Fashion

Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή της Callista είναι μία ωδή στην ανθισμένη κομψότητα

Ζωντανά χρώματα, ντελικάτη αύρα κι ένα έντονο συναίσθημα αναγέννησης και αλλαγής, χτίζουν τον χαρακτήρα της ολοκαίνουργιας συλλογής της Callista που για πάνω από μία δεκαετία μιλά την παγκόσμια γλώσσα της μόδας με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο. Η νέα συλλογή της Callista για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο ανθισμένης κομψότητας, αντλώντας έμπνευση από τις μαγευτικές εικόνες της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Callista

Με έμφαση στη «διά χειρός» δημιουργία, τις περίτεχνες λεπτομέρειες, τα πολυτελή υλικά και τις παραδοσιακές τεχνικές, η νέα συλλογή της Callista έρχεται να εμπλουτίσει την ιστορία του διαχρονικού chic μ’ ένα νέο κεφάλαιο, βουτώντας στα χρώματα της ανθισμένης φύσης, με σχέδια που συνδυάζουν ήπιους αλλά και πιο τολμηρούς τόνους. Λευκό του γιασεμιού, γαλάζιο και γκρι του ουρανού, έντονο κίτρινο, κλασικό μαύρο, μπεζ καμηλό, χακί ανοιχτό, βαθύ μπλε και κοραλοκόκκινο υψηλής έντασης, αντανακλούν τη ζεστασιά μιας ηλιόλουστης ημέρας.

Callista

Κουβαλώντας την αυτοπεποίθηση της εμβληματικής διαδρομής τους στις καρδιές των γυναικών, οι κλασικές πλέον Callista Tote, Slim Tote & Shoulder Bags καλωσορίζουν στη νέα συλλογή ένα ολοκαίνουργιο σχέδιο που ακούει στο όνομα «Νεφέλη», μια Mini Shoulder Bag που φιλοδοξεί να γίνει η νέα It τσάντα του νεανικού κοινού.

Callista

Από τη συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Cleo Bag, σε λευκό και γαλάζιο χρώμα, αλλά και οι Braided Bags με τον χαρακτηριστικό μακραμέ κόμπο στο καπάκι, όπως και η στιβαρή Pandora Bag σε νέες αποχρώσεις.

Callista

Στις νέες αφίξεις της σεζόν ξεχωρίζουν οι Micro Crochet Bucket Bags, με λεπτομέρειες από δέρμα και χειροποίητο βελονάκι σε μαύρο, κόκκινο και κίτρινο χρώμα, αλλά κι ένα νέο υλικό, το λουστρίνι, που συνυπάρχει αρμονικά μαζί με τα δύο σταθερά υλικά του brand, το δέρμα σε λεία και πορώδη εκδοχή αλλά και την ψάθα, την οποία για πρώτη φορά συναντάμε σε μπλε και μαύρο χρώμα με κεντημένες λεπτομέρειες και φούντες από κλωστή. Παράλληλα, το κλασικό καφασωτό κέντημα ανανεώνεται με μια εντυπωσιακή διακοσμητική παραλλαγή, όπου ένα δερμάτινο πλακέ κορδόνι, διαπερνά το σώμα της τσάντας, δημιουργώντας έντονα καρέ.

Callista

Μια συλλογή που αναβαθμίζει το προσωπικό στιλ με κομψότητα, λάμψη και αισιοδοξία, την οποία πρέπει οπωσδήποτε να ανακαλύψετε.

Related posts

5 Κομψά καθημερινά ντυσίματα για γυναίκες 50+

admin

Τρόποι να συνδυάσεις τις αέρινες παντελόνες την άνοιξη 2024

admin