LilaMoss: Πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της DKNY

Date:

Η DKNY συνεχίζει να - τις δικές της ιστορίες μόδας, αντλώντας έμπνευση από την καρδιά της Νέας Υόρκης. Για την Άνοιξη 2025, το brand επιστρέφει με μια καμπάνια γεμάτη σινεμά, ενέργεια και urbancoolness, έχοντας ως πρωταγωνίστρια την LilaMoss. Το νεαρό μοντέλο, με το δικό της ανεπιτήδευτο στιλ, ενσαρκώνει τη σύγχρονη γυναίκα της DKNY ατρόμητη, ανεξάρτητη, γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Αυτή τη σεζόν, το brand μετατρέπει την πόλη σε κινηματογραφικό σκηνικό, φέρνοντας τη Νέα Υόρκη στο προσκήνιο. Η πόλη αποκτά χαρακτήρα, γίνεται μέρος της αφήγησης και μεταφέρει τον θεατή σε μια ιστορία που θυμίζει τις πιο εμβληματικές ταινίες που γυρίστηκαν στους δρόμους της. Η LilaMoss, απόλυτη πρωταγωνίστρια, αποδίδει την αίσθηση μιας γυναίκας που ζει τη ζωή της σαν μια δυναμική ηρωίδα,ένα κορίτσι που μπορεί να κινείται με την ίδια άνεση από το Soho στο Brooklyn, από τις πρωινές της υποχρεώσεις στα βραδινά rooftopparties, χωρίς να χάνει ποτέ το προσωπικό της στιλ.

Η επιλογή της Lila Moss ως το νέο πρόσωπο της DKNY αποκτά μια ιδιαίτερη συμβολική διάσταση, καθώς η μητέρα της, Kate Moss, πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της Donna Karan New York για την ίδια σεζόν. Αυτή η ξεχωριστή σύνδεση επαναφέρει στο προσκήνιο τη διαχρονικότητα του brand, τιμώντας την κληρονομιά της Donna Karan και το πώς η ίδια εμπνεόταν από την κόρη της για να δημιουργήσει ένα στιλ που μιλά σε κάθε νέα γενιά γυναικών.

Η συλλογή «DKNYest. 1989» επιστρέφει στις ρίζες του brand, επαναπροσδιορίζοντας τα κλασικά κομμάτια με μια σύγχρονη προσέγγιση. Το signature ριγέ πόλοεπανέρχεται με urbanattitude, τα tailored ριγέ κοστούμια γίνονται statement επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας,ενώ το ζωηρό κίτρινο parka προσθέτει μια ανατρεπτική πινελιά στη διαχρονική ασπρόμαυρη παλέτα.Η συλλογή παίζει με oversized σιλουέτες, relaxedtailoring και effortlesslycoollayering- το τρίπτυχο της DKNY γυναίκας που ξέρει πώς να μετατρέπει ακόμα και το πιο απλό outfit σε fashionmoment.

Με τη σκηνοθετική ματιά του Mikael Jansson, η καμπάνια αποτυπώνει την κινηματογραφική ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης, εκεί που η Lila Moss δεν ποζάρει απλώς, αλλά ζει τον ρόλο της. Το main character energy της εκπέμπει δυναμισμό και κομψότητα, μεταδίδοντας το DNA της DKNY: ανεξαρτησία, αυτοπεποίθηση και unapologetic στιλ. Κάθε λήψη γίνεται ένα καρέ που αποτυπώνει τη φιλοσοφία του brand, αποδεικνύοντας ότι η μόδα δεν είναι απλώς ρούχα, αλλά ένας τρόπος να διηγείσαι τη δική σου ιστορία.

Η νέα καμπάνια της DKNY Άνοιξη 2025 αποτυπώνει τον κινηματογραφικό χαρακτήρα του brand, εμπνέοντας μια νέα γενιά γυναικών που θέλουν να εκφραστούν ελεύθερα μέσα από το στιλ τους. Μια συλλογή-πρόσκληση για να δημιουργήσεις τη δική σου fashion κινηματογραφική στιγμή.

