Χρυσές Σφαίρες 2025: Ντέμι Μουρ, Ντένζελ Ουάσινγκτον, Έιντριεν Μπρόντι και Αριάνα Γκράντε στη λίστα των υποψηφιοτήτων

Date:

Χρυσές Σφαίρες 2025: Ντέμι Μουρ, Ντένζελ Ουάσινγκτον,  Έιντριεν Μπρόντι και Αριάνα Γκράντε στη λίστα των υποψηφιοτήτων

Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις «Χρυσές Σφαίρες 2025». Μια σειρά από σταρ, κάνουν τις πρώτες τους δηλώσεις.

Η Ντέμι Μουρ (Demi Moore), ο Ντένζελ Ουάσινγκτον (Denzel Washington), ο Έιντριεν Μπρόντι (Adrien Brody) και η Αριάνα Γκράντε (Ariana Grande) είναι μερικά από τα λαμπερά ονόματα που φιγουράρουν στις φετινές υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες 2025. Οι δηλώσεις τους μετά την ανακοίνωση των βραβείων, γεμάτες χαρά, ευγνωμοσύνη και συγκίνηση, εκφράζουν την τιμή που νιώθουν υπογραμμίζοντας την αξία της αναγνώρισης από τη βιομηχανία του θεάματος.

Η Ντέμι Μουρ η οποία είναι υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία A’ Γυναικείου Ρόλου σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ για την ερμηνεία της στο «The Substance» μοιράστηκε στο Ιnstagram, δύο βίντεο από την στιγμή της ανακοίνωσης. Ο φακός την δείχνει πάνω στο κρεβάτι της να πανηγυρίζει καθώς ακούει ότι τόσο η ίδια όσο και η ταινία της είναι υποψήφιοι.

«Τα καλύτερα νέα για να ξυπνήσω. Το «The Substance» προτάθηκε για πέντε Χρυσές Σφαίρες. Είναι πραγματική τιμή να είμαι υποψήφια και είμαι τόσο περήφανη για αυτήν την ταινία», έγραψε η σταρ συγχαίροντας την σκηνοθέτιδα Coralie Fargeat, την συμπρωταγωνίστριά της Margaret Qualley και όλους τους άλλους υποψήφιους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Ο πολυβραβευμένος σταρ, Ντένζελ Ουάσινγκτον, ο οποίος κατέχει πλέον το ρεκόρ των περισσότερων υποψηφιοτήτων για Χρυσές Σφαίρες από μαύρο ηθοποιό, εξασφάλισε την 11η υποψηφιότητά του για την ερμηνεία του στη ταινία «Μονομάχος ΙΙ».

Σε δήλωσή του εκφράζει το θαυμασμό του για τον σκηνοθέτη της ταινίας Ρίντλεϊ Σκοτ(Ridley Scott). «Το εύρος της συγκεκριμένης παραγωγής, το απίστευτο καστ και το συνεργείο που συγκέντρωσε, για να μην αναφέρω αυτό που κυριολεκτικά έχτισε από την αρχαία Ρώμη, με συγκλονίζει -με συγκλόνιζε κάθε μέρα στα γυρίσματα», ανέφερε μεταξύ άλλων στη δήλωσή του. «Και το να μου δώσει τον Macrinus να τον ενσαρκώσω, να τον απολαύσω, να τον δημιουργήσω- τι απίστευτη τιμή ήταν και είναι», συμπλήρωσε.

Στα Instagram story της η σταρ Αριάνα Γκράντε, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για τη διάκριση, υπογραμμίζοντας πόσο ξεχωριστή είναι αυτή η στιγμή. Σημειώνεται ότι το «Wicked» έλαβε τέσσερις υποψηφιότητες. «Ω θεέ μου.. είμαι συγκινημένη και νιώθω μεγάλη τιμή που με αναγνωρίζουν τα μέλη των Χρυσών Σφαιρών. Κλαίω (φυσικά)…είναι αδύνατο να βρω τα λόγια μου, αλλά είμαι τόσο βαθιά ευγνώμων για αυτή την αναγνώριση».

