Νίκος Κουρής: Η εξομολόγησή του για την Έλενα Τοπαλίδου – «Είμαστε 18 χρόνια μαζί και δεν έχει αλλάξει τίποτα»

Date:

Ο Νίκος Κουρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση με τη σύζυγό του Έλενα Τοπαλίδου.

«Ο βασικός πυρήνας που ενώνει δύο ανθρώπους δεν έχει αλλάξει, είναι ακριβώς το ίδιο. Είμαστε 18 χρόνια μαζί και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αν δεν υπήρχε αυτό, δεν θα το συζητούσαμε. Έχω αυτή την ευαισθησία και προς τον εαυτό μου και προς τους άλλους να καταλαβαίνω αυτό το κομμάτι που δεν αλλάζει.

Αν κάποιος δεν έχει καλή ψυχή, αν κάποιος είναι ένας άνθρωπος που κοιτάει το συμφέρον του, το οποίο εγώ το θεωρώ απαράδεκτο. Μου είναι εξαιρετικά αντιπαθητικό να συναντάω τέτοιους ανθρώπους. Ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά δεν είμαι καθόλου έτσι», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

«Είμαι εύκολα παρεξηγήσιμος»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Νίκος Κουρής μίλησε για την πορεία του λέγοντας: «Όλα μου έχουν έρθει στη ζωή μόνα τους, ήμουν αρκετά τυχερός. Δεν έκανα απολύτως τίποτα. Δούλευα πάρα πολύ όχι για να πετύχω αλλά έκανα αυτό που ήθελα να κάνω. Είμαι εύκολα παρεξηγήσιμος, επειδή είμαι ένας άνθρωπος λίγο απόλυτος και ψαρωτικός, απ’ ό,τι μου λένε. Δεν έχω καμία σοβαρότητα ή βάρος στην προσωπική μου ζωή».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ο Νίκος Κουρής εξομολογείται: «Το να υπάρχει το καρδιοχτύπι σε έναν γάμο θέλει ταλέντο»

<- viewbox="0 0 248.7 105.6"> ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- <- viewbox="0 0 248.7 105.6">

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαρία Σολωμού: Θα ήθελα να έχω σχέση με την Αντζελίνα Τζολί

Μαρία Σολωμού: Θα ήθελα να έχω σχέση με την Αντζελίνα Τζολί Μαρία Σολωμού: Θα ήθελα να έχω σχέση με την Αντζελίνα Τζολί Θα τα βρίσκαμε καλύτερα από ό,τι με κάποιον άλλο, πρόσθεσε η ηθοποιός Η Μαρία Σολωμού έδωσε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στην οποία μίλησε για τις προσωπικές της σχέσεις, το αν

Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης παραδέχεται τον έρωτά του για τη Βασιλική

Η Αφροδίτη αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη

Γιάννης Καλλιάνος: Συντετριμμένος στην κηδεία του πατέρα του

Στο Δρέπανο Αργολίδας έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (27/4/24) η κηδεία του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, με τον βουλευτή να

Η Ναταλία Γερμανού σε ατάκα όλο νόημα για τον χωρισμό Οικονομάκου – Μιχόπουλου: “Πάντα θα με ξενίζει αυτό”

"Θα μου επιτρέψετε μόνο μία προσωπική, καθαρά προσωπική, τοποθέτηση" τόνισε η Ναταλία Γερμανού προς τους συνεργάτες της.