Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής

Date:

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο αδερφός του.

Έφυγε από τη ζωή ο αθλητικός δημοσιογράφος, Στράτος Σεφτελής, σε ηλικία 68 ετών. Το δυσάρεστο γεγονός έκανε γνωστό ο αδελφός του, Κώστας, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ο Στράτος Σεφτελής γεννήθηκε την 1η Νοεμβρίου 1955 στην Μυτιλήνη. Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία από την εφημερίδα «Φως των Σπορ», ενώ στη συνέχεια πέρασε από την «Αθλητική Ηχώ» και μετά στο «Έθνος», όπου έμεινε για πάνω από 30 χρόνια. Από το 1981 εργάστηκε στην ΕΡΤ, όπου κάλυψε αμέτρητους αγώνες ποδοσφαίρου, στίβου και υγρού στίβου, παρουσιάζοντας και αθλητικές εκπομπές, ενώ υπήρξε διευθυντής αθλητικών προγραμμάτων στη δημόσια τηλεόραση από το 1993 έως το 1998.

Διαβάστε επίσης! Πέθανε ο δημοσιογράφος Θεόδωρος Ιωαννίδης! Η ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών

«ΣΤΡΑΤΟΣ Γ. ΣΕΦΤΕΛΗΣ (1/11/1955 Μυτιλήνη – 28/04/2024 Αθήνα) Ετών 68

Δημοσιογράφος – Αθλητικός συντάκτης Ε.Ρ.Τ., εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ», «Αθλητική Ηχώ» «ΦΩΣ», «ΔΙΚΕΦΑΛΟ» κ.λπ.

Ο αδερφός μου ο Στράτος ξεκίνησε το δικό του ταξίδι. Δεν διαβαίνει δρόμους, δεν διασχίζει τις θάλασσες που λάτρεψε. Ο Στράτος μου πετάει! Πετάει για την αιωνιότητα!

Ο Στράτος μου όπως πάλεψε σε όλη του τη ζωή, για να καταξιωθεί στη δουλειά του και στη συνείδηση αμέτρητων φίλων του, έτσι αγωνίστηκε για 14 μήνες δίνοντας τον τελευταίο του αγώνα που δυστυχώς ήταν άνισος. Πάλεψε σαν παλικάρι, συνειδητά, με γενναιότητα αλλά κυρίως με αξιοπρέπεια.

Δυστυχώς δεν άντεξε…. Ο Στράτος ήταν παράδειγμα για όλους μας. Τον χαρακτήριζαν η εντιμότητα η ντομπροσύνη, η αξιοπρέπεια του και κυρίως η αντικειμενικότητά του. Με μηδενική ανοχή στο άδικο και στη διπροσωπία.

Φανατικός υπερασπιστής των ανυπεράσπιστων, των αδύναμων, του δίκιου και της αλήθειας. Ήταν αυτά που καθόρισαν τον τρόπο σκέψης του αλλά και το λόγο του, τον οποίο διατύπωνε με ξεχωριστό τρόπο, πολύ καθαρά και ντόμπρα.

Χωρίς στρογγυλέματα και μισόλογα. Από τη Μυτιλήνη που ξεκινήσαμε, τον είχε κερδίσει ο αθλητισμός το ποδόσφαιρο αλλά κυρίως η θάλασσα και ο υγρός στίβος αφού υπήρξε αθλητής ο ίδιος στο πόλο και στην ιστιοπλοΐα με αρκετές διακρίσεις.

Παρόλο που από μικρό παιδάκι ήταν φίλος της Α.Ε.Κ., αυτό δεν επηρέασε στο παραμικρό το λόγο του και τη γραφή του. Φεύγει αφήνοντας πίσω του πολλούς που έχουν να αφηγηθούν μια ιστορία και να πουν μια καλή κουβέντα.

Οι ουρανοί έχουν ανοίξει διάπλατα και το αιώνιο ταξίδι του ξεκίνησε…. Πάει να συναντήσει τους γονείς μας, τους συγγενείς μας, τους συναδέλφους του, αγαπητούς συμπατριώτες Μυτιληνιούς και αναρίθμητους φίλους.

Απαρηγόρητος συνεχίζω το υπόλοιπο της ζωής μου χωρίς το καμάρι μου. Καλό σου ταξίδι Στράτο!

Καλό σου ταξίδι αδερφέλιμ! Καλό Παράδεισο! Καλή αντάμωση!», έγραψε ο αδερφός του Στράτου Σεφτελή.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

«Έκανα ολική υστερεκτομή για να είμαι παρούσα στην οικογένειά μου»

Σχεδόν ένα μήνα μετά την αποκάλυψή της ότι έκανε διπλή μαστεκτομή, η Ολίβια Μαν ανέφερε σε δηλώσεις της στη Vogue με αφορμή τη «Γιορτή της Μητέρας» πως έκανε ολική υστερεκτομή. «Τώρα έκανα ολική υστερεκτομή. Έβγαλα τη μήτρα, τις σάλπιγγες και τις ωοθήκες μου. Το να κάνω μια ολική υστερεκτομή ήταν μια μεγάλη απόφαση που έπρεπε

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δικάζεται σήμερα ο παρουσιαστής

O παρουσιαστής, Στάθης Παναγιωτόπουλος , δικάζεται σήμερα για τη δεύτερη καταγγελία σε βάρος του που αφορά εκδικητική πορνογραφία.

