Η σχέση του Νικόλαου με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη έγινε θέμα στα διεθνή μέσα – «Ο άλλοτε πρίγκιπας Playboy παντρεύεται»

Date:

Η πρόσφατη εμφάνιση του Νικόλαου Ντε Γκρες με την όμορφη Χρυσή Βαρδινογιάννη στο μνημόσυνο για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου προκάλεσε το ενδιαφέρον όχι μόνο των ελληνικών, αλλά και των διεθνών μέσων.

Το μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε στο Τατόι στις 16 Ιανουαρίου, με την οικογένεια του τέως βασιλιά να τιμά τη μνήμη του σε μια σεμνή τελετή, μακριά από τις τηλεοπτικές κάμερες. Στο πλευρό του Νικόλαου Ντε Γκρες βρισκόταν η Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία παραβρέθηκε τόσο στην τελετή όσο και στο οικογενειακό γεύμα που ακολούθησε στο γνωστό εστιατόριο «21» στην Κηφισιά

Η κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη έκανε μια κομψή και διακριτική εμφάνιση με μαύρο σύνολο και αποχώρησε μαζί με τον Νικόλαο Ντε Γκρες μετά το τέλος του γεύματος.

Ο αρραβώνας του ζευγαριού

Δεν πέρασαν δύο εβδομάδες από την παραπάνω κοινή εμφάνιση και έγινε γνωστό πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της τέως βασιλικής οικογένειας. Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο δημοσιογράφος, Άρης Καβατζίκης, επιβεβαίωσε το γεγονός του αρραβώνα και σημείωσε πως το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στην Αθήνα.

Αναφορικά με τις φήμες που θέλουν τη Χρυσή Βαρδινογιάννη να είναι έγκυος, ο Άρης Καβατζίκης τόνισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Δεν τίθεται θέμα εγκυμοσύνης προς το παρόν», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Η παρουσία της Χρυσής Βαρδινογιάννη στον γάμο της Θεοδώρας

Σημειώνεται ότι η Χρυσή Βαρδινογιάννη είχε παρευρεθεί και στον γάμο της αδελφής του Νικόλαου, Θεοδώρας, με τον Μάθιου Κουμάρ που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2024. Ήταν η εποχή που τόσο εκείνη όσο και ο Νικόλαος διένυαν μια νέα περίοδο στη ζωή τους.

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη, κόρη του εφοπλιστή Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη, είχε τερματίσει τη σχέση της με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη μετά από πέντε χρόνια. Από την άλλη, ο Νικόλαος ήταν εργένης για μερικούς μήνες, έπειτα από το διαζύγιό του με την Τατιάνα Μπλάτνικ έπειτα από 14 χρόνια γάμου.

Χρυσή Βαρδινογιάννη

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη έχει αποκτήσει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον τραγουδιστή Νίνο. Παρόλο που η σχέση τους έληξε, η αμοιβαία εκτίμηση και ο σεβασμός τους συνεχίζουν να παραμένουν σταθερά.

Το δημοσίευμα της Daily Mail

Δημοσίευμα της Daily Mail, με τίτλο «Ο “πρίγκιπας playboy” αρραβωνιάστηκε ξανά;», σημείωσε για το ζευγάρι: «Ο Νικόλαος της Ελλάδας φέρεται να σχεδιάζει τον γάμο του με την οικογενειακή φίλη Χρυσή Βαρδινογιάννη, λιγότερο από έναν χρόνο μετά τον χωρισμό του από την Τατιάνα. Αν και η ημερομηνία της τελετής δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, οι αναφορές τονίζουν ότι θα πρόκειται για μια κλειστή τελετή. Ο γάμος τους φέρεται να προγραμματίζεται ως μια “πολύ ιδιωτική τελετή” με καλεσμένους μόνο στενούς φίλους και μέλη της οικογένειας».

To δημοσίευμα του People για τον αρραβώνα του ζευγαριού

«Γαμήλιες καμπάνες θα ηχήσουν στην Ελλάδα, καθώς ο Νικόλαος ετοιμάζεται να παντρευτεί. Στις 22 Ιανουαρίου, το περιοδικό “Hello!” ανέφερε ότι ο 55χρονος Νικόλαος έκανε πρόταση γάμου στη Χρυσή Βαρδινογιάννη, σύμφωνα με επιβεβαίωση από το ελληνικό περιοδικό “Hello!”. Αυτή η είδηση έρχεται εννέα μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του Νικόλαου με την Τατιάνα, μετά από 13 χρόνια γάμου», σημειώθηκε σε δημοσίευμα του αμερικανικού People.

