LifeStyle

Η κόρη πάστορα που αφήνει πίσω της την πικάντικη καριέρα, αφού «βρήκε» τον Ιησού και το νέο της αγόρι

Η Νάλα Ρέι, παιδί πάστορα, που γεννήθηκε στο Ιλινόις και έγινε μοντέλο OnlyFans, εγκατέλειψε τη βιομηχανία ενηλίκων ύστερα από μια εμπειρία που την οδήγησε να επανασυνδεθεί με την ξεχασμένη πίστη της. Η δημιουργός περιεχομένου για ενήλικες εργαζόταν ως προγραμματίστρια ορθοπεδικών χειρουργικών επεμβάσεων προτού τη «στρατολογήσει» ένας άντρας για τον διαδικτυακό ιστότοπο το 2020, αλλά παρά τη δημοτικότητά της (κορυφαίας κερδοφορίας 1% στο OnlyFans), η Nala άλλαξε πορεία.

«Αυτοί που γοητεύονται από αυτόν τον τρόπο ζωής είναι οι άντρες, που προσπαθούν να διαχειριστούν τις ζωές των γυναικών και να αφαιρέσουν ένα ποσοστό από αυτό, και είναι τρομακτικό. Είναι πραγματικά τρομακτικό να είσαι γυναίκα και οι άνδρες να παίρνουν ένα ποσοστό από σένα που δείχνει το σώμα σου στο διαδίκτυο. Είναι σαν να έχεις μαστροπό… Είναι πραγματικά φρικτό που διαφημίζεται με αυτόν τον τρόπο, αλλά με κάνει να θέλω να παλεύω ακόμα περισσότερο για να βοηθήσω τις γυναίκες να καταλάβουν ότι δεν είναι αυτός ο δρόμος που θέλεις να πάρεις», είπε η influencer.

Ανέφερε ότι η οπτική της συνέχισε να αλλάζει μετά τη βάπτιση.

«Δεν μπορώ καν να σου πω πόσο έχει αλλάξει η ζωή μου από τότε. Ήξερα ότι αυτό δεν ήταν κάτι που ήθελε ο Θεός να κάνω στη ζωή μου», είπε.

Η δημιουργός περιεχομένου είπε ότι ο σημερινός της σύντροφος τη βοήθησε να αλλάξει.

«Ειλικρινά, ήταν τρελό. Στην πραγματικότητα είναι ένας πιστός Χριστιανός, άρχισε να προσεύχεται για μένα και να μου στέλνει στίχους της Βίβλου και να είναι τόσο αγαπητός με τρόπο που δεν ήταν ρομαντικός», συνέχισε.

Το OnlyFans (OF) έχει εκτιναχθεί τόσο σε αριθμό δημιουργών όσο και σε καταναλωτές από το 2020, μια πραγματικότητα που η Nala λέει ότι επιδεινώνεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Παίζει πολύ άσχημο ρόλο για τους νεότερους, γιατί το βάζει πραγματικά σε ένα βάθρο, για να σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να ζήσεις αυτή την καταπληκτική ζωή», πρόσθεσε.

Παρότι η πλειονότητα των διαφημιστικών στα κοινωνικά μέσα, που περιβάλλουν το OF, διαφημίζει τα πιθανά κέρδη του κορυφαίου 1% των δημιουργών του, τα οποία παράγουν το 33% των συνολικών εσόδων του ιστότοπου, το μέσο εισόδημα για ένα μοντέλο της πλατφόρμας ανέρχεται σε μόλις 180 δολάρια το μήνα, σύμφωνα με τη New York Post.

Το ταξίδι της διαμορφώθηκε μέσω της επανασύνδεσης με τον Χριστό, που άλλαξε και την τροχιά της. Η θέση της ως μοντέλο του Onlyfans εξακολουθεί να δείχνει ενεργή, γεγονός που η ίδια λέει ότι οφείλεται σε καθυστέρηση στα φορολογικά έγγραφα.

«Δημοσίευσα ένα χριστιανικό βίντεο, επειδή περιμένω τα φορολογικά έγγραφα και, εάν δεν έχω τίποτα εκεί μέσα, μπορούν να διαγράψουν εντελώς τον λογαριασμό όσο περιμένω τα χαρτιά. Ωστόσο, το διαγράφουμε, όλα έχουν σβήσει από αυτό», δήλωσε.

Η διαδικτυακή σταρ κατέγραψε το ταξίδι της προς τη θρησκεία στο TikTok και ενώ κάποιοι υποδέχονται τη νέα της κατεύθυνση με ανοιχτές αγκάλες, άλλοι παραμένουν απρόθυμοι να αποδεχτούν την αυθεντικότητα του νέου της μονοπατιού.

