Πίτσα Παπαδοπούλου: Δεν αγαπάω τη δουλειά, ακόμα ντρέπομαι

Date:

«Ενώ αγαπάω το τραγούδι, δεν αγαπάω τη δουλειά, μην κοιτάς που δουλεύω» είπε η Πίτσα Παπαδοπούλου, μιλώντας στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

«Ποτέ δεν ήμουν τόσο ανοιχτός άνθρωπος με τους ανθρώπους της δουλειάς μου. Είμαι πολύ κλειστός άνθρωπος και δεν ξέρω τον λόγο. Καθώς βγήκα στη δουλειά, άλλαξα τελείως. Έγινα πιο σοβαρή, ενώ ήμουν ένα ανέμελο κορίτσι στη Θεσσαλονίκη και δούλευα και έβγαινα με παρέες. Ήρθα όμως στην Αθήνα και έγινα πιο κλειστός άνθρωπος. Κι ακόμη ντρέπομαι» είπε η σπουδαία τραγουδίστρια.

«Βγήκα ξαφνικά με έναν Ζαμπέτα, το μεσημέρι με άκουσε και το βράδυ τραγουδούσα στο μαγαζί με την Μοσχολιού και τον Ζαμπέτα, την ώρα που ήταν κάτω ο Ξαρχάκος και η Βουγιουκλάκη και κόσμος που τον έβλεπα εγώ μόνος στις ταινίες. (ένιωθα άβολα) Δεν μου άρεσε ποτέ αυτή η δουλειά εμένα, δεν μου άρεσε καθόλου. Μάλιστα, θυμάμαι πως έκλαιγα και ήθελα να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη» εξομολογήθηκε.

«Όταν βγήκα να τραγουδήσω στο μαγαζί με τη Μοσχολιού, ο Ζαμπέτας έκανε σχέδια για μένα και τρόμαξα. Ενώ αγαπάω το τραγούδι, δεν αγαπάω τη δουλειά. Μην κοιτάς που δουλεύω» κατέληξε η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαρία Σολωμού: Θα ήθελα να έχω σχέση με την Αντζελίνα Τζολί

Μαρία Σολωμού: Θα ήθελα να έχω σχέση με την Αντζελίνα Τζολί Μαρία Σολωμού: Θα ήθελα να έχω σχέση με την Αντζελίνα Τζολί Θα τα βρίσκαμε καλύτερα από ό,τι με κάποιον άλλο, πρόσθεσε η ηθοποιός Η Μαρία Σολωμού έδωσε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στην οποία μίλησε για τις προσωπικές της σχέσεις, το αν

Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης παραδέχεται τον έρωτά του για τη Βασιλική

Η Αφροδίτη αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη

Γιάννης Καλλιάνος: Συντετριμμένος στην κηδεία του πατέρα του

Στο Δρέπανο Αργολίδας έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (27/4/24) η κηδεία του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, με τον βουλευτή να

Η Ναταλία Γερμανού σε ατάκα όλο νόημα για τον χωρισμό Οικονομάκου – Μιχόπουλου: “Πάντα θα με ξενίζει αυτό”

"Θα μου επιτρέψετε μόνο μία προσωπική, καθαρά προσωπική, τοποθέτηση" τόνισε η Ναταλία Γερμανού προς τους συνεργάτες της.