«Ο Νικόλαος και η Χρυσή, κόρη του εφοπλιστή Γιώργου Βαρδινογιάννη, σχεδιάζουν έναν “ιδιαίτερα ιδιωτικό γάμο” με καλεσμένους μόνο στενούς φίλους και μέλη της οικογένειας», σημειώθηκε στο ίδιο άρθρο.

To δημοσίευμα του βρετανικού περιοδικού «Hello!»

Δημοσίευμα του βρετανικού περιοδικού «Hello!» έγραψε για τον γάμο του ζευγαριού: «Ο Νικόλαος της Ελλάδας και η Χρυσή Βαρδινογιάννη παντρεύονται έναν χρόνο μετά το διαζύγιο του πρώτου. Συγχαρητήρια στον Νικόλαο της Ελλάδας και τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, καθώς πρόκειται να ανακοινωθεί ο αρραβώνας τους».

Στη συνέχεια σημειώθηκε: «Το περιοδικό “Ηello!” και η ελληνική του έκδοση επιβεβαίωσαν την είδηση ότι ο 55χρονος Έλληνας έκανε πρόταση γάμου στη Χρυσή Βαρδινογιάννη, κόρη του εφοπλιστή Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη. Η Χρυσή είναι εδώ και καιρό στενή φίλη της ελληνικής βασιλικής οικογένειας και πέρυσι παρευρέθηκε στον γάμο της αδελφής του Νικόλαου, πριγκίπισσας Θεοδώρας, με τον Μάθιου Κουμάρ».

Το δημοσίευμα του περιοδικού «Hello!» πριν γίνει γνωστός ο αρραβώνας

Το βρετανικό περιοδικό Hello! είχε αναφερθεί στη σχέση της Χρυσής Βαρδινογιάννη με τον Νικόλαο Ντε Γκρες πριν γίνει γνωστός ο αρραβώνας τους. «Το ζευγάρι, που είναι γνωστοί ως οικογενειακοί φίλοι, δεν έχει μιλήσει ακόμη δημόσια για τη σχέση του. Η Χρυσή είχε εμφανιστεί στο πλευρό του Νικόλαου και στον γάμο της αδερφής του, Θεοδώρας, τον Σεπτέμβριο της περασμένης χρονιάς», είχε σημειωθεί σε δημοσίευμα.

Το δημοσίευμα του Tatler πριν γίνει γνωστός ο αρραβώνας

«Μετά τον χωρισμό του από τη σύζυγό του πέρυσι, ο πρίγκιπας Νικόλαος της Ελλάδας φαίνεται πως βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της οικογενειακής του φίλης, Χρυσής Βαρδινογιάννη», σημειώνει άρθρο του Tatler.

«Ο πρίγκιπας Νικόλαος, που κάποτε έφερε το προσωνύμιο “Playboy Prince” χάρη στις εμφανίσεις του σε λαμπερά πάρτι με προσωπικότητες, όπως η - Macpherson, ανακοίνωσε την άνοιξη του περασμένου έτους τον χωρισμό του από την Τατιάνα, έπειτα από 14 χρόνια γάμου», συμπληρώνει το ίδιο δημοσίευμα, που έχει ως τίτλο: «Συγχαρητήρια! Ο πρίγκιπας Νικόλαος της Ελλάδας, γνωστός κάποτε ως “Playboy Prince”, φημολογείται ότι αρραβωνιάστηκε οικογενειακή φίλη, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό του από τη σύζυγό του».

«Η οικογένεια του Νικόλαου δεν έχει κάνει ακόμη καμία ανακοίνωση σχετικά με τον φημολογούμενο γάμο του με τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, αλλά το κοινό σίγουρα ελπίζει ότι, μετά την καινούργια του ευτυχία, και η πρώην σύζυγός του θα βρει σύντομα πιο φωτεινούς ορίζοντες», καταλήγει το δημοσίευμα του Tatler.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Μέγγου

Μέσα από τα social media, ο συγγραφέας και φίλος της τέως βασιλικής οικογένειας, Ανδρέας Μέγγος μετέφερε το μεσημέρι της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου μία άτυπη ανακοίνωση για τον γάμο του Νικόλαου Ντε Γκρες και της Χρυσής Βαρδινογιάννη, τονίζοντας πως προηγήθηκε ο αρραβώνας του ζευγαριού. 

