Σαουδάραβας παντρεύτηκε 53 φορές σε 43 χρόνια για να βρει την τέλεια γυναίκα

Date:

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Ένας άνδρας, 65 χρονών, από τη Σαουδική Αραβία έγινε πρόσφατα viral, αφού αποκαλύφθηκε ότι παντρεύτηκε 53 διαφορετικές γυναίκες προκειμένου να βρει συναισθηματική «σταθερότητα».

Ο λόγος για τον Αμπού Αμπντουλάχ, γνωστός με το παρατσούκλι «πολυγαμιστής του αιώνα», ο οποιος μιλώντας στο σαουδαραβικό τηλεοπτικό δίκτυο MBC είπε ότι είναι χαρούμενος με την 53η σύζυγό του και δεν σκοπεύει να ξαναπαντρευτεί, αναφέρει το GulfNews.







Ο Αμπού Αμπντουλάχ παντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο όταν ήταν μόλις 20 ετών.

Έκαναν παιδιά μαζί και όλα πήγαιναν καλά, αλλά μετά άρχισαν να εμφανίζονται προβλήματα στη ζωή του και αποφάσισε να παντρευτεί ξανά.

«Όταν παντρεύτηκα για πρώτη φορά, δεν σχεδίαζα να παντρευτώ περισσότερες από μία γυναίκες γιατί ένιωθα άνετα και είχα παιδιά», θυμάται.

Ωστόσο σε ηλικία 23 ετών, ενημέρωσε τη γυναίκα του ότι σκόπευε να πάρει δεύτερη σύζυγο και έγινε πολυγαμικός.







Στη συνέχεια, καθώς άρχισαν να εμφανίζονται προβλήματα μπροστά στις δύο συζύγους του, πήρε και τρίτη σύζυγο και στη συνέχεια και τέταρτη. Ωστόσο, τα πράγματα χειροτέρευαν, οπότε χώρισε την πρώτη και τη δεύτερη σύζυγό του και στη συνέχεια έκανε το ίδιο με την τρίτη και την τέταρτη, καθώς είχαν αρχίσει και αυτές να τσακώνονται. Όμως η προσπάθειά του για σταθερότητα συνεχίστηκε.

Ο 65χρονος δήλωσε στην αραβική εφημερίδα Sabq ότι μέχρι στιγμής έχει παντρευτεί συνολικά 53 γυναίκες, με τον πιο σύντομο γάμο του να είναι μόλις μία νύχτα.

Ωστόσο, επέμεινε ότι κανένας από αυτούς δεν ήταν αστείο- ήταν όλοι παραδοσιακοί γάμοι. Προφανώς, το μόνο που προσπαθούσε να κάνει ήταν να βρει μια γυναίκα που θα τον έκανε ευτυχισμένο στη ζωή του, αλλά οι γάμοι του συνεχώς αποτύγχαναν.

Οι περισσότερες από τις συζύγους του ήταν από τη Σαουδική Αραβία.







SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για τη ζωή της μετά την επίθεση με το βιτριόλι που δέχτηκε το 2020, ενώ έκανε και μερικές αποκαλύψεις για τις θεραπείες που ακολουθεί στο εξωτερικό, σχετικά με το αυτί που έχασε. Το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η αποκατάστασή της είναι δαπανηρή

Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί

Η ηθοποιός δείχνει τη φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ γυμνάζεται 

Πώς είναι σήμερα, 47 χρόνια μετά, οι πρωταγωνιστές της σειράς «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Κάθε χρόνο η μίνι σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» προβάλλεται κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Όσα χρόνια και αν περάσουν και όσες φορές και αν έχου δει τη συγκεκριμένη σειρά οι τηλεθεατές, δεν παύουν να θέλουν να την ξαναπαρακολουθήσουν, γι' αυτό και τα κανάλια την εντάσσου στο πρόγραμμά

Σοφία Παυλίδου: Πήγε Ρώμη και εντυπωσίασε με το νέο της κούρεμα, λίγο πριν το Πάσχα

Ένα ταξίδι στη Ρώμη έκανε η Σοφία Παυλίδου και μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.