Fashion

Τι παπούτσια να αγοράσω φέτος; 5 προτάσεις για να είσαι στιλάτη.

Όσο η άνοιξη και το καλοκαίρι πλησιάζουν, σίγουρα προβληματίζεσαι και ψάχνεις τα ιδανικά ζευγάρια παπουτσιών που θα σε κάνουν και φέτος να ξεχωρίσεις. Η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο μας έδωσε πολλές απαντήσεις σχετικά με τις νέες τάσεις και να μας βοήθησε να βρουμε ποια παπούτσια θα αγοράσουμε φέτος. Συγκεκριμένα, έχω να σου δείξω 5 είδη παπουτσιών. Από ανάλαφρα και επίκαιρα για να είσαι άνετη, στα πιο καθημερινά και απλά αθλητικά, μέχρι και τις ιδανικές γόβες για τις βραδινές σου εξόδους.

Ποια παπούτσια πρέπει να αγοράσουμε φέτος

1. Loafers μοκασίνια.

Τα Loafers επιστρέφουν κάθε φορά που ο χειμώνας μας αποχαιρετά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και φέτος την άνοιξη θα κυριαρχήσουν τα minimal penny loafers. Αυτή τη φορά, πολύ πιο κλασικά και χωρίς μεγάλα λογότυπα ή αλυσίδες όπως τα είχαμε δει σε προηγούμενες σεζόν. Αν προβληματίζεσαι σχετικά με το πως θα φορέσεις τα loafers, έχω να σου πω πως πάνε με όλα! Σε συμβουλεύω να τα αγοράσεις άμεσα και θα δεις πως θα σου λύσουν τα χέρια.

2. Μπαλαρίνες

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια αρκετά είδη παπουτσιών είναι παραλλαγές των γνωστών “ballet flats“. Σίγουρα, οι κλασσικές μπαλαρίνες  θα ειναι πάντα ένα από τα πιο στιλάτα και άνετα παπούτσια για τις ημέρες που είσαι πολυάσχολη. Σύμφωνα με μεγάλους οίκους μόδας, δεν είναι ιδανικές μόνο για λόγους άνεσης, αλλά και για το πόσο κομψές ειναι. Υπάρχουν αμέτρητα σχέδια για όλα τα γούστα, και σίγουρα δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για να είσαι κομψή και άνετη όλη μέρα.

3. Sneakers

Όσον αφορά τα αθλητικά, είμαι σίγουρη ότι κι εσύ έχεις ένα πολυαγαπημένο ζευγάρι που έχει γίνει κάτι σαν καθημερινό αξεσουάρ. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι πάντα η εύκολη λύση για μια σπορ πινελιά στις εμφανίσεις μας. Αν θέλεις να είσαι άνετη και στιλάτη, μπορείς να προσθέσεις στην συλλογή σου κάποια αρκετά απλά και minimal κομμάτια. Τα συγκεκριμένα παπούτσια ταιριάζουν απόλυτα με παντελόνια με πιο χαλαρή γραμμή, αλλά και με σορτσάκια. Μην ξεχνάς επίσης ότι φέτος είναι η χρονιά των πιο απλών και φωτεινών χρωμάτων και δεν πρέπει να λείπουν από τα αθλητικά παπούτσια που θα επιλέξουμε.

Δες επίσης : 7 Steve Madden παπούτσια που πρεπει να τσεκάρεις 

4. Kitten Heels

Αλλιώς γνωστά ως “το τακουνάκι της γιαγιάς” είναι η απόλυτη τάση! Έχει το ιδανικό μέγεθος τακουνιού που μπορείς να φοράς όλη μέρα χωρίς να σε κουράζουν. Παρόλο που πολλοί μπορεί να θεωρούν ότι παραπέμπει σε παλιομοδίτικο, σε συμβουλεύω να  μην διστάζεις να το δοκιμάσεις. Είναι το κατάλληλο παπούτσι αν θέλεις κι εσύ να προσθέσεις ένα κλασικό στοιχείο στο σύνολο σου. Δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να βρεις αυτό που σου ταιριάζει αφού βγαίνει σε κάθε είδος παπουτσιού, από μιούλ μέχρι μπότες.

5. Μπορντώ παπούτσια 

Το μπορντώ θεωρείται το χρώμα που κάνει οποιοδήποτε παπούτσι, και ιδιαίτερα τις γόβες, να δείχνουν ακριβά. Οι περισσότερες γυναίκες δηλώνουν ότι αυτό το χρώμα τις κάνει να νιώθουν πιο θηλυκές και ότι ταυτόχρονα αρέσουν και στους άντρες.  Το σημαντικότερο είναι ότι μπορούν να φορεθούν από όλες τις ηλικίες και να δείχνουν το ίδιο κομψές. Όσοι λατρεύουν τον χώρο της μόδας, ήδη έχουν αρχίσει να φορούν αυτό το χρώμα με έναν πολύ συγκεκριμένο τροπο – δερμάτινα παπούτσια με έντονες αποχρώσεις χρώματος κερασιού. Είμαι σίγουρη πως αν προσθέσεις ένα τέτοιο κομμάτι στην συλλογή σου θα το αγαπήσεις αμέσως!

Related posts

5 Κομψά καθημερινά ντυσίματα για γυναίκες 50+

admin

Τρόποι να συνδυάσεις τις αέρινες παντελόνες την άνοιξη 2024

admin

Καλοκαιρινά παπούτσια που κάθε γυναίκα χρειάζεται στην ντουλάπα της

admin

7 Ανοιξιάτικα Φορέματα Mango που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

admin

4 Denim ανοιξιάτικα ντυσίματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

admin

Zara Βasics Άνοιξη 2024: Τα 6 κομμάτια που πρέπει να αγοράσεις

admin

Πως να συνδυάσεις τα λόφερς με τακούνι

admin

Τα νέα ρούχα στα Ζάρα που πρέπει να έχεις

admin

Δυναμική και πολυτελής αισθητική

admin

6 Ανοιξιάτικα φορέματα από τα Zara που ξεχωρίζουν

admin

5 Επώνυμα τσαντάκια για τις επίσημες εμφανίσεις σου

admin

Αυτά τα 4 χρώματα κυριαρχούν στην μόδα το 2024

admin