Botox για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου; Εμφανείς οι παρεμβάσεις στην εμφάνιση της

Date:

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Bye bye ρυτίδες και γυαλιά μυωπίας! Welcome νέα κόμμωση και νεανικό μακιγιάζ

Τον τίτλο όχι απλώς της πρώτης γυναίκας Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και αυτόν του πιο… αλλαγμένου εμφανισιακά προσώπου του πολιτικού μας συστήματος διεκδικεί επάξια η Κατερίνα Σακελλαροπούλου! Και αυτό γιατί από τη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της έως και σήμερα οι… μικροπαρεμβάσεις στην εμφάνισή της είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς.







Παρατηρώντας την κανείς προσεκτικά, θα δει  πως στιλίστες, πλαστικοί χειρουργοί και κομμωτές έπιασαν δουλειά αμέσως μετά την εκλογή της, προκειμένου να διαμορφώσουν μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Από τις πιο έντονες αλλαγές στις οποίες προχώρησε η Πρόεδρος είναι εκείνες στο μακιγιάζ, αλλά και το γεγονός ότι αποχωρίστηκε τα γυαλιά μυωπίας. Τα έντονα χρώματα που επέλεγε στις αρχές της θητείας της έχουν αντικατασταθεί με πιο κομψές και γήινες αποχρώσεις, που αρμόζουν τόσο στην ηλικία όσο και στο αξίωμά της.

«Παρατηρούμε πως προτιμά τους πιο γήινους τόνους στα μάτια και τα χείλη, κι αυτό είναι η πιο ασφαλής λύση για το μακιγιάζ κάθε γυναίκας. Επιπλέον, η επιλογή της να τονίζει την πάνω και όχι την κάτω γραμμή των ματιών -όπως έκανε στην αρχή της θητείας της- είναι σαφώς πιο σωστή. Προσέχει περισσότερο και τη βάση που χρησιμοποιεί, καθώς πλέον δεν φαίνονται τα σημαδάκια στο πρόσωπο. Η εικόνα της είναι σαφώς πιο προσεγμένη, δεν έχει πλέον το πρόχειρο και ατημέλητο μακιγιάζ που βλέπαμε στις αρχές» παρατηρεί make-up artist με τον οποίο επικοινώνησε η Espresso.

Μικροεπεμβάσεις







Ωστόσο οι αποχρώσεις σε σκιές και κραγιόν δεν είναι οι μόνες που άλλαξε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Οπως μας αναφέρει πλαστικός χειρουργός, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, οι μικροεπεμβάσεις στις οποίες προχώρησε είναι ιδιαίτερα αισθητές. «Σε περσινές φωτογραφίες της Προέδρου παρατηρούμε μια καθοδική τάση στα μάτια της, κάτι που πλέον έχει βελτιωθεί αισθητά με τη βοήθεια του botox. Ακόμη, έχουν εξαφανιστεί οι ρυτίδες έκφρασης γύρω από το στόμα, πιθανότατα έπειτα από θεραπεία με υαλουρονικό οξύ στην οποία υποβλήθηκε, τα λεγόμενα “fillers”».

Από το γενικό… ρεκτιφιέ στο οποίο προχώρησε η πρώτη πολίτης της χώρας δεν ξέφυγε ούτε η κόμη της, που είναι πλέον σαφώς πιο περιποιημένη ως προς το κούρεμα και την απόχρωση. Σε κάθε περίπτωση, εκείνο που αντιλαμβάνεται κάποιος παρατηρώντας την Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο πέρασμα των μηνών από την έναρξη της θητείας της έως σήμερα είναι ο ζήλος της για μια σαφώς πιο νεανική εμφάνιση. Ευχόμαστε να ασχολείται με την ίδια ζέση και με τα προβλήματα που βασανίζουν τον ταλαιπωρημένο λαό της και να μην αναλώνει τον πολύτιμο χρόνο της μονάχα για την ενημέρωση όσον αφορά τις τελευταίες τάσεις του μακιγιάζ και τις αισθητικές επεμβάσεις…







SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Δανάη Μπάρκα: Στο χωριό για Πάσχα! Αγουροξυπνημένη με μια… καρδούλα στον καφέ της

Πάσχα στο χωριό θα κάνει φέτος, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις η Δανάη Μπάρκα. «Όταν ο καφές σου υπενθυμίζει την αγάπη»

Σίσσυ Φειδά: Στη Μύκονο με την κόρη της, σε μια σπάνια εμφάνισή τους

Η Σίσσυ Φειδά κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει μερικές μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης στην Μύκονο. Μαζί της είναι η πολυαγαπημένη κόρη της, Διώνη. Η κάμερα του Mykonos Live TV τις εντόπισε να βολτάρουν στα γραφικά σοκάκια μαζί με μια φίλη της interior designer. Σίσσυ Φειδά: «Όταν πηγαίνω επίσκεψη σε κάποιο

Αναστασία: “Με φλερτάρoυν με μηνύματα αλλά από κοντά με σέβονται περισσότερο”

Παρασκευή, 3.5.2024, 12:05 Zappit@ZAPPIT_ "Ο έρωτας είναι από τα πιο ωραία συναισθήματα και πρέπει να τον ζούμε στο 100%" παραδέχεται η Αναστασία. Με αφορμή την επερχόμενη συνεργασία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, το φετινό καλοκαίρι, η Αναστασία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα. Μέσα σε όλα, η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο κομμάτι του

Τερέζα: “Είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη”

"Μετά η σχέση μεταμορφώθηκε και έγινε αγάπη, έγινε φιλία. Τώρα πια, όποτε τον βλέπω, θέλουμε πέντε, έξι ώρες για να μιλάμε..."