Αν είσαι follower της Ελένης Μενεγάκη, θα έχεις σίγουρα προσέξει την αλλαγή στο προφίλ της

Τις τελευταίες μέρες πολλοί έχουν προσέξει μια αλλαγή στο προφίλ της Ελένης Μενεγάκη στο Ιnstagram. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Mega» έχει γίνει πιο εξωστρεφής στα social media και μοιράζεται περισσότερες προσωπικές στιγμές της με τους 1,3 εκατομμύρια followers που έχει.

Είναι γνωστό πως η Ελένη Μενεγάκη κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι επιλεκτική στις πληροφορίες που θέλει να μοιραστεί με το κοινό της και προστατεύει τα παιδιά της σαν κόρη οφθαλμού. Τα πρόσωπα των παιδιών της δεν τα έχουμε δει ποτέ στα περιοδικά, ούτε και στο Instagram και πολύ σπάνια η παρουσιάστρια απαντάει σε προσωπικές ερωτήσεις, που αφορούν την οικογένειά της.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό και συγκεκριμένα μετά τα γενέθλια της κόρης της, Μαρίνας, την οποία έχει αποκτήσει με τον Μάκη Παντζόπουλο, η Ελένη Μενεγάκη άρχισε να ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram πολλές φωτογραφίες που αφορούν την καθημερινότητά της εκτός τηλεοπτικών πλατό. Κάτι που δεν συνήθιζε στο παρελθόν.

Η αρχή έγινε με την throwback φωτογραφία της από την αρχή της καριέρας της, όπου χαρακτηριστικά σημείωσε: «Μόλις είχα ξεκινήσει να εργάζομαι στο Μega, τα μαλλιά μου σκούρα ακόμα, σε φωτογράφιση, νομίζω το 1993!».

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια πρωινή φωτογραφία της, για να καλημερίσει τους θαυμαστές της χωρίς να έχει ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

Την επόμενη ημέρα ανέβασε μια selfie φωτογραφία της μπροστά στον καθρέφτη, για να καλημερίσει και πάλι τους followers της.

Σημειώνουμε ότι συνήθως η Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύει στο προφίλ της το look που επιλέγει για την εκπομπή της «Ελένη», αναφέροντας από ποια brands είναι τα ρούχα της, αλλά και στιγμές με τους συνεργάτες και καλεσμένους της. Φυσικά, πάντα στα γενέθλια των παιδιών της στέλνει τις ευχές της, χωρίς ωστόσο να φαίνονται τα πρόσωπά τους.

Για την Ελένη Μενεγάκη η επικοινωνία με τους τηλεθεατές, που την αγαπούν τόσα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση, είναι πολύ σημαντική. Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, αλλά, παράλληλα, σούπερ λαμπερή, που κρατάει καθημερινή συντροφιά σε εκατομμύρια τηλεθεατές όλα αυτά τα χρόνια, από την εποχή του «Πρωινού Καφέ» στον ΑΝΤ1.

Η αλλαγή στο προφίλ της Ελένης Μενεγάκη

Αν είσαι follower της, θα έχεις σίγουρα προσέξει την αλλαγή στο προφίλ της. Η φωτογραφία από το κρεβάτι του σπιτιού της, η φωτογραφία με τα φρεσκοβαμμένα της μαλλιά (μόλις έχει βγει από το κομμωτήριο), η φωτογραφία με λευκό μπικίνι και τζιν σορτσάκι στην παραλία της αγαπημένης της Άνδρου, αλλά και η φωτογραφία της με την «τσίμπλα στο μάτι», όπως σημείωσε η ίδια, είναι μια ενδεχόμενη επιθυμία της παρουσιάστριας να δείξει μια άλλη πλευρά της, αυτήν της Ελένης και όχι της Μενεγάκη.

Η αλλαγή στο προφίλ της, πάντως, σχολιάστηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, με την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ να σχολιάζει: «Είναι εδώ και μία εβδομάδα σχεδόν, που κάθε μέρα ανεβάζει τέτοιες φωτογραφίες. Προφανώς, κάτι έχει γίνει». Από την πλευρά της η Μάρτζυ Λαζάρου τόνισε: «Κάτι έχει πάθει η Ελένη. Σε βάζει να κάνεις δεύτερες σκέψεις. Τόσα χρόνια δεν το έκανε, προς τι τώρα τόση εξωστρέφεια; Σε βάζει να το ψάξεις», ενώ η Μαρία Φραγκάκη είπε: «Έχει χαλαρώσει πολύ. Μου αρέσει. Δεν είναι κάποιο σχέδιο, βγαίνει από μέσα της αυτό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 06:45 λεπτό του βίντεο.