Η νέα συλλογή της DKNY είναι διαθέσιμη στο DKNYStore (τηλ. 211 10 88 122) στον ισόγειο χώρο του GoldenHall, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Κεντρική Διάθεση Όμιλος Φάις: 211 10 88 199.

Η DKNY είναι μία παγκόσμια εμβληματική μάρκα μόδας που ιδρύθηκε το 1989. Η εταιρεία σχεδιάζει, εμπορεύεται και διανέμει συλλογές ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ σε  ομώνυμα & επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως. Η DKNY συνεχίζει να ενσωματώνει τη σύγχρονη ραπτική με εκλεπτυσμένες πινελιές, συνδυάζοντας το ελκυστικό και πρακτικό πνεύμα της Νέας Υόρκης ενώ συνεχίζει να αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο προοδευτικά σήματα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην αμερικανική μόδα.

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Εξερράγη ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος οn camera: «Σήκω φύγε από εδώ, δεν θέλω…»

Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε με ειλικρίνεια για το άγχος που βιώνει πριν από κάθε πρεμιέρα, αλλά και για το αν αισθάνεται την ανάγκη να ξεκουραστεί έπειτα από τη μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία του στον χώρο της υποκριτικής. Ο ηθοποιός αρχικά ανέφερε: «Εννοείται ότι υπάρχει άγχος μετά από

Beyonce: Αγνώριστη για ψώνια στο Κατάρ – Ακολούθησε πιστά τους νόμους για τις δημόσιες εμφανίσεις

Η Beyonce συνήθως αφήνει τα μακριά, πλούσια μαλλιά της ελεύθερα όταν βγαίνει έξω, αλλά αυτή τη φορά η σούπερ σταρ έκανε μια διαφορετική εμφάνιση.

Αντώνης Καρυστινός: «Τρεις φορές λύγισα στις πρόβες τόσο πολύ που έβαλα τα κλάματα»

Με αφορμή τόσο το τηλεοπτικό Porto Leone όσο και το νέο θεατρικό του εγχείρημα, ο Αντώνης Καρυστινός συνάντησε τη Ναταλία Γερμανού στον καναπέ του

Κατέρρευσε on air o Γιάννης Βασιλώττος: «Με ράγισε αυτή η στιγμή, συγκινούμαι και που το σκέφτομαι»

Με αφορμή τη συμμετοχή στην καθημερινή σειρά Grand Hotel του ΑΝΤ1, ο Γιάννης Βασιλώττος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για Άννα Κυριακού: «Ήταν μια κυρία, σπάνιο είδος στις μέρες μας»

«Έσβησε» στα 96 της χρόνια η Άννα Κυριακού τη Δευτέρα (13.10.2025) και η απώλειά της προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος που ήταν επιστήθιος φίλος της αναφέρθηκε στα χαρίσματα της αξέχαστης ηθοποιού, τονίζοντας ότι ήταν μια αληθινή κυρία.  Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και αυτές προβλήθηκαν

Αντώνης Καρυστινός: «Μου έχει συμβεί να λυγίσω τόσο πολύ που να βάλω τα κλάματα και να πω “δεν τον αντέχω αυτόν τον άνθρωπο”»

Ο Αντώνης Καρυστινός είναι ένας από τους πιο ταλαντούχος και low profile ηθοποιούς της γενιάς του που μιλάει σπάνια τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και για την καριέρα του. Ωστόσο, έκανε μια εξαίρεση και το μεσημέρι του Σαββάτου (18.10.2025) βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για

Γιώργος Κιμούλης:  «Είναι λάθος να φοβόμαστε να μιλήσουμε, για να μην θεωρήσουν οι άλλοι ότι εγκληματούμε»

Μία εξομολογητική και άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Κιμούλης στην κάμερα της εκπομπής “Ραντεβού το ΣΚ”. Τον γνωστό ηθοποιό επισκέφτηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, με αφορμή τη θεατρική παράσταση “Η Συνάντηση”, με τους δύο άντρες να ξετυλίγουν το κουβάρι της ζωής στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. «Πλέον έχουμε μετατρέψει τη μοναξιά σε μοναχικότητα. Αυτό για

