Δίας στον Ταύρο: Πώς επηρεάζει τα ερωτικά μας μέχρι το 2024

O Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, από τις 15/5/23 έχει περάσει στο ζώδιο της Αφροδίτης, τον Ταύρο και θα παραμείνει μέχρι τις 25/5/24.

Ο Δίας είναι πλανήτης εξωστρεφής, αναζητάει την αλήθεια και υπόσχεται την εξέλιξη. Ο Δίας σε ζώδιο της γης, όπως είναι ο Ταύρος γίνεται λίγο σκληρός, κυνηγάει την υλική δύναμη και την πρακτική εξέλιξη. 

Ο Ταύρος είναι ζώδιο των απολαύσεων, συμβολίζει το χρήμα και έχει εμμονή με τα αποκτήματά του, με αποτέλεσμα πολλές φορές να αυτοπεριορίζεται στην υλική υπόσταση του κόσμου.

Πώς θα επηρεάσει τα ερωτικά των ζωδίων ο Δίας στον Ταύρο

Κριός

Με τον Δία στον Ταύρο θα μπορέσετε να αποκτήσετε σύζυγο που σας παρέχει συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Θα ανέβει η ψυχολογία σας και η αυτοπεποίθηση σας θα χτυπήσει κόκκινο. Μπορεί να βαριέστε μερικές φορές, αλλά τίποτα δεν θα σας λείπει. Βρήκατε τον ιδανικό σύντροφο.

Ταύρος

Με τον Δία στο ζώδιο σας, θα μπορέσετε να φτιάξετε την προσωπική σας κατάσταση και θα σας έρχονται τα πράγματα βολικά. Σίγουρα θα προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό και θα μιλήσετε για επισημοποίηση. Εάν βρίσκεστε σε μια σχέση χρόνια και έχετε βαρεθεί, τώρα μπορείτε να χωρίσετε και να κάνετε μια νέα γνωριμία.

Δίδυμοι

Με τον Δία στον Ταύρο, συνδέεστε με άτομο που σας γεμίζει συναισθηματικά και υπάρχει έντονο ψυχικό δέσιμο και αισθάνεστε ότι βρήκατε το άλλο σας μισό. Βέβαια μπορεί αυτό το άτομο να μην είναι απόλυτα δικό σας, δηλαδή η σχέση να είναι παράνομη και αυτό θα πρέπει να σας προβληματίσει. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά.

Καρκίνος

Με τον Δία στον Ταύρο θα ερωτευτείτε άτομο μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον και αυτό αυτόματα θα σας χαλαρώσει, μια που το ξέρετε το άτομο και δεν χρειάζεται να παίζετε παιχνίδια, θα είστε ο εαυτός σας. Μερικοί προτιμάτε να είστε ελεύθεροι και να μην έχετε σοβαρή σχέση.

Λέων

Με τον Δία στον Ταύρο η σχέση που θα κάνετε θα είναι σοβαρή και αμέσως θα μιλήσετε για επισημοποίηση. Συνδέεστε με πρόσωπο κύρους, που σας εμπνέει εμπιστοσύνη και για αυτό θα νιώθετε έτοιμοι για το επόμενο βήμα. Τα πράγματα σοβαρεύουν.

Παρθένος

Με τον Δία στον Ταύρο, θα βρεθείτε με άτομο διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας, πιθανόν και με διαφορά ηλικίας και θα αποκομίσετε πολλές εμπειρίες. Ωριμάζετε και πετάτε από πάνω σας παλιές προκαταλήψεις που μπλόκαραν την συναισθηματική ισορροπία. Μερικοί θα αναζητάτε ελεύθερες σχέσεις, χωρίς δέσμευση. 

Ζυγός

Με τον Δία στον Ταύρο θα συνδεθείτε με άτομο ψυχικά και θα βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα τραύματα και περίεργες επιθυμίες. Έτσι, ενώ θα νιώθετε ότι βρήκατε το άτομο που σας ταιριάζει, δεν θα μπορείτε να χαρείτε τη σχέση σας. Κρίσεις ανασφάλειας αναμένονται.

Σκορπιός

Με τον Δία στον Ταύρο βλέπετε την προσωπική σας κατάσταση σοβαρά και επισημοποιείτε τη σχέση σας, είστε έτοιμοι να κάνετε και πρόταση γάμου. Αν είστε ελεύθεροι θα κάνετε γνωριμία και αυτό θα σας αλλάξεις τελείως τη ζωή. Περνάτε σε φάση ανοδική.  

Τοξότης

Με τον Δία στον Ταύρο είστε πολύ αφοσιωμένοι στην εργασιακή σας ζωή και δεν θα έχετε χρόνο για σοβαρές σχέσεις, μια που θα δουλεύετε πολύ. Αν είστε σε σχέση πιθανόν να ακούτε συνεχώς παράπονα και να έχετε εντάσεις. Διαφορετικά μπορεί να μπλέξετε με συνάδελφο.