Oι κινήσεις της Ελένης Μενεγάκη δεν είναι ποτέ τυχαίες και ιδίως όταν αφορούν τη δημόσια εικόνα της. Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν συνδέσει την εξωστρέφειά της με την ενδεχόμενη μετακίνησή της στην πρωινή ζώνη του Mega.

H παρουσιάστρια, ωστόσο, κρατάει τα χαρτιά της κλειστά και όταν τη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» δεν θέλησε να κάνει κάποιες δηλώσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη χωρίς ίχνος μακιγιάζ έχουν γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια των θαυμαστών της, καθώς η παρουσιάστρια είναι πανέμορφη χωρίς μέικ απ και παράλληλα στέλνει ένα έμμεσο μήνυμα στις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους, έτσι όπως ακριβώς είναι, χωρίς φίλτρα και πολλές στρώσεις μέικ απ.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Κοντοβά: Επέστρεψε στο ορφανοτροφείο όπου έζησε η υιοθετημένη κόρη της! Οι συγκινητικές στιγμές

Η Χριστίνα Κοντοβά μαζί με την κόρη της Έιντα έκαναν πρόσφατα ένα ταξίδι στις... ρίζες της μικρής στην Ουγκάντα, αυτή τη φορά όμως ως τουρίστριες και όχι όπως ήταν την περίοδο που περίμεναν και οι δύο να ολοκληρωθεί η υιοθεσία.  Σε συνέντευξή της από τη μαγική Αφρικανική χώρα, η Χριστίνα Κοντοβά μίλησε για τις μαγικές

Γνωστοί Έλληνες ηθοποιοί που δεν ξέραμε ότι είναι αδέρφια!

Κι όμως! Αυτοί οι γνωστοί ηθοποιοί είναι αδέρφια κι εκτός από το ίδιο αίμα... φαίνεται ότι μοιράζονται και το ίδιο επάγγελμα!

Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει πλέον αποσωληνωθεί και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη

Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει πλέον αποσωληνωθεί και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει πλέον αποσωληνωθεί και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη Ωστόσο, δεν επικοινωνεί ακόμη με το περιβάλλον και δεν έχει διαύγεια Σχετικά Άρθρα Thema Insights Τα σοκολατένια αυγά που είναι γεμάτα αγάπη Έκφραση αγάπης και λόγος απόλαυσης, αναπόσπαστο κομμάτι των γαστρονομικών εθίμων που

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Κίνδυνος εξάπλωσης του ιού της γρίπης των πτηνών σε αγελάδες εκτός ΗΠΑ

Υπάρχει κίνδυνος ο ιός της γρίπης των πτηνών H5N1 να εξαπλωθεί σε αγελάδες σε άλλες χώρες πέραν των ΗΠΑ μέσω των μεταναστευτικών πουλιών, προειδοποίησε σήμερα αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). «Με τον ιό να μεταφέρεται ανά τον κόσμο από τα μεταναστευτικά πουλιά, σίγουρα υπάρχει κίνδυνος να μολυνθούν αγελάδες σε άλλες χώρες», δήλωσε η Γουενκίνγκ

Σαμαρά – Παπασπηλιόπουλος: 7 μήνες μαζί – Η γνωριμία, η σχέση & το διήμερο στις Σπέτσες

 Η Ευγενία Σαμαρά και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz!   Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό, είναι μαζί εδώ και επτά μήνες. Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε το ζευγάρι ταξίδεψε στις Σπέτσες, όπου απόλαυσε ένα ρομαντικό διήμερο ενώ πια δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Switch: Η ερώτηση για τη Eurovision που έκανε

Άρης Σοϊλέδης: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά!

Ο Άρης Σοϊλέδης μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά είναι σε σχέση με μία εξίσου εντυπωσιακή γυναίκα. Ο Άρης Σοϊλέδης την περασμένη Παρασκευή παρακολούθησε με τη νέα του σύντροφο την παράσταση "Όταν Πέθανα" με πρωταγωνιστές το Λάκη Λαζόπουλο και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο Θέατρο Βέμπο! Όπως αναφέρθηκε στο Πρωινό, η νέα του σύντροφος

Δύσκολες ώρες για τη Ρίτσα Μπιζόγλη – Πέθανε ο πατέρας της

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της βιώνει η Ρίτσα Μπιζόγλη. Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, 30 Απριλίου, «έφυγε» από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της πατέρας, ο οποίος τον τελευταίο ένα χρόνο αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η θλίψη είναι πολύ μεγάλη για την Ρίτσα Μπιζόγλη καθώς είχε στον