Η αξέχαστη Κάντι Κάντι: Ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά που έβλεπαν όλα τα κορίτσια τη δεκαετία του ’80

Η αξέχαστη Κάντι Κάντι: Ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά που έβλεπαν όλα τα κορίτσια τη δεκαετία του ’80

Η σειρά αποτελούνταν από 115 επεισόδια και είχε ξετρελάνει τα κορίτσια της εποχής.

Κάντι Κάντι: Πρόκειται για σειρά κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας το ’80. Τα επεισόδια που την αποτελούσαν έφταναν τα 115 σε αριθμό. Από εκεί και πέρα, η συγκεκριμένη σειρά κινουμένων σχεδίων προβάλλονταν από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Η Κάντι ήταν ένα μικρό κορίτσι με τις ξανθές μπούκλες, φακίδες στη μύτη και τεράστια καταπράσινα μάτια. Επίσης, είχε ένα ρακούν, που τη συνόδευε παντού.

Η ιστορία αρχίζει σε ένα ορφανοτροφείο. Κάποια νύχτα, η κυρία Πόνυ και η αδερφή Μαρία, βρήκαν δύο καλάθια, με δύο μωρά έξω από την πόρτα. Στο ένα καλάθι ήταν η Κάντι και στο άλλο η Άννυ.

Τα δύο κορίτσια χώρισαν μετά από έξι χρόνια. Η Άννυ υιοθετήθηκε από μία πλούσια οικογένεια. Μάλιστα, η θετή μητέρα της απαγόρευσε την οποιαδήποτε επικοινωνία, με το ορφανοτροφείο.

Η Κάντι ανέβηκε κλαίγοντας το λόφο πίσω από ορφανοτροφείο. Όμως, ένας όμορφος νέος με σκωτσέζικη ενδυμασία της είπε ότι είναι πιο όμορφη όταν γελάει κι εξαφανίστηκε. Από τότε τον αποκαλούσε «πρίγκιπα του λόφου». Επίσης, τον σκεφτόταν συνεχώς.

Μετά από χρόνια, προσλήφθηκε από μια πλούσια οικογένειά. Έκανε παρέα στην Ελίζα που είχε αδερφό τον Νηλ. Και οι δύο μετατρέπουν σε εφιάλτη της ζωής της. Έκαναν την οικογένεια να πιστέψει ότι δεν είναι αυτό το καλό κορίτσι που νόμιζαν. Έτσι, έγινε υπηρέτρια.

Ωστόσο, ο θείος Γουίλιαμ την υιοθετεί. Η Κάντι Κάντι γνωρίζει τον Άντονι, τον Στίαρ και τον Αρτσι, γόνους πλούσιας οικογένειας. Μάλιστα, ερωτεύεται τον Άντονι, που έμοιαζε στον «πρίγκιπα του λόφου». Ο Άντονι, όμως, σκοτώνεται, πέφτοντας από άλογο.

Έπειτα, η Κάντι πήγε σε κολέγιο στην Αγγλία και γνώρισε τον Τέρι. Επίσης, ξανασυνάντησε τον Νηλ και την Ελίζα. Γνώρισε την Πάτυ, τον Άλμπερτ και ξαναείδε την Αννυ. Η Κάντι ερωτεύτηκε τον Τέρι όπως και η Ελίζα. Η τελευταία κατάφερε να τους χωρίσει.

Μετά, επιστρέφει στην Αμερική και γίνεται νοσοκόμα. Πλέον, φροντίζει στρατιώτες που τραυματίζονται στον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ξανασυναντά τον Τέρι, αλλά δεν μπορεί να μείνει μαζί του.

Την τελευταία φορά συνάντησε τον «πρίγκιπα του λόφου», της αποκάλυψε την πραγματική του ταυτότητα. Ήταν ο Άλμπερτ. Δηλαδή, το ίδιο πρόσωπο με τον θείο Γουίλιαμ.