Αιγόκερως

Με τον Δία στον Ταύρο είστε πολύ τυχεροί και ελκύετε σύντροφο νεότερο και ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση σας. Μπορεί να μην κάνετε γνωριμία που έχει σοβαρή κατάληξη, αλλά εσείς θα περνάτε καλά και θα ξανανιώσετε. Φλερτ, ρομαντικές συναντήσεις και ερωτικά συνεχόμενα πήγαινε-έλα αναμένονται.

Υδροχόος

Με τον Δία στον Ταύρο είστε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα και να μετακομίσετε με το ταίρι σας σε νέο σπίτι. Συναισθηματικά νιώθετε πως βρήκατε το ταίρι σας και πλέεται σε πελάγη ευτυχίας. Αν είστε ελεύθεροι, σίγουρα θα κάνετε νέα γνωριμία.

Ιχθύες

Με τον Δία στον Ταύρο νιώθετε πως δεν θέλετε κάτι μόνιμο και προτιμάτε να γνωρίζετε κόσμο μέσα από το διαδίκτυο. Δεν επιθυμείτε την δέσμευση και αναζητάτε την περιπέτεια. Διαδικτυακά φλερτ αναμένονται.

Από τη Χριστίνα Τρανταλίδου. Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις της στο oroskopos.gr

<- viewbox="0 0 248.7 105.6"> ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- <- viewbox="0 0 248.7 105.6">

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Γιώτα Λύδια: H απομόνωση της 90χρονης μετά την τραγωδία, η τελευταία εμφάνιση & ο όρκος

Γιώτα Λύδια - Αποτέλεσε χωρίς καμία αμφιβολία μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες στο λαϊκό τραγούδι και η πορεία της ήταν γεμάτη από επαγγελματικές επιτυχίες.  Σήμερα στα 90 της χρόνια η Παναγιώτα Μανταράκη όπως είναι το πραγματικό της όνομα, βρίσκεται απομονωμένη καθώς εκτός από τον αγαπημένο της σύζυγό Κώστα Δαμιανό, έχασε και τον αδελφό της. Τα

Νίκος Μπάρκουλης: Ερωτευμένος ξανά! Ο «διάλογος» με τον αξέχαστο πατέρα του που έγινε viral!

Ερωτευμένος ξανά είναι ο Νίκος Μπάρκουλης όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο tik tok.

Survivor: Μεικτά ματσαρίσματα σε κάθε αγώνισμα

Μια νέα ανακοίνωση φέρνει αναστάτωση αλλά ίσως «λύνει και τα χέρια» στις δύο ομάδες καθώς πλέον τα ματσαρίσματα μπορούν να

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: O Μηνάς θυμώνει με την Βούλα

Κυριακή, 28.4.2024, 16:07 Zappit@ZAPPIT_ Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, απόψε στις 21.00 στον Alpha. Στο νέο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» απόψε, Κυριακή 28 Απριλίου στις 21:00, η Βέλη επιστρέφει στην Αθήνα, ο Μηνάς θυμώνει με την Βούλα, η Τούλα πηγαίνει τον πατέρα της στον Ηλία και η Ξένια με τον Μπάμπη βρίσκουν

Χρηστίδου: Έκανα μια ανάρτηση για τα ομόφυλα ζευγάρια και μου έστελναν εικόνες της Παναγίας για να με φέρουν στα λογικά μου

Αφορμή από την «επίθεση» που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης στη Μαίρη Συνατσάκη πήρε η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωινό της Κυριακής, προκειμένου να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό του MEGA την διαδικτυακή επίθεση που υπέστη και η ίδια στο πολύ πρόσφατο παρελθόν. Κι αυτό λόγω μιας ανάρτησης που έκανε στα social media σχετικά με το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο

Eurovision: Αναχώρησε για τη Σουηδία η Μαρίνα Σάττι – Τι είπε για το φόρεμά της

Για τη Σουηδία αναχώρησε το μεσημέρι η Μαρίνα Σάττι και τα μέλη της ελληνικής αποστολής, για τον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε από την Τρίτη 7 έως και το Σάββατο 11 Μαΐου 2024. Το μεσημέρι της Δευτέρας, η ελληνική αποστολή αναμένεται να κάνει την πρώτη της πρόβα στη σκηνή

Η πρώτη δήλωση της Μαλού για τη φονική συμπλοκή στο κέντρο που εμφανίζεται – «Δούλευα και άκουσα αυτό που άκουσαν και οι υπόλοιποι»

Αιματηρή συμπλοκή έγινε τα ξημερώματα της Κυριακή έξω από νυχτερινό κέντρο του Αμαρουσίου με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό και δυο τραυματίες. Ο θάνατος του νεαρού διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο, ενώ συνεχίζουν να νοσηλεύονται τα δυο άτομα που τραυματίστηκαν. Παράλληλα οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη. Στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο εμφανίζεται η Μαλού

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή έξω από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Μαλού

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή έξω από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Μαλού έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1. Στο βίντεο φαίνεται η ένταση που επικράτησε έξω από το μαγαζί επί της Λεωφόρου Κηφισίας και καταγράφηκε το αιματηρό περιστατικό με πρωταγωνιστές τον 20χρονο που τελικά υπέκυψε στα τραύματα που έφερε