Και συμπλήρωσε: «Συγχαρητήρια στην υπέροχη, αγαπημένη μου αδελφή Cynthia Erivo και σε όλη την οικογένεια της ταινίας».

Ο διάσημος ηθοποιός Έιντριεν Μπρόντι (Adrien Brody) ο οποίος πρωταγωνιστεί στο «The Brutalist» στο ρόλο ενός Ούγγρου μετανάστη που δραπετεύει από τη φρίκη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου για να ξαναχτίσει τη ζωή του στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι υποψήφιος στην κατηγορία Α΄Ανδρικού ρόλου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την υποψηφιότητά του. Συνολικά η επική δραματική ταινία του Μπρέιντι Κόρμπετ συγκέντρωσε επτά υποψηφιότητες.

«Είμαι βαθιά συγκινημένος για αυτή την υποψηφιότητα δίπλα σε τόσο αξιόλογους ηθοποιούς», ανέφερε σε δήλωσή του. «Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τον ατρόμητο αρχηγό μας, τον Μπρέιντι Κόρμπετ, με το αφοσιωμένο καστ και με το συνεργείο μας. Αυτό ήταν μία πραγματικά συλλογική προσπάθεια και ένα έργο αγάπης. Γιορτάζοντας αυτή την ταινία, τιμάτε επίσης τους αγώνες και τους θριάμβους της μητέρας μου, των παππούδων μου και πολλών άλλων που μετανάστευσαν στην Αμερική», συνέχισε ο βραβευμένος σταρ. «Ευχαριστώ τους ψηφοφόρους των Χρυσών Σφαιρών για αυτή την υπέροχη υποψηφιότητα και για την αναγνώριση των ερμηνειών της Felicity [Φελίσιτι Τζόουνς] και του Guy [Γκάι Πιρς], της σκηνοθεσίας, της πρωτότυπης μουσικής, του σεναρίου και της ταινίας συνολικά».

Η ηθοποιός Σελίνα Γκόμεζ (Selena Gomez) εκφράστηκε με συγκίνηση για τις δύο υποψηφιότητές της στις Χρυσές Σφαίρες, για την τηλεοπτική σειρά «Only Murders in the Building» και για το «Emilia Pérez». Σημειώνεται ότι η ταινία του Ζακ Οντιάρ βρίσκεται στην κορυφή της κούρσας των Χρυσών Σφαιρών με 10 υποψηφιότητες, τις περισσότερες από οποιοδήποτε άλλη κινηματογραφική ή τηλεοπτική παραγωγή.

«Είμαι πραγματικά ευγνώμων και συγκινημένη που είμαι υποψήφια για δύο διαφορετικά έργα που σημαίνουν τα πάντα για μένα», δήλωσε η Γκόμεζ. «Αυτή η αναγνώριση με εμπνέει και με παρακινεί να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά».

Η διάσημη ηθοποιός Ιζαμπέλα Ροσελίνι (Isabella Rossellini) είναι υποψήφια στην κατηγορία Β’ Γυναικείου Ρόλου, για την ερμηνεία της ως Αδελφή Agnes στο «Conclave» το οποίο συγκέντρωσε έξι υποψηφιότητες.

«Μόλις έμαθα ότι είμαι υποψήφια για την πολύ σημαντική Χρυσή Σφαίρα καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για την ταινία «CONCLAVE». Αυτή τη στιγμή, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι οι γονείς μου Ρομπέρτο Ροσελίνι και Ίνγκριντ Μπέργκμαν καθώς νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι κόρη τους», δήλωσε. «Οι λέξεις από την προσευχή «τιμήστε τον πατέρα και τη μητέρα…» περιφέρονται στο μυαλό μου και με κάνουν να νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου. Η καρδιά μου επίσης χτυπάει δυνατά όταν σκέφτομαι όλους τους υπέροχους ανθρώπους που έφτιαξαν το «CONCLAVE» -πρώτα απ’ όλα τον Έντβαρντ Μπέργκερ (Edward Berger) και τον Ρέιφ Φάινς (Ralph Fiennes). Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να ευχαριστήσω τα μέλη των Χρυσών Σφαιρών για αυτή τη μεγάλη τιμή», σημείωσε.