«Τον αρραβώνα του Πρίγκιπα Νικολάου με την κ. Χρυσή Βαρδινογιάννη ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας. Σύμφωνα με την υπεύθυνη επικοινωνίας του γραφείου, ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η κ. Χρυσή Βαρδινογιάννη θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην ελληνική πρωτεύουσα, την Αθήνα. Η επίσημη ημερομηνία τέλεσης του γάμου και περαιτέρω λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω από το γραφείο της Ελληνικής Βασιλικής Οικογένειας», σημείωσε ο Ανδρέας Μέγγος.

[penci_related_posts title=”ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:” number=”8″ style=”grid” align=”none” displayby=”cat” orderby=”random”]

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Ιογενείς λοιμώξεις: Οι επιπλοκές που απειλούν τους ενήλικες και η αξία του εμβολιασμού

Πώς η έγκαιρη πρόληψη, μέσω εμβολιασμού, θωρακίζουν τον οργανισμό, περιορίζοντας δραστικά τις σοβαρές ιογενείς λοιμώξεις που οδηγούν σε νοσηλεία. Οι ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού, όπως ο Respiratory Syncytial Virus (RSV), ο SARS-CoV-2 και η γρίπη, επηρεάζουν σημαντικά τον ενήλικο πληθυσμό, ιδιαίτερα άτομα άνω των 60 ετών και ασθενείς με χρόνια αναπνευστικά ή καρδιαγγειακά νοσήματα. «Σε

Παχυσαρκία: Γιατί τα κιλά επιστρέφουν – Η «μνήμη» των λιποκυττάρων ίσως δίνει την απάντηση

Νέα ερευνητικά δεδομένα, δείχνουν ότι η παχυσαρκία αφήνει επιγενετικά «ίχνη» στα κύτταρα, διευκολύνοντας την επαναπρόσληψη βάρους. Ως μία από τις πιο επίμονες μεταβολικές διαταραχές, η παχυσαρκία αναδεικνύει ένα κρίσιμο παράδοξο: ενώ η απώλεια βάρους είναι εφικτή, η θωράκιση του οργανισμού απέναντι στην επαναπρόσληψή του, παραμένει εξαιρετικά δύσκολη. Στην πράξη δηλαδή, ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, οι οποίοι 

Γλαύκωμα: Η θεραπεία με λέιζερ μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική από τα φάρμακα – Για ποιους είναι κατάλληλη

Τι προσφέρει η εκλεκτική λέιζερ τραμπεκιουλοπλαστική και τι δείχνουν οι μελέτες σε σύγκριση με τα φάρμακα. Απαρατήρητο περνά το γλαύκωμα από την πλειονότητα των πασχόντων, καθώς δεν προκαλεί συμπτώματα εάν δεν εξελιχθεί αρκετά. Αυτό όμως έχει ως συνέπεια να καθυστερούν να υποβληθούν σε θεραπείες που θα μπορούσαν να σώσουν την όρασή τους. Νέα μελέτη που

Κάπνισμα και κατάγματα: Πώς σχετίζονται – Πώς το τσιγάρο επηρεάζει την οστική μάζα

Το κάπνισμα αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τροποποιήσιμους παράγοντες κινδύνου για την υγεία των οστών. Οι καπνιστές έχουν περισσότερες πιθανότητες να υποστούν κάταγμα οπουδήποτε στο σώμα τους, συγκριτικά με όσους έχουν σταματήσει το κάπνισμα ή όσους δεν έχουν καπνίσει ποτέ. Ο κίνδυνος, ωστόσο, μπορεί να αντιστραφεί, τουλάχιστον εν μέρει, εάν η συνήθεια διακοπεί εγκαίρως. Πρόσφατα

Σταφιδόψωμο με κανέλα

ΥΛΙΚΑ 250 γρ. γάλα χλιαρό 11 γρ. ξηρή μαγιά 75 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 380 γρ. αλεύρι χωριάτικο ½ κουταλάκι αλάτι Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 75 γρ. βούτυρο ανάλατο 1 αυγό Αμύγδαλα χοντροκομμένα για πασπάλισμα Για τη γέμιση: 60 γρ. σταφίδες 2 κουταλιές κονιάκ 125 γρ. βούτυρο ανάλατο, μαλακό 1 κουταλάκι κανέλα 80 γρ. μαλακή καστανή

Αφράτη ελιόπιτα ταψιού με μπύρα (νηστίσιμη)

