα «διατροφικά δικαστήρια», στιγματίζοντας την ως ένα ιδιαίτερα θερμιδογόνο και ανθυγιεινό τρόφιμο.
Σήμερα θα σας εξηγήσω τους λόγους που πρέπει να την βάλουμε στην διατροφή μας. Ποιός είναι ο σωστός τρόπος για να την μαγειρεύουμε με μία ιδιαίτερα νόστιμη συνταγή για να την απολαύσουμε.
Δείτε περισσότερα Εδώ
- Πατάτες γεμιστές , ψημένες στην φλούδα τους - Diatrofi.gr | -.