Σύμφωνα με το ΑBC News, οι Χρυσές Σφαίρες με οικοδέσποινα την κωμικό Νίκι Γκλέιζερ θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2025 και θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω CBS και Paramount+.

To άρθρο Χρυσές Σφαίρες 2025: Ντέμι Μουρ, Ντένζελ Ουάσινγκτον, Έιντριεν Μπρόντι και Αριάνα Γκράντε στη λίστα των υποψηφιοτήτων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Olivia Wilde: Έγινε viral για την εικόνα της, σχολιάστηκε και έδωσε «πληρωμένη» απάντηση

Με χιούμορ και διάθεση αυτοσαρκασμού επέλεξε η Olivia Wilde να τοποθετηθεί απέναντι στα σχόλια που προκάλεσε η πρόσφατη παρουσία της στο San Francisco International Film Festival. Η 42χρονη ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram με μια πιο ανάλαφρη και χιουμοριστική προσέγγιση, επιστρατεύοντας τον αδερφό της σε ρόλο «δημοσιογράφου» που της απευθύνει ερωτήσεις για όσα γράφτηκαν.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η σημαντική εξέταση και τα κιλά που έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram στιγμιότυπα από την πορεία της εγκυμοσύνης της, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την κατάστασή της. Η γνωστή αθλήτρια και πρώην παίκτρια του Survivor δημοσίευσε μια φωτογραφία την ώρα που υποβαλλόταν σε καρδιοτοκογράφημα. Πρόκειται για μια απαραίτητη εξέταση κατά το τελευταίο στάδιο της κύησης, η οποία παρακολουθεί τους

Κρέπες γεμιστές με σπιτικό cottage cheese και μέλι

ΥΛΙΚΑ Για τις κρέπες: 250 ml γάλα 2 αυγά 120 γρ. αλεύρι 1 κ.σ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1 κ.σ. λιωμένο βούτυρο Για τη γέμιση: 300 γρ. cottage cheese (σπιτικό) 2–3 κ.σ. μέλι 50 γρ. σταφίδες (μουλιασμένες σε ζεστό νερό ή ρούμι) Ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού Για το σερβίρισμα: Ζάχαρη άχνη Φύλλα δυόσμου Επιπλέον μέλι

Chicken Satay με aioli

ΥΛΙΚΑ Για το κοτόπουλο: 500–600 γρ. φιλέτο κοτόπουλο (στήθος ή μπούτι), κομμένο σε λωρίδες 2 κ.σ. ελαιόλαδο Χυμός από 1 λεμόνι 1 κ.σ. μέλι ή σιρόπι αγαύης 1 κ.γ. πάπρικα (γλυκιά ή καπνιστή) ½–1 κ.γ. μπούκοβο ή τσίλι 1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη ή 1 φρέσκια σκελίδα λιωμένη 1 κ.γ. τζίντζερ (φρέσκο ή σε σκόνη)

Eurovision 2026 – Μάλτα: Ο AIDAN και η εκρηκτική του παρουσία στη σκηνή

Eurovision 2026: Ο AIDAN συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της Μάλτας τα τελευταία χρόνια, με σταθερή παρουσία τόσο στις σκηνές όσο και στα charts της χώρας. Με επιτυχίες όπως τα Naħseb Fik και Ritmu, κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των ραδιοφωνικών charts, συγκεντρώνοντας παράλληλα εκατομμύρια streams σε πλατφόρμες όπως το Spotify και το YouTube.

