Δώρα Τσαμπάζη για Δημήτρη Παπανώτα: «Πολλά προβληματικά σημεία στη δήλωσή του, αλλά δεν θέλω να τα αναλύσω»

Date:

Σε συνέντευξή της, με αφορμή την υποψηφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές, η Δώρα Τσαμπάζη στάθηκε στην πολυσυζητημένη δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα η οποία και τον οδήγησε εκτός του συγκεκριμένου ευρωψηφοδελτίου.

Ειδικότερα, αμέσως μετά την προβολή των αμοντάριστων δηλώσεων του δημοσιογράφου, η Δώρα Τσαμπάζη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι σας τιμά σαν εκπομπή που δεν βλέπω ουσιαστικές διαφορές και στο αμοντάριστο υλικό. Ίσα ίσα που βρίσκω και άλλα προβληματικά σημεία αλλά δεν θέλω να τα αναλύσω. Θέλω να πω ότι αυτή τη στιγμή στη μάχη των Ευρωεκλογών ρίχνονται πολύ σπουδαίες γυναίκες, όπως η Σοφία Μπεκατώρου, αλλά και η Κωνσταντίνα Κούνεβα».

«Δεν ξέρουμε σε ποια θέση ήταν ο κ. Παπανώτας, αυτά είναι διαρροές. Εγώ, ας πούμε, δεν ξέρω την θέση μου στην Κεντρική Μακεδονία. Δεν το ξέρω. Ξέρω από ράδιο αρβύλα, από δημοσιογράφους, ότι είμαι πρώτη ή δεύτερη. Δεν έχω μάθει όμως ακριβώς την σειρά των σταυρών γιατί το κόμμα αποφάσισε αυτά να μην τα κοινοποιήσει».

«Οπότε, αν έχει κάτι διαρρεύσει στα κανάλια, ο Παπανώτας μπορεί να ήταν και πρώτος αλλά μπορεί να ήταν και τελευταίος και να μπήκε στο παρά πέντε. Αυτά τα είπαν οι δημοσιογράφοι αλλά το κόμμα επίσημα αποφάσισε ότι δεν θα βγάλει τα αποτελέσματα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Δώρα Τσαμπάζη σε αυτή τη νέα τηλεοπτική της εμφάνιση, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο Fay’s Time του ΣΚΑΪ.

Δείτε τις δηλώσεις της στο ακόλουθο βίντεο:

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Eurovision 2024: Ελληνοαρμενικό πάρτι στα παρασκήνια – Η «σωσίας» της Σάττι τραγούδησε ελληνικά

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι, τα έσπασε σήμερα στη σκηνή του Μάλμε Αρένα, στη δεύτερη πρόβα που έκανε με το Ζάρι της.

Ξανά νυφούλα η Αθηνά Οικονομάκου

Ξανά νυφούλα ντύθηκε η Αθηνά Οικονομάκου, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Μάλιστα, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Βέβαια, μην προτρέχει ο νους σας καθώς η όμορφη ηθοποιός, ντύθηκε νύφη για επαγγελματικούς λόγους για να προμοτάρει τα ρούχα

Δεν ξεχνάει τις παραδόσεις μας ο Παύλος: Το αισιόδοξο μήνυμα του για τις Άγιες μέρες του Πάσχα

Ενδιαφεροντα ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΣΧΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ Δεν ξεχνάει τις παραδόσεις μας ο Παύλος: Το αισιόδοξο μήνυμα του για τις Άγιες μέρες του Πάσχα Το μήνυμά του για το Πάσχα έστειλε ο Παύλος Γλύξμπουργκ για το Πάσχα και εύχεται ευτυχισμένες στιγμές σε όλους τους Έλληνες στη χώρα και της Διασποράς Τζωρτζίνα Φράγκου 02.05.2024 | 21:33 Το μήνυμά

Στο χειρουργείο ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης – «Εβδομάδα των παθών, δε θέλετε να ξέρετε από πόνο»

Στο χειρουργείο βρέθηκε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ο οποίος υποβλήθηκε σε μια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση. Ο τραγουδιστής και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο. Όπως ενημέρωσε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης απαλλάχθηκε από «κάτι κακές αμυγδαλές» και πια αναρρώνει, συνοδεία έντονου πόνου όπως ο ίδιος τονίζει, στο