Fashion

5 Καθημερινές τσάντες Doca που θα σε βολέψουν

Αν βρίσκεσαι τον τελευταίο καιρό σε αναζήτηση κατάλληλης τσάντας για κάθε μέρα, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος! Εξάλλου είναι γνωστό πως η τσάντα αποτελεί αναπόσπαστο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα και πρέπει να έχει στην συλλογή της τα πιο στιλάτα σχέδια.  Έτσι, σου έχω βρει 7 καθημερινές τσάντες της εταιρείας Doca που μπορείς να αγοράσεις και είναι ότι πρέπει για καθημερινή χρήση. Θα βρεις από τσάντες χειρός, μέχρι τσάντες ώμου και σακίδια που σίγουρα χρειάζεσαι. Έτσι είτε ψάχνεις τσάντες για το γραφείο είτε για τις καθημερινές σου βόλτες και υποχρεώσεις, παρακάτω υπάρχει ότι ακριβώς θες. Δες αναλυτικά 5 καθημερινές τσάντες Doca που θα σε βολέψουν και διάλεξε ανάμεσα στις καλύτερες για να κάνεις τις αγορές σου!

 Tσάντες Doca για κάθε μέρα που θα σε βολέψουν

1. Γυναικεία τσάντα χειρός Doca με χρυσές λεπτομέρειες

aspri tsanta me xruses leptomereies gunaikeia tsanta xeiros se mavro xrwma

Αν σου αρέσουν οι μεγάλες τσάντες ή χρειάζεσαι μια κομψή τσάντα για το γραφείο η παραπάνω επιλογή, είναι τέλεια για εσένα. Είναι chic τσάντα για κάθε μέρα, με χρυσές λεπτομέρειες και αλυσίδα που αν προσθέσεις μπορείς να την κάνεις και τσάντα ώμου. Πρόκειται για μια τσάντα που την φοράς όπως σε βολεύει και θα την βρεις σε άσπρο αλλά και μαύρο χρώμα. Επώνυμες τσάντες γραφείου που πρέπει να δεις

2. Τσάντα ώμου Doca σε animal print σχέδιο

doca tsantes tsanta xeiros se animal print

Εσένα που σου αρέσουν οι τσάντες με σχέδιο τότε αυτή είναι για εσένα. Το animal print εξάλλου είναι διαχρονικό και μένει πάντα στην μόδα και εκτός από ρούχα και παπούτσια θα το βρεις και σε τσάντες. Την συγκεκριμένη τσάντα θα την βρεις και σε άσπρο χρώμα στα καταστήματα της Doca ή online. Animal print: Η απόλυτη τάση στη μόδα

3. Μπεζ σακίδιο πλάτης Doca- Καθημερινές τσάντες

sakidio platis sakidio platis

Αυτό το καπιτονέ σακίδιο, είμαι σίγουρη πως θα βολέψει αρκετές μαμάδες που δεν χρειάζονται αρκετό χώρο στις τσάντες τους. Το χρώμα είναι πολύ φινετσάτο και ότι πρέπει για κάθε μέρα, ενώ οι χρυσές λεπτομέρειες του σακιδίου το καθιστούν υπέροχη επιλογή για όλες τις ώρες τις ημέρας. Για εσένα που πιστεύεις πως το μπεζ χρώμα μπορεί να λερωθεί εύκολα το συγκεκριμένο σχέδιο θα το βρεις σε μαύρο χρώμα. 6 Κομψές μαύρες τσάντες για όλες τις ώρες!

Ποιες τσάντες Doca χρειάζεται να έχεις στην συλλογή σου

4. Πορτοκαλί τσάντα ώμου με σχέδιο για πολύχρωμες εμφανίσεις

tsanta wmou portokali tsanta portokali xeiros

Μια ακόμη τσάντα που πιστεύω, ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και σίγουρα πρέπει να έχουν στην συλλογή τους είναι η παραπάνω. Το χρώμα στις τσάντες ήρθε δυνατά στις φετινές τάσεις. Έτσι και η από πάνω πορτοκαλί τσάντα θα σε βοηθήσει να φτιάξεις όμορφα looks και να δώσεις το “κάτι” στα απλά και καθημερινά σου ντυσίματα. 6 Τσάντες KEM της ανοιξιάτικης κολεξιόν που ξεχωρίζουν!

5. Γυναικεία τσάντα με αλυσίδα της εταιρείας Doca

gunaikeia mpez tsanta me alusida mpez tsanta gunaikeia

Τέλος, αν εσύ που ψάχνεις μια τσάντα που μπορείς να φοράς πρωί και βράδυ τότε σίγουρα η παραπάνω επιλογή είναι για εσένα. Η τσάντα αυτή ταιριάζει  σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να έχουν μια πιο επίσημη και καλή τσάντα. Σίγουρα θα φτιάξεις υπέροχα looks με το παραπάνω σχέδιο τσάντας και το καλύτερο, είναι πως θα την βρεις σε πολύ οικονομική τιμή. Και εδώ μην ξεχνάς πως η Doca έχει φροντίσει για να την βρεις και σε κόκκινο χρώμα. Δημιούργησε μοναδικές εμφανίσεις με mini τσάντες!

Related posts

5 Κομψά καθημερινά ντυσίματα για γυναίκες 50+

admin

Τρόποι να συνδυάσεις τις αέρινες παντελόνες την άνοιξη 2024

admin

Καλοκαιρινά παπούτσια που κάθε γυναίκα χρειάζεται στην ντουλάπα της

admin

7 Ανοιξιάτικα Φορέματα Mango που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

admin

4 Denim ανοιξιάτικα ντυσίματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

admin

Zara Βasics Άνοιξη 2024: Τα 6 κομμάτια που πρέπει να αγοράσεις

admin

Πως να συνδυάσεις τα λόφερς με τακούνι

admin

Τα νέα ρούχα στα Ζάρα που πρέπει να έχεις

admin

Δυναμική και πολυτελής αισθητική

admin

6 Ανοιξιάτικα φορέματα από τα Zara που ξεχωρίζουν

admin

5 Επώνυμα τσαντάκια για τις επίσημες εμφανίσεις σου

admin

Αυτά τα 4 χρώματα κυριαρχούν στην μόδα το 2024

admin