Eurovision 2026 – Λετονία: Η Atvara έρχεται με μία τρυφερή μπαλάντα

Eurovision 2026: Η Atvara είναι μια Λετονή τραγουδοποιός που ξεχωρίζει για τη δυναμική της φωνή, τον κινηματογραφικό ήχο της και την έντονα συναισθηματική αφήγηση των τραγουδιών της. Η μουσική της συνδυάζει στοιχεία pop και μπαλάντας, ενώ οι θεματικές της επικεντρώνονται στη δύναμη του εαυτού, την ευαισθησία και την προσωπική μεταμόρφωση. Eurovision 2026 – Η πασίγνωστη

Τέλος στην πολύκροτη διαμάχη: Σε συμβιβασμό κατέληξαν η Μπλέικ Λάιβλι και ο Τζάστιν Μπαλντόνι

Τέλος στην πολύκροτη διαμάχη: Σε συμβιβασμό κατέληξαν η Μπλέικ Λάιβλι και ο Τζάστιν Μπαλντόνι Τέλος στην πολύκροτη διαμάχη: Σε συμβιβασμό κατέληξαν η Μπλέικ Λάιβλι και ο Τζάστιν Μπαλντόνι Η συμφωνία επιτεύχθηκε αφότου ομοσπονδιακός δικαστής απέρριψε το μεγαλύτερο μέρος των αξιώσεων της ηθοποιού κατά του συμπρωταγωνιστή της στο «It Ends With Us» - Δεν δημοσιοποιήθηκαν οι όροι

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχτηκε τον Μάιο στο Παρίσι μαζί με την οικογένειά της, δείτε φωτογραφίες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχτηκε τον Μάιο στο Παρίσι μαζί με την οικογένειά της, δείτε φωτογραφίες Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχτηκε τον Μάιο στο Παρίσι μαζί με την οικογένειά της, δείτε φωτογραφίες Οι πιο όμορφες στιγμές είναι αυτές που μοιραζόμαστε με τους ανθρώπους που αγαπάμε, έγραψε η παρουσιάστρια στο Instagram ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα 04.05.2026, 22:35

Αγγελική Νικολούλη: Το σπαρακτικό μήνυμα για τους έξι μήνες από τον θάνατο της μητέρας της

Μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση πραγματοποίησε η Αγγελική Νικολούλη, η οποία βιώνει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της προσωπικής της ζωής. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της επιτυχημένης εκπομπής «Φως στο Τούνελ» μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τον πόνο της για την απώλεια της πολυαγαπημένης της μητέρας, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα selfie στη φύση και η λαμπερή επιδερμίδα της

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να απολαμβάνει τις στιγμές χαλάρωσης μακριά από τα τηλεοπτικά πλατό και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Η παρουσιάστρια, η οποία έχει επιλέξει να απέχει το τελευταίο διάστημα από την τηλεόραση, παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media, διατηρώντας μια άμεση επαφή με το κοινό της. Στην

Γιάννης Βούρος για τον γιο του, Στέφανο: «Συγγενικά πρόσωπα μας έλεγαν να του φοράμε γάντια όταν βγαίνουμε έξω»

«Ο Στέφανος είναι δάσκαλος με Δ κεφαλαίο. Όταν έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί με διαφορετικότητα, η ευθύνη διπλασιάζεται» είπε για τον γιο του ο Γιάννης Βουρός. Καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή της Δώρας Παντέλη «One on One» βρέθηκε ο Γιάννης Βούρος. Ο γνωστός ηθοποιός, σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση, μίλησε για τον ρόλο

Άγγελος Βουράκης: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα φύγει η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ, μου φαίνεται απίθανο»

Δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Γιώργο Βιολέντη παραχώρησε ο Άγγελος Βουράκης, ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού, ενώ απάντησε για τη Ναταλία Αργυράκη και τη Σία Κοσιώνη. «Είμαστε καλά, πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα και προχωράμε», είπε αρχικά ο Άγγελος Βουράκης. Ο Άγγελος Βουράκης είπε στη συνέχεια: «Η συνεργασία