Ελεονώρα Μελέτη: Τραγούδησε νύφη στον γάμο της το πιο ερωτικό τραγούδι κοιτάζοντας στα μάτια τον Θοδωρή Μαροσούληhttps://www.youtube.com/shorts/OP5y9–93pAΕλεονώρα Μελέτη: Τραγούδησε νύφη στον γάμο της το πιο ερωτικό τραγούδι κοιτάζοντας στα μάτια τον Θοδωρή Μαροσούλη

0
188
Ελεονώρα-Μελέτη:-Τραγούδησε-νύφη-στον-γάμο-της-το-πιο-ερωτικό-τραγούδι-κοιτάζοντας-στα-μάτια-τον-Θοδωρή-Μαροσούληhttps://wwwyoutube.com/shorts/op5y9–93paΕλεονώρα-Μελέτη:-Τραγούδησε-νύφη-στον-γάμο-της-το-πιο-ερωτικό-τραγούδι-κοιτάζοντας-στα-μάτια-τον-Θοδωρή-Μαροσούλη

Την Παρασκευή το βράδυ έγινε ένας θρησκευτικός γάμος έκπληξη που αιφνιδίασε τη showbiz. Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης ενώθηκαν στις 30 Ιουνίου με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Πάρο.

Το ζευγάρι βάφτισε και την 5 ετών κόρη του, Αλεξάνδρα. Το μυστήριο της βάφτισης πραγματοποιήθηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Νονές της νεοφώτιστης ήταν η αδελφή του Θοδωρή Μαροσούλη, Ιωάννα και η κολλητή φίλη της Ελεονώρας Μελέτη, Κατερίνα Στρατοπούλου.

Το τραγούδι που αφιέρωσε στον σύζυγό της

Η Ελεονώρα Μελέτη επέλεξε για τη βραδιά ένα λευκό στράπλες φόρεμα σε εφαρμοστή γραμμή, ενώ έλαμπε στο πλευρό του συζύγου της Θοδωρή Μαροσούλη.

Μάλιστα τη Δευτέρα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μega Καλημέρα» ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ένα βίντεο από τη δεξίωση που ακολούθησε των δύο ιερών μυστηρίων.

Στο βίντεο βλέπουμε την Ελεονώρα Μελέτη να τραγουδά το «Καινούργιο μου φεγγάρι» της αξέχαστης Ρένας Κουμιώτη. Μάλιστα η Ελεονώρα θέλησε να αυτοσαρκαστεί και πρόσθεσε με χιούμορ στο βίντεο πως «λίγο αργότερα οι γείτονες φώναξαν την αστυνομία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

-