Γιώργος Μαυρίδης: «Έτσι, αποφάσισα να αλλάξω τρόπο ζωής»

Date:


Γιώργος Μαυρίδης: «Έτσι, αποφάσισα να αλλάξω τρόπο ζωής»

Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής έχει επιλέξει να μην τοποθετηθεί δημόσια για τον χωρισμό του.

SHARE
Από -
11:13, 07 Μαρτίου 23

CELEBRITIES

(NDP)

Ο Γιώργος Μαυρίδης βρίσκεται στο τελευταίο διάστημα στα προσκήνιο λόγω του διαζυγίου του με την Κρίστη Καθαργιά. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής έχει επιλέξει να μην τοποθετηθεί δημόσια για τον χωρισμό τους.

«Όταν θελήσει ο Γιώργος να μιλήσει, θα μιλήσει. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. και είναι και ένα θέμα που δεν θέλω να το πάρω πάνω μου. Το ζευγάρι είναι μεγάλα παιδιά, ότι είναι να που θα το πούνε» ανέφερε ο κουμπάρος του Γιώργος Κατσινόπουλος στο Breakfast @Star.

Λίγο πριν απασχολήσει τα δημοσιεύματα με την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Μαυρίδης είχε μιλήσει στο περιοδικό δρόμου Σχεδία για τη ζωή του στην πόλη.

«Μετά από τόσα χρόνια μέσα σε αυτήν, όμως, κουράστηκα, Έτσι, αποφάσισα να αλλάξω τρόπο ζωής. Βρήκα, λοιπόν, ένα σπίτι με κήπο, όπου μπορώ να έχω τα σκυλιά μου, τα γατιά μου, να βγαίνω και να περπατάω. Πλέον, στην πόλη κατεβαίνω για βόλτα» περι- στη Σχεδία.

«Η πρώτη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό ακούγοντας τις λέξεις “πόλη”, “ανάμνηση”, “εμπειρία”, είναι το πάρκο της γειτονιάς που μεγάλωσα. Ένα μικρό παρκάκι της εποχής. Όμως, εκεί μεγάλωσα, εκεί έκανα τις πρώτες μου παρέες, εκεί έπαιξα τα πρώτα παιχνίδια με τους φίλους μου ως μικρό παιδί».

«Αν και δεν μένω πλέον στην περιοχή αυτή, κάθε φορά που επισκέπτομαι τη μητέρα μου, περνάω από το πάρκο αυτό, το οποίο σήμερα έχει ανακαινιστεί και έχει αλλάξει» συνεχίζει ο 44χρονος tattoo arist και παρουσιαστής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Άγριο ξέσπασμα από τη Μαρία Αντωνά: «Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός»

Ένα αδιανόητο ξέσπασμα κατά του Άρη Σοϊλέδη είχε η Μαρία Αντωνά, πριν από λίγη ώρα, σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου, μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram. Oι φήμες θέλουν τον Άρη Σοϊλέδη να προχώρησε τη ζωή του όσο εκείνη βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν

Θύμα απάτης η Καλομοίρα – «Προσοχή να το ξέρετε»

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η Καλομοίρα, όπως συμβαίνει κατά καιρούς σε πολλούς celebrities.

Survivor: Η μονομαχία, το μεικτό αγώνισμα Ελλάδας-Τουρκίας και το μεγάλο έπαθλο

Survivor, Κυριακή με Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ. Κόκκινοι και Μπλε μετράνε από δύο υποψήφιους στην αποψινή μονομαχία του Survivor, ενώ έχουν ισοβαθμήσει και στους βαθμούς για το αγώνισμα επάθλου. Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Αναστασία Τσέρου είναι οι υποψήφιοι μονομάχοι που θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο

Νίκος Πολυδερόπουλος: “Από μικρό παιδί παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης”

"Ανοίγω κάποια στιγμή την τηλεόραση και βλέπω σειρές εποχής... Δεν ξέρω ποιο κοινό ενδιαφέρουν" δηλώνει ο Νίκος Πολυδερόπουλος.