Το βίντεο βάπτισης της δημιουργού περιεχομένου, που δημοσιεύτηκε τον περασμένο μήνα, συγκέντρωσε πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές στο TikTok, προκαλώντας μια αντίθετη συζήτηση στην ενότητα σχολίων. Άλλοι χρήστες την επέκριναν, ενώ άλλοι δήλωσαν «χαρούμενοι που βλέπουν τους ανθρώπους να επιλέγουν τον Ιησού».

Ένα σχόλιο με πάνω από 17.000 likes έγραφε: «Αν αυτή η αλλαγή είναι γνήσια και το κάνετε για εσάς, μην αφήσετε κανέναν να σας γυρίσει πίσω. Ο Θεός συγχωρεί όλους όσοι τον αναζητούν αληθινά».

Η Νάλα «μεταμορφώθηκε» σιγά σιγά. Πιο πρόσφατα, απαλλάχθηκε από 13 τσάντες με «απρεπή» ρούχα και αφαίρεσε περιεχόμενο, που πλέον κρίνει ακατάλληλο, με βάση τη νέα σχέση της με τον Θεό.

«Κατέβασα το περιεχόμενο, γιατί ένιωσα αληθινά ότι ο Κύριος μού είπε να το κατεβάσω. Κατέβασα τα πάντα χωρίς ερώτηση και είπα “θα ξεκινήσω από την αρχή. Αν με θέλεις, Θεέ μου, ούτε καν με νοιάζει”, είπε.

Η Νάλα, μεσαίο παιδί από τα πέντε της οικογένειάς της, έχει επίσης επανασυνδεθεί με μερικά από τα αδέρφια της, αλλά παραμένει αποξενωμένη από τους γονείς της.

Σε όσους σκέφτονται να δημιουργήσουν ένα προφίλ στον ιστότοπο για ενήλικες, η Nala πρόσφερε: «Υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα να συμβαίνει κάτι στη ζωή σας, που σας κάνει να το βλέπετε σαν επιλογή».

Καταλήγοντας, είπε: «Η Βίβλος μιλάει για το πώς η αμαρτία είναι ευχάριστη, όπως τα χρήματα: είναι ευχάριστο να παίρνεις χρήματα. Ξέρεις, τώρα που έχεις οικονομικά, μπορείς να πληρώσεις για πράγματα. Είναι πολύ δελεαστικό, αλλά, φίλε, αν μπορούσα να επιστρέψω στον εαυτό μου, θα τον αγκάλιαζα τόσο σφιχτά και θα τον κοιτούσα στα μάτια, θα τον ταρακουνούσα και θα του έλεγα: “Σε παρακαλώ, μην πάρεις αυτήν την απόφαση. Θα μου έλεγα πόσο αξίζει για αυτόν τον κόσμο [και] πόσο ξεχωριστή είμαι για αυτόν τον κόσμο».

Related posts

Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: Αποκτήσαμε αδελφική σχέση

admin

Έλενα Τσαγκρινού για Dj Stephan: Θέλουμε να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί

admin

Αίθρα Λυκουρέζου: «Επτά χρόνια που λείπει η μητέρα μου, δεν μπορούσα να μπω σε θέατρο, με έπνιγε»

admin

Peaky Blinders: Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν τον Σεπτέμβριο, ο Κίλιαν Μέρφι είναι έτοιμος, δήλωσε ο σκηνοθέτης

admin

Karol G – Feid: Οι μεγάλοι νικητές των Λατινοαμερικανικών Μουσικών Βραβείων

admin

Ο «πατριάρχης» του ελληνικού σινεμά, Φιλοποίμην Φίνος, και το success story της Φίνος Φιλμ

admin

Αίθρα Λυκουρέζου: Επτά χρόνια που λείπει η μητέρα μου, δεν μπορούσα να μπω σε θέατρο, με έπνιγε

admin

Τάνια Μπρεάζου: Τραγούδησε χρόνια πολλά στον Γιώργο Αμούτζα για τα γενέθλιά του

admin

Η σέξι φωτογράφιση της Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ – Πιο εντυπωσιακή από ποτέ

admin

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Η γνωριμία στη Μύκονο, οι τρεις γάμοι και το διαζύγιο

admin

Πάρις Χίλτον: Ποζάρει γυμνή φορώντας μόνο τα αξεσουάρ της

admin

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η κοινή εμφάνιση με την Άννα Μαρία μετά το διαζύγιο με τον Νικόλαο

admin