Fashion

Πώς θα εντάξεις το κόκκινο στην γκαρνταρόμπα σου

Το χρώμα-σύμβολο του δυναμισμού και αγαπημένο κόκκινο διεκδικεί δυναμικά μία θέση στην γκαρνταρόμπα μας και αυτήν την σεζόν. Το κόκκινο έχει καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία χρώματα της μόδας τα τελευταία χρόνια και όχι τυχαία. Ο κλασικός χαρακτήρας του καθώς και το γεγονός ότι μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια με τα βασικά χρώματα άσπρο, μαύρο και μπεζ καθώς και με το μωβ, πράσινο ή ακόμα και ροζ για πιο τολμηρούς συνδυασμούς το κάνουν ένα χρώμα που δεν θα πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου.

Πώς μπορείς όμως να το ενσωματώσεις στην ντουλάπα σου αυτήν την άνοιξη; Παρακάτω ακολουθούν τα αγαπημένα μας tips.

1. Το Κλασσικό Κόκκινο Φόρεμα

kokkino-saten-mini-foremakokkino saten forema - margot robbie kokkino forema

Όλες οι γυναίκες έχουν στην ντουλάπα τους ένα αγαπημένο μαύρο φόρεμα, αυτό που πηγαίνει με τα πάντα και είναι η αγαπημένη μας λύση και διαφυγή για όλες τις περιστάσεις. Αντάλλαξε λοιπόν αυτό το αξιόπιστο μαύρο σου φόρεμα με ένα κόκκινο, υιοθετώντας την τολμηρή και παιχνιδιάρικη διάθεση του κόκκινου χρώματος για μία all time classic εμφάνιση.

Το κόκκινο φόρεμα μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις, και με όλα τα αξεσουάρ. Δες εδώ ορισμένες ιδέες για μακιγιάζ που θα ταίριαζε τέλεια με το αγαπημένο σου φόρεμα.

2. ‘Εκρηξη του Κόκκκινου

kokkines mpotes - tzin

kokkina pappoutsia - gkri fousta - gkri sakakikokkines mpotes - dermatino mpoufan

Το κόλπο της “έκρηξης του κόκκινου” μπορείς να το εκμεταλλευτείς με τη χρήση κόκκινων στοιχείων όπως είναι διάφορα αξεσουάρ. Έτσι, θα προσθέσεις μία αντίθεση χρώματος σε μία ειδάλλως συνηθισμένη εμφάνιση και θα την κάνεις περισσότερο εντυπωσιακή.

Πως μπορείς όμως εσύ να ενσωματώσεις αυτήν την τεχνική στις δικές σου εμφανίσεις; Αυτό είναι πολύ απλό και μπορεί να το επιτύχεις μέσω της προσθήκης διαφόρων αξεσουάρ στην εμφάνιση σου. Κάποια παραδείγματα είναι οι κορδέλες στα μαλλιά, το (εξαιρετικά διαδεδομένο αυτήν την περίοδο) κόκκινο καλσόν ή ακόμα και μία κόκκινη τσάντα ή ένα ζευγάρι κόκκινα παπούτσια.

3. Κόκκινο για Έντονες Αντιθέσεις

Συνδυάζοντας σκοτάδι και μυστήριο, με ένταση και πάθος, το μαύρο και το κόκκινο είναι ένας γνωστός και αγαπημένος συνδυασμός χρωμάτων. Αυτός ο κλασικός συνδυασμός είναι το τέλειο παράδειγμα της αντίθεσης που μπορείς να δημιουργήσεις μέσω των χρωμάτων στην μόδα. Σίγουρα όμως δεν είναι ο μόνος που μπορεί να το καταφέρει.

Δοκίμασε να βγείς έξω από την ζώνη ασφαλείας σου και να δοκιμάσεις να φορέσεις το κόκκινο και με άλλα χρώματα όπως είναι το μωβ, το ροζ ή το πορτοκαλί. Άφησε την δυναμικότητα και αντίθεση των χρωμάτων να σε εκπλήξει!

4. Κόκκινο από πάνω μέχρι κάτω

kokkino sakaki - kokkini foustakokkino dermatino kolan - bella hadid - bella hadid pasarela kokkini dermatini fousta

Κάνε μία τολμηρή στιλιστική δήλωση με ένα εντυπωσιακό κόκκινο σύνολο από την κορυφή ως τα νύχια. Για μία εμφάνιση που φωνάζει στιλιστική κομψότητα και δυναμικότητα, φόρεσε ένα κόκκινο σετ και μία κόκκινη τσάντα ή συνδύασε μία καρό κόκκινη φούστα με ένα πλεκτό.

Για ένα πιο άνετο και casual look, ένα τοπ με μία κόκκινη φούστα. Θυμήσου να παίξεις με διάφορες αποχρώσεις και υφές του χρώματος και μην φοβηθείς να δοκιμάσεις καινούργιες ιδέες – οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι.

5. Πες το με ένα (κόκκινο) φιλί

Αναμφισβήτητα, ένα κόκκινο κραγιόν μπορεί να μεταμορφώσει την εμφάνιση σου με ένα μόνο πέρασμα. Έτσι, είτε στοχεύεις σε ένα κλασικό στιλ Hollywood είτε μία πιο μοντέρνα αύρα, το κόκκινο κραγιόν είναι πάντα η λύση.

Τα κόκκινα χείλη αναπόφευκτα δίνουν λοιπόν έναν άμεσο οπτικό αντίκτυπο ενώ σου δίνουν μία αίσθηση αυτοπεποίθησης. Συνδυάσέ τα με ένα minimal και ελάχιστο μακιγιάζ ματιών για ένα κομψό look. Διαφορετικά, δώσε τα πάντα συνδυάζοντας το έντονο χρώμα των χειλιών με σκιές και eyeliner σε καφέ και μάυρο χρώμα. Για περισσότερη έμπνευση, εδώ είναι 5 προτάσεις μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν.

Related posts

5 Κομψά καθημερινά ντυσίματα για γυναίκες 50+

admin

Τρόποι να συνδυάσεις τις αέρινες παντελόνες την άνοιξη 2024

admin

Καλοκαιρινά παπούτσια που κάθε γυναίκα χρειάζεται στην ντουλάπα της

admin

7 Ανοιξιάτικα Φορέματα Mango που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

admin

4 Denim ανοιξιάτικα ντυσίματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

admin

Zara Βasics Άνοιξη 2024: Τα 6 κομμάτια που πρέπει να αγοράσεις

admin

Πως να συνδυάσεις τα λόφερς με τακούνι

admin

Τα νέα ρούχα στα Ζάρα που πρέπει να έχεις

admin

Δυναμική και πολυτελής αισθητική

admin

6 Ανοιξιάτικα φορέματα από τα Zara που ξεχωρίζουν

admin

5 Επώνυμα τσαντάκια για τις επίσημες εμφανίσεις σου

admin

Αυτά τα 4 χρώματα κυριαρχούν στην μόδα το 2024

admin