Καρκίνος του πνεύμονα: Τι είναι και πότε εφαρμόζεται η επιφανειακά καθοδηγούμενη ακτινοθεραπεία

Τι αναφέρει η ακτινοθεραπεύτρια-ογκολόγος Κωνσταντίνα Μπόνιου, διευθύντρια ΕΣΥ στο Θεαγένειο Νοσοκομείο. Μια σύγχρονη τεχνική στην ακτινοθεραπεία αλλάζει τα δεδομένα στη θεραπεία του καρκίνου του πνεύμονα σε αρχικά στάδια. Πρόκειται για την επιφανειακά καθοδηγούμενη ακτινοθεραπεία (Surface-Guided Radiation Therapy – SGRT), μία τεχνική που προσφέρει μεγαλύτερη ακρίβεια στην ακτινοβόληση και λιγότερες παρενέργειες στους υγιείς ιστούς. Η ακτινοθεραπεία

Αθηνά Μαξίμου: «Μεγάλωσα δύο γονείς – Δεν υπήρχαν όρια, έπρεπε να τα βάλω εγώ»

Σε μια σπάνια εξομολόγηση, η Αθηνά Μαξίμου μίλησε για την παιδική της ηλικία, όπως την έζησε μέσα σε ένα σπίτι χωρίς σταθερές, όπου ο ρόλος του παιδιού συγχωνευόταν με εκείνον του ενήλικα. Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», η ηθοποιός αναφέρθηκε με καθαρότητα στην προσωπική της διαδρομή, δίχως να ωραιοποιήσει καταστάσεις. «Ήμουν μοναχοπαίδι, με χωρισμένους γονείς

Ευλογιά των πιθήκων (mpox): Ανησυχία από εγχώρια κρούσματα του σοβαρού στελέχους clade 1 στις ΗΠΑ

Οι υγειονομικές Αρχές δεν έχουν ακόμα βρει πώς μολύνθηκαν οι ασθενείς. Δεν σχετίζονται μεταξύ τους. Σε εγρήγορση έχουν τεθεί οι υγειονομικές Αρχές των ΗΠΑ καθώς τις τελευταίες ημέρες διαγνώστηκαν δύο εγχώρια κρούσματα της νόσου mpox που προκλήθηκαν από το σοβαρό στέλεχος clade 1 (κλάδος 1) του ομώνυμου ιού. Το στέλεχος αυτό προκαλεί από πέρυσι επιδημικές

Τσαφούλιας: «Ο Άδωνις με στεναχωρεί γιατί έχει φοβερές γνώσεις, αλλά τον κατάπιε η έπαρση»

Ενδιαφεροντα ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΑΦΟΥΛΙΑΣ Τσαφούλιας: «Ο Άδωνις με στεναχωρεί γιατί έχει φοβερές γνώσεις, αλλά τον κατάπιε η έπαρση» «Δυστυχώς πάμε με μαθητική ακρίβεια σε πολύ σκοτεινούς καιρούς», τόνισε ο σκηνοθέτης Τζωρτζίνα Φράγκου 18.10.2025 | 14:52 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ο Σωτήρης Τσαφούλιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno». Πιο συγκεκριμένα, «δυστυχώς πάμε με μαθητική ακρίβεια σε πολύ σκοτεινούς καιρούς», ανέφερε

Άδωνις Γεωργιάδης: «Και μαλλιά έβαλα και μπότοξ έκανα και κρέμες καταπληκτικές βάζω»

Ενδιαφεροντα ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΕΥΑΜΟΣΧΕΥΣΗ Άδωνις Γεωργιάδης: «Και μαλλιά έβαλα και μπότοξ έκανα και κρέμες καταπληκτικές βάζω» Δεν ξέρουμε πόσο λιγουρευόμασταν αυτές τις πληροφορίες Τζωρτζίνα Φράγκου 18.10.2025 | 14:21 ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε σε συνέδριο αναφορικά με τον τομέα της υγείας και των φαρμάκων, όπου αισθάνθηκε την ανάγκη να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά.