Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ μετά από 14 χρόνια γάμου

Date:

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν, έπειτα από 14 χρόνια γάμου, ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ.

Η ανακοίνωση του γραφείου της οικογένειας:

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν τη δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.

Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας.

Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος.»

Η γνωριμία, ο αρραβώνας και ο γάμος

Η γνωριμία του Νικόλαου και της Τατιάνας έγινε το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας. Οι δυο τους ανέπτυξαν σχέση, με την Τατιάνα να βρίσκεται επίσημα δίπλα στον Νικόλαο τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα, το 2004, τον συνόδευσε στο στάδιο Ντα Λουζ της Λισαβόνας και πανηγύρισε μαζί του την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από την Ελλάδα.

Στις 28 Δεκεμβρίου 2009 ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας του ζευγαριού, από το γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις Σπέτσες, στις 25 Αυγούστου 2010, με την παρουσία πολλών μελών βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης. Σημαντικές παρουσίες στον γάμο ήταν η Βασίλισσα Μαργαρίτα Β΄ της Δανίας, η Βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, ο Πρίγκιπας Μιχαήλ του Κεντ, ο Χάακον, Διάδοχος Πρίγκιπας της Νορβηγίας και ο Γουλιέλμος Αλέξανδρος, Διάδοχος Πρίγκιπας της Ολλανδίας.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Με τους γονείς του πολίστα θα περάσουν το Πάσχα

Μαζί τις ημέρες του Πάσχα ετοιμάζονται να περάσουν η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης.

Γιώργος Κατσαρός: «Με πείραξε πολύ που ο Θεός πήρε τη γυναίκα μου τόσο νέα κοντά του»

Για την απώλεια της συζύγου του, τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με το «φευγιό» της αλλά και για τη γνωριμία τους, μίλησε ο Γιώργος Κατσαρός. Υπήρξαν στιγμές που η μουσική γιάτρεψε κάποιες πληγές σας; Πάρα πολλές στιγμές στη ζωή μου συνέβη αυτό. Eurovision 1974-Γιώργος Κατσαρός στο gossip-tv: Η Μαρινέλλα τραγούδησε με παντελόνι για πρώτη φορά

Συγκινεί η Μαρία Μενούνος: “Πώς μπορεί να πέθανε η μαμά μου πριν από 3 χρόνια;”

Το ευαίσθητο μήνυμα της παρουσιάστριας στο Instagram.

Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι: “Δεν έχω κρατήσει θυμό για τη συγκεκριμένη γυναίκα”

Ιωάννα Παλιοσπύρου για την επίθεση με βιτριόλι: «Δεν έχω κρατήσει θυμό για τη συγκεκριμένη γυναίκα» "Δεν έχω δέρμα, αγγεία, φλέβες. Δεν μπορώ να ιδρώσω, δεν έχω ελαστικότητα, δεν μπορώ να στρίψω τον λαιμό μου". Για την αδιανόητη επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο «Στούντιο 4″ της Μεγάλης Πέμπτης (2/5). Η 38χρονη