Ωστόσο, στην Ιταλική εκδοχή, στο τελευταίο επεισόδιο η Κάντι συνάντησε τον Τέρι και αποφάσισαν να μείνουν μαζί.

-: enimerotiko

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Eurovision 2024: Σε τι θέση δίνουν τη Σάττι τα στοιχήματα & ποια χώρα διεκδικεί σταθερά την πρωτιά;

Αναχώρησε σήμερα το πρωί (28/4) η Μαρίνα Σάττι μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή για το Μάλμε της Σουηδίας όπου θα διεξαχθεί φέτος ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision.  Αύριο, η Ελληνίδα εκπρόσωπος θα ανέβει στη σκηνή του Μάλμε για να κάνει την πρώτη τεχνική πρόβα της και φυσικά τόσο η ίδια όσο και οι

Γαλήνη Τσεβά: «Η κόρη μου δεν είχε μνήμες από τον πατέρα της-Δεν ήταν παρών στο μεγάλωμά της…»

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» μίλησε η Γαλήνη Τσεβά το απόγευμα της Κυριακής 28/4. Η ηθοποιός που απολαύσαμε στη σειρά της ΕΡΤ «Η παραλία»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» δημόσια τον Ηλία Ψινάκη: Επιφυλάσσομαι για τη συμπεριφορά του

Η τραγουδίστρια διέψευσε ότι είχε συνεννοηθεί με τον μάνατζερ να της κατεβάσει το ρούχο στην τηλεόραση

Tο Ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης γίνεται βίαιος με τον Ορφέα και η Ειρήνη προσπαθεί να προστατεύσει το παιδί

Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το ναυάγιο», ο Ιπποκράτης γίνεται βίαιος με τον Ορφέα και η Ειρήνη προσπαθεί να προστατεύσει το παιδί. Ο Γιώργης χάνει τη γη κάτω απ' τα πόδια του, όταν μαθαίνει ότι ο Παντελίδης και η Αλίκη παντρεύονται. Όσα θα δούμε τη Μ. Δευτέρα 29 και τη Μ. Τρίτη 30 Απριλίου στις 22:50: Επεισόδιο

Αλέξης Παππάς για την αποχώρησή του από το Survivor: Προέκυψε θέμα υγείας με ένα δικό μου πρόσωπο

Ο Αλέξης Παππάς ήταν καλεσμένος στο Γεια σου με την Μαρία Μπακοδήμου και φυσικά μίλησε για την εμπειρία του από τον φετινό κύκλο του Survivor και τον λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς. «Πεινάσαμε. Έχασα 12 κιλά συνολικά. Το 2021 είχα χάσει 14 κιλά, είχα κάτσει πιο πολύ και ήταν πιο μεγάλη η ταλαιπωρία» είπε αρχικά Αλέξης Παππάς και

Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» – Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία

Η τελευταία ανάρτηση του Justin Bieber στο Instagram έφερε ανησυχία στους θαυμαστές του καθώς η εύθραυστη εικόνα του προκάλεσε πολλά ερωτηματικά. Ο Justin επέστρεψε στο Instagram, το βράδυ του Σαββάτου, 27 Απριλίου και όπως θα δείτε και παρακάτω, είχε κάποιες συναισθηματικές διακυμάνσεις. Εκτός από τις υπέροχες εικόνες που ανέβασε από τις τελευταίες του εμφανίσεις, είδαμε

Τσουρός για Οικονομάκου-Μιχόπουλο: «Πήγαινε διακοπές με φίλες, ξέραμε ότι δεν πάει καλά ο γάμος της»

Να σχολιάσει τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου θέλησε ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή του στο Mega.

Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο αδερφός του. Έφυγε από τη ζωή ο αθλητικός δημοσιογράφος, Στράτος Σεφτελής, σε ηλικία 68 ετών. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο αδελφός του, Κώστας, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook. Ο Στράτος Σεφτελής γεννήθηκε την 1η Νοεμβρίου 1955 στην Μυτιλήνη. Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία από την εφημερίδα «Φως των