Μαρπέσα Χένινκ και Βίκυ Κουλιανού: Η επανένωση των σταρ του μόντελινγκ – Δείτε φωτογραφίες

Μαρπέσα Χένινκ και Βίκυ Κουλιανού: Η επανένωση των σταρ του μόντελινγκ - Δείτε φωτογραφίες Μαρπέσα Χένινκ και Βίκυ Κουλιανού: Η επανένωση των σταρ του μόντελινγκ - Δείτε φωτογραφίες Από τη γνωριμία στην πασαρέλα του Versace στα 90s μέχρι την επανένωση στο σόου του Βασίλη Ζούλια, 25 χρόνια μετά Συνέντευξη στη Μαρία Λεμονιά Φωτογραφίες: Κοσμάς Κουμιανός

Eurovision: Η βαθμολογία που έδωσαν οι επιτροπές των χωρών στην Ολλανδία

Eurovision: Η βαθμολογία που έδωσαν οι επιτροπές των χωρών στην Ολλανδία Ο Τζουστ Κλάιν δεν διαγωνίστηκε στον μεγάλο τελικό, αφού αποκλείστηκε μετά από απόφαση της EBU Αν και δεν συμμετείχε στον τελικό της Eurovision, η Ολλανδία κατάφερε να εντυπωσιάσει τις επιτροπές των χωρών, με την αποστολή της. Ο Τζουστ Κλάιν και το Europapa κατάφεραν να

Ανδρέας Λοβέρδος: “Είπα “θέλω να πεθάνω τώρα, δεν θέλω άλλο έτσι” και ήταν η πιο δύσκολη στιγμή”

"Εκείνη τη στιγμή είπα ότι "θέλω τώρα να πεθάνω", το εννοώ" τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος στον Μάνο Νιφλή και στη νέα τηλεοπτική του εμφάνιση.

Survivor: Δεν είχαν πολλά περιθώρια και τον πέταξαν εύκολα στον λάκκο των υποψηφιοτήτων

Ποιος είναι και επίσημα ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor για αυτή την εβδομάδα; Στο ίδιο έργο θεατές και τη νύχτα της Δευτέρας βρέθηκαν στο Survivor οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας να συναντούν τον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού. Απώτερος στόχος της συνάντησης αυτής, βεβαίως, ήταν η νέα υποψηφιότητα προς αποχώρηση

Good Job Nicky: Πολλοί ξέρουν τον Γιάννη Πάριο, εγώ ξέρω απλά τον Γιάννη

Ο Good Job Nicky βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γκαράζ» με τον Ζήση Ρούμπο από τη συχνότητα του Action 24. O νεαρός τραγουδιστής, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στον πατέρα του, τον Γιάννη Πάριο. Απαντώντας στην ερώτηση του Ζήση Ρούμπου πώς είναι να έχει πατέρα Γιάννη Πάριο και αδερφό τον Χάρη Βαρθακούρη, ο Good Job Nicky τόνισε:

Ρέμπελ Γουίλσον: Αποκαλύπτει πως δεν έβγαλε χρήματα από την ταινία «Bridesmaids»

Πήρα μόνο 3.500 ευρώ και βασικά, αυτά τα χρήματα έπρεπε να τα δώσω πίσω, αναφέρει η ηθοποιός

Τζούλια Φοξ: Δήλωσε πως δεν έχει κάνει σεξ εδώ και 2,5 χρόνια – Ποτέ δεν ήταν καλύτερα, λέει

Η Τζούλια Φοξ αποκάλυψε πως δεν έχει βρεθεί ερωτικά με άντρα εδώ και 2,5 χρόνια. Σε ένα βίντεο του TikTok που διαφημίζει την εφαρμογή γνωριμιών Bumble και γράφει: «Η αποχή από το σεξ δεν είναι η απάντηση», η ηθοποιός άφησε το δικό της σχόλιο. Συγκεριμένα, η Τζούλια Φοξ υπερασπίστηκε τον εαυτό της, γράφοντας σε ένα

First Dates: “Κούφανε” την 75χρονη συνοδό του με την… πρόταση γάμου

"Ξαφνιάστηκα, έμεινα, μου ήρθε ταμπλάς εκείνη την ώρα. Δεν το περίμενα" παραδέχθηκε η παίκτρια του First Dates. Τον έρωτα και τη συντροφικότητα θέλησαν να αναζητήσουν στο νέο επεισόδιο του First Dates, το βράδυ της Δευτέρας, η Νίτσα και ο Γιάννης  όπως είδαμε στο πρόγραμμα του STAR. Μάλιστα, ο 78χρονος έμελλε να αιφνιδιάσει με τον πλέον ανορθόδοξο τρόπο

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Θανάση Ευθυμιάδη: “Σκεφτόμουν μήπως έχεις πάθει κάτι, θέλω να με συγχωρέσεις γι’ αυτό”

"Ήμουν αποφασισμένος να γίνω και γραφικός για κάποιους ώστε να μείνω στο κέντρο μου" εξήγησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Χάρης Χριστόπουλος: Στην Αθήνα με τον μικρό Νικόλα – Οι τρυφερές στιγμές & η βόλτα με το ποδήλατο!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Χάρη Χριστόπουλο παρέα με τον γιο του σε μία από τις πιο ευτυχισμένες και τρυφερές στιγμές τους!