Στην κάμερα του Ηappy Day μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η παρουσιάστρια του Star παρευρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην παρουσίαση βραβείων ομορφιάς.

Η ίδια απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων με ειλικρίνεια. Για την ηλικία της τόνισε: «Είναι ένα νούμερο. Άλλες φορές ξυπνάω και είμαι η ηλικία μου κι άλλες είναι 18. Υγιής να είμαι και όλα τα άλλα έρχονται».

Για τον γάμο της τόνισε: Δεν υπάρχουν μυστικά για έναν επιτυχημένο γάμο. Έχουμε περάσει κρίση με τον άντρα μου,. Εννοείται. Είμαστε 16 χρόνια μαζί κι έχουμε δυο παιδιά. Με τον άντρα μου δεν έχουμε χωρίσει απλά εργάζεται στο εξωτερικό».

Για την πρεμιέρα του νέου παιχνιδιού First Date του Star, η Ζενεβιέβ Μαζαρί εξήγησε: «Θα κάνουμε πρεμιέρα άμεσα μετά το Πάσχα.

Η ίδια αναφέρθηκε και στη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά: «Ναι μιλήσαμε. Είμαστε και οι δύο μητέρες, έχουμε παιδιά, είμαστε γυναίκες. Δεν μιλάμε μόνο για τη δουλειά σε αυτή τη ζωή».

Όσο για το αν τη ρώτησε για το unfollow, η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε: «Το nstagram είναι ένας χώρος που σημασία έχει ποιοι και πόσοι σε ακολουθούν, όχι ποιοι και πόσοι δεν σε ακολουθούν. Δεν είναι προαύλιο Λυκείου. Δεν έχουν σημασία αυτά τα πράγματα. Μην τρελαίνεστε. Ιnstagram είναι και όχι η πραγματική ζωή. It;s OK!»

Τέλος για το GNTM είπε: Πιεστώ πως θα το δούμε στην οθόνη μας και την επόμενη σεζόν. Πιστεύω και θα το ήθελα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-