Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Άδικο να συγκριθεί το Maestro με άλλες ελληνικές σειρές

Date:

Σε μια κατάθεση ψυχής για την μεγάλη επιτυχία «Maestro» προέβη ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε συνέντευξή του, με αφορμή τον επερχόμενο δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης του σειράς.

Ο γνωστός σκηνοθέτης, βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο που προσεγγίζει ένα σίριαλ λίγων επεισοδίων εξηγώντας και γιατί είναι άδικο να συγκριθεί μια άλλη ελληνική παραγωγή με την δική του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι άδικο να συγκριθεί το Maestro με άλλες ελληνικές σειρές. Όχι μόνο μπατζετικά, κυρίως αυτό, αλλά και σαν σκαλέτα επεισοδίων. Είναι μια άλλη δουλειά να γράψεις 170 και 180 επεισόδια για μια σεζόν και μια άλλη δουλειά να γράψεις 8 επεισόδια για μια σεζόν».

«Προσεγγίζεις πολύ διαφορετικά το προϊόν και δεν μπορεί να συγκριθεί, είναι τελείως λάθος αυτό. Μερικές φορές ακούω κάποιες συγκρίσεις και είναι τελείως λάθος. Είναι τόσο διαφορετικό όσο είναι και το να γράψεις μία ιστορία δύο ωρών, δηλαδή ένα κινηματογραφικό έργο. Είναι πολύ διαφορετικός ο τρόπος που θα γράψω την ταινία με τον τρόπο που θα γράψω τo Maestro. Ακόμα και στην κινηματογράφηση είναι διαφορετικό».

«Είχα δει το «Βραχιόλι της φωτιάς» στην ΕΡΤ και είχα ενθουσιαστεί, πριν ξεκινήσω. Την «Έρημη χώρα» δεν την έχω δει ακόμα αλλά με τον Γιώργο Γκικαπέππα είχαμε κάνει μαζί και κάποια επεισόδια στους «4», είχαμε συσκηνοθετήσει» πρόσθεσε, επίσης, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το κύπελλο που κέρδıσα στο Survivor το κατέθεσα στην Παναγιά της Σκιάθου»

Ενδιαφεροντα ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το κύπελλο που κέρδıσα στο Survivor το κατέθεσα στην Παναγιά της Σκιάθου» Η εξομολόγηση για τον πνευματικό του Τζωρτζίνα Φράγκου 02.05.2024 | 23:09 Η εξομολόγηση για τον πνευματικό του Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! έκανε λόγο μεταξύ άλλων, για τη σχέση του

Eurovision 2024: Ελληνοαρμενικό πάρτι στα παρασκήνια – Η «σωσίας» της Σάττι τραγούδησε ελληνικά

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι, τα έσπασε σήμερα στη σκηνή του Μάλμε Αρένα, στη δεύτερη πρόβα που έκανε με το Ζάρι της.

Ξανά νυφούλα η Αθηνά Οικονομάκου

Ξανά νυφούλα ντύθηκε η Αθηνά Οικονομάκου, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Μάλιστα, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Βέβαια, μην προτρέχει ο νους σας καθώς η όμορφη ηθοποιός, ντύθηκε νύφη για επαγγελματικούς λόγους για να προμοτάρει τα ρούχα

Δεν ξεχνάει τις παραδόσεις μας ο Παύλος: Το αισιόδοξο μήνυμα του για τις Άγιες μέρες του Πάσχα

Ενδιαφεροντα ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΣΧΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ Δεν ξεχνάει τις παραδόσεις μας ο Παύλος: Το αισιόδοξο μήνυμα του για τις Άγιες μέρες του Πάσχα Το μήνυμά του για το Πάσχα έστειλε ο Παύλος Γλύξμπουργκ για το Πάσχα και εύχεται ευτυχισμένες στιγμές σε όλους τους Έλληνες στη χώρα και της Διασποράς Τζωρτζίνα Φράγκου 02.05.2024 | 21:33 Το μήνυμά