Ο Θάνος Μαρίνης του Cash or Trash αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο: Τον βρήκαμε και τον πέταξα

Date:

Ο Θάνος Μαρίνης του Cash or Trash αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο: Τον βρήκαμε και τον πέταξα

Ένας από τους αγοραστές της εκπομπής Cash or Trash ο Θάνος Μαρίνης αποκάλυψε τη μάχη που έδωσε τις τελευταίες μέρες με τον καρκίνο, ανεβάζοντας μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram.

O αγοραστής της εκπομπής Cash or Trash αποκάλυψε πως εντόπισε έγκαιρα τον καρκίνο, τον αφαίρεσε και πλέον προχωρά «με δόξα στον Θεό, στην επιστήμη και την Συμπαντική αγάπη».

Ο Θάνος Μαρίνης αποκάλυψε για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Awareness post και τίποτε άλλο γιατί αυτά δεν πρέπει να είναι ταμπού όπως ήταν κάποτε στα χωριά. Δε θα πω fuck cancer, δε θα πω love you cancer, θα πω ότι οι ευχές σας για υγεία πριν 20μερες στα γενέθλια μου, έπιασαν τόπο, τον βρήκαμε, τον πέταξα χτες, σήμερα έξω, και προχωράμε με δόξα στον Θεό, στην επιστήμη και την Συμπαντική αγάπη.

Με δίδαξε και κατάλαβα γιατί τον έφερα πάνω μου, και πήρα το μάθημα. Στο χέρι μου να βελτιωθώ κι άλλο. Κάντε εξετάσεις, κοιτάξτε και θυροειδή που ο κόβιντ τον έχει κάνει άνω κάτω, και αγαπήστε τους γύρω σας παραπάνω. Η προτροπή μου να σκέφτεστε μια φορά τη μέρα για 20 δευτερόλεπτα όλους αυτούς που κάνουν αγώνα με τις πεταλούδες στις φλέβες τους και τη χημειοθεραπεία, να σκοτώσουν αυτά τα βρωμερά κύτταρα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanos Marinis (@th.marinis)

Είτε προσευχή το πείτε, είτε σκέψη, είτε ενέργεια, 20 δευτερόλεπτα αγάπης να δίναμε ΟΛΟΙ, μπορούν να γίνουν συγκλονιστικά πράγματα στη γη.

Μάνα, Πατέρα (που με κάνατε 47, αλλά ακόμα σαν 7χρονο σας κρατώ σε εγρήγορση και γι αυτό και εσείς δε θα γεράσετε ποτέ), Σονί μου που βρίσκω απίθανους τρόπους να σε κρατώ μακριά από τη δουλειά, Κρις που ήσουν η αιτία να βρεθεί, Ιωνάκο μου που η αγκαλιά σου κάνει την πέτρα άμμο, Μάριε που μου έχεις στήσει ομάδα στην Pure που κεντά και ένα χρόνο να λείπω, συνεργάτες, φίλοι που το μοιράστηκα και όλοι εσείς οι γνωστοί άγνωστοι, να μου είστε καλά, γεροί, να θεραπεύετε τα μέσα σας και να παραμείνετε κατά τον συνπαντικό δρόμο, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ! Το ταξίδι της εδώ ζωης είναι τόσο ενδιαφέρον, διδακτικό, και όμορφο. Everything real και τόσο surreal. Ευλογία» έγραψε.

To άρθρο Ο Θάνος Μαρίνης του Cash or Trash αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο: Τον βρήκαμε και τον πέταξα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Tα πρώτα πλάνα από το νέο σπίτι όπου μετακόμισε

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μετακόμισε και δε δίστασε να μοιραστεί με το κοινό της πώς είναι το νέο της σπίτι!

Μαρία Ναυπλιώτου: «Μόνο η αγάπη μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα»

Η Μαρία Ναυπλιώτου παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε γνωστή εφημερίδα και μίλησε για όλα.

Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού: Το χιουμοριστικό βίντεο της Φίνος Φιλμ

Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού: Το χιουμοριστικό βίντεο της Φίνος Φιλμ Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού: Το χιουμοριστικό βίντεο της Φίνος Φιλμ Με ρομαντικές αλλά και αστείες σκηνές από ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου Η 6η Ιουλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού και η Φίνος Φιλμ είχε πλούσιο υλικό για να φτιάξει ένα σχετικό βίντεο, με αφορμή

Power of Love: Έξαλλη η Σωτηρία με τον Νίκο – Ζώο είμαι για να με εκπαιδεύσεις;

Η φράση του παίκτη περί εκπαίδευσης των γυναικών, που προκάλεσε αντιδράσεις

Ερωτευμένα ζευγάρια στη Μύκονο – Πώς πέρασαν τις διακοπές τους;

Ένα unforgettable weekend πέρασαν οι αγαπημένοι μας celebrities στην πανέμορφη Μύκονο! Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το λαμπερό party γνωστής εταιρείας ποτών, γεμάτο tropical και festive διάθεση. Ανδριώτου – Μαρτίκας: Βρέθηκε το αυτοκίνητό τους στο… Διδυμότειχο! Το δημόσιο «ευχαριστώ» Επώνυμες παρουσίες - καλεσμένοι, από το χώρο της μουσικής, της μόδας και

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Όσο ταλέντο και να έχει κανείς, τα πράγματα δεν συμβαίνουν μαγικά»

Η Ελεάνα Στραβοδήμου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη σε ένθετο εφημερίδας και μίλησε για πολλά.

Τάσος Χαλκιάς: Ο καθένας πάει να παίξει στην Επίδαυρο, δεν έφτιαξαν ποτέ καλλιτεχνική αστυνομία

Ο καθένας παίρνει τον ρόλο του παραμάσχαλα και τρέχει, πρόσθεσε

Έλενα Χριστοπούλου: Ανέβασε γυμνή φωτογραφία της στο Instagram

Από τις διακοπές της στα Κουφονήσια

Λίτσα Πατέρα – Πετρογιάννη, Τεργιάκης, Βουλγαράκη σχολιάζουν την ηχηρή της απουσία: “Έκανε αυτό που αισθάνθηκε”

"Aυτά είναι επαγγελματικές επιλογές. Κάνεις συζητήσεις, βλέπεις που βγαίνει και είτε σου βγαίνει είτε δεν σου βγαίνει..."

Ελεονώρα Μελέτη: “Είναι μάταιο να κλαις πάνω από το χυμένο γάλα, κάποια πράγματα δεν είναι για κακό”

Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι μάταιο να κλαις πάνω από το χυμένο γάλα, κάποια πράγματα δεν είναι για κακό» "Ίσως κάποιες καταστάσεις να έπρεπε να ολοκληρωθούν προτού γίνουν πολύ χειρότερες" υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη. Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Κώστα Τσουρό και την κάμερα της εκπομπής «Ακόμα

Μελίνα Ασλανίδου: Με τα αυτοάνοσα είναι περίεργη η κατάσταση, χρειάζεται φως, ενημέρωση και έρευνα

Για το τραγούδι εκείνο που το όταν το ακούει την «αγγίζει» λίγο περισσότερο αλλά και για το αν υπήρξε στιγμή που κλήθηκε να ανέβει στη σκηνή βιώνοντας απώλεια ή

Μάνος Βακούσης: «Τα τελευταία χρόνια ακούω να με φωνάζουν με το όνομά μου και αυτό με συγκινεί πολύ»

Ο Μάνος Βακούσης πρωταγωνιστεί με τον ρόλο του Χρεμύλου στον «Πλούτο» του Αριστοφάνη που θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.