ΥΛΙΚΑ 260 γρ. ελιές κυπριακές μαύρες1 κρεμμυδάκι φρέσκο1 κρεμμύδι ξερό (σοταρισμένο σε 2 κουταλιές ελαιόλαδο)1 ½ φλ. κόλιανδρο φρέσκο (75 γρ.)¼ φλ. δυόσμο φρέσκο ή 2 κουταλιές ξηρό320 γρ. αλεύρι χωριάτικο320 γρ. αλεύρι φαρίνα2 κουταλάκια baking powder1 κουταλάκι μαγειρική σόδα½ κουταλάκι αλάτι1 ½ κουταλιά ζάχαρη κρυσταλλική125 ml ελαιόλαδο125 ml χυμό πορτοκάλι φρέσκο330 ml μπύρα καστανήΣουσάμι

Θάνος Τοκάκης – Βίκυ Παπαδοπούλου: Γονείς για πρώτη φορά! Γέννησε η ηθοποιός

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν πριν από λίγες ημέρες ο Θάνος Τοκάκης και η Βίκυ Παπαδοπούλου, ενώ κανείς δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη. Ο Άρης Καβατζίκης, αποκάλυψε τα ευχάριστα μαντάτα στον αέρα της εκπομπής Buongiorno σήμερα 2/3 το πρωί. Το ζευγάρι ηθοποιών απέκτησε έναν υπέροχο γιο και μάλιστα έχουν ήδη πάρει εξιτήριο από το μαιευτήριο

Βαρύ πένθος για τον Δημήτρη Μηλιόγλου

Βαρύ πένθος και δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Μηλιόγλου καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Για τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου μας ενημέρωσε ο ίδιος με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μηλιόγλου για Εύη Δρούτσα: «Είναι η γνώμη της και είναι σεβαστή» Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μηλιόγλου, ανέβασε μια

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Θάνο Κιούση: «Ο άνθρωπος είναι άφωνος για τραγουδιστής» – «Πού θα τη φτάσουμε τη μουσική;»

Με αφορμή τη δήλωση του Θάνου Κιούση, ως Τόνι Σφήνος, ότι θα ήθελε να πάει στη Eurovision, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε στον αέρα του Buongiorno. «Για σκωπτικός κωμικός, ηθοποιοτραγουδιστής, μια χαρά είναι. Για να τα λέει, να κάνει την πλάκα του κλπ…», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στη συνέχεια: «Για τραγουδιστής…

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Δημήτρης Παπανώτας σε αμήχανη στιχομυθία στον αέρα: «Αυτά πρόσεχε σε ποιον τα λες»

Τα λεγόμενα του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για τη μεταγραφή του Νίκου Μουτσινά στο Star σχολίασε η παρέα του Happy Day το πρωί της Δευτέρας (2/3). Με αφορμή τα πολυπρόσωπα δοκιμαστικά που έγιναν για το τηλεπαιχνίδι Lingo, ώσπου το κανάλι της Κηφισιάς να φτάσει στον τελικό παρουσιαστή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας είχαν μία αμήχανη

Πρωτεΐνες και άσκηση «στηλώνουν» ηλικιωμένους με άνοια – Τι έδειξε μελέτη

Πρωτεΐνες και άσκηση «στηλώνουν» ηλικιωμένους με άνοια – Τι έδειξε μελέτη FITNESS Μελέτη του Karolinska Institutet δείχνει ότι ένα τρίμηνο πρόγραμμα με ασκήσεις και πρωτεϊνούχα ροφήματα βελτίωσε τη λειτουργικότητα των ηλικιωμένων με άνοια σε μονάδες φροντίδας Ένα απλό πρόγραμμα με καθημερινές ασκήσεις και πρωτεϊνούχα ροφήματα φαίνεται να προσφέρει ουσιαστικό όφελος σε ηλικιωμένους με άνοια που

ΕΚΕ: Ποια εμβόλια χρειάζονται οι καρδιαγγειακοί ασθενείς ανάλογα με την πάθησή τους

Τι συνιστά η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία σε κατευθυντήριες οδηγίες που εξέδωσε. Συστάσεις για τα εμβόλια που πρέπει να κάνουν οι πάσχοντες από καρδιαγγειακά προβλήματα, εξέδωσε η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία (ΕΚΕ) με τη μορφή ενημερωτικού εντύπου. Πρόκειται για ένα αναλυτικό, πολυσέλιδο έντυπο που βασίζεται στη διεθνή βιβλιογραφία και παρουσιάζει με σαφή και κατανοητό τρόπο τις σύγχρονες