Πήγε στο Cash or Trash με ιστορία… «μαϊμού» για το αντικείμενό της – «Με έχουν αμφισβητήσει πάρα πολύ»

Date:

Στο πλατό της εκπομπής Cash or Trash βρέθηκε η Μαγδαληνή προκειμένου να πουλήσει έναν πίνακα. Η παρουσιάστρια Δέσποινα Μοιραράκη θέλησε να μάθει περισσότερα για την ιστορία του πίνακα που πήγε η παίκτρια.

«Έξω από την εταιρεία μου άφησαν έναν πίνακα. Ήταν σκεπασμένος με ένα σατέν σεντόνι και είχε και ένα γράμμα που έγραφε “Μαγδαληνή”. Άνοιξα το φάκελο και μέσα είχε το τετριμμένο “όταν σας δει κάποιος σας ερωτεύεται, όταν σας ερωτευτεί πού μπορεί να σας βρει”. Έβγαλα το σεντόνι και είδα αυτόν τον πίνακα. Έψαξα και μου είπαν ότι είναι του καλλιτέχνη Ζουμπουλάκη και είχε δημιουργηθεί για μια παράσταση στην Επίδαυρο» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαγδαληνή και πρόσθεσε πως: «Θέλω να μάθω την αξία του και ίσως έτσι αποκαλυφθεί αυτός που το άφησε έξω από την εταιρεία μου».

Στην συνέχεια, η παίκτρια, μιλώντας στην κάμερα του Cash or Trash αποκάλυψε πως η ιστορία που είπε είναι «μαϊμού».

«Την ιστορία που είπα στην κ. Μοιραράκη την επινόησα γιατί είμαι συγγραφέας. Ήθελα να δουν κάποιοι πόσο εύκολο είναι να γράψεις μια ιστορία. Με έχουν αμφισβητήσει πάρα πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά την εκτίμηση που πήρε για το αντικείμενό της, αυτή ήταν στα 700 ευρώ, όμως της φάνηκε χαμηλή. Όταν η Μαγδαληνή εμφανίστηκε μπροστά στους υποψήφιους αγοραστές, είπε την αληθινή ιστορία του πίνακα, πως άνηκε δηλαδή στην οικογένειά της.

Η μέγιστη τιμή που της πρόσφεραν οι υποψήφιοι αγοραστές ήταν 600 ευρώ ενώ εκείνη ζήτησε 1.200 ευρώ και πάνω για το αντικείμενό της. Τελικά, έκλεισε την συμφωνία της στα 750 ευρώ.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαρία Σολωμού: Θα ήθελα να έχω σχέση με την Αντζελίνα Τζολί

Μαρία Σολωμού: Θα ήθελα να έχω σχέση με την Αντζελίνα Τζολί Μαρία Σολωμού: Θα ήθελα να έχω σχέση με την Αντζελίνα Τζολί Θα τα βρίσκαμε καλύτερα από ό,τι με κάποιον άλλο, πρόσθεσε η ηθοποιός Η Μαρία Σολωμού έδωσε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στην οποία μίλησε για τις προσωπικές της σχέσεις, το αν

Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης παραδέχεται τον έρωτά του για τη Βασιλική

Η Αφροδίτη αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη

Γιάννης Καλλιάνος: Συντετριμμένος στην κηδεία του πατέρα του

Στο Δρέπανο Αργολίδας έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (27/4/24) η κηδεία του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, με τον βουλευτή να

Η Ναταλία Γερμανού σε ατάκα όλο νόημα για τον χωρισμό Οικονομάκου – Μιχόπουλου: “Πάντα θα με ξενίζει αυτό”

"Θα μου επιτρέψετε μόνο μία προσωπική, καθαρά προσωπική, τοποθέτηση" τόνισε η Ναταλία Γερμανού προς τους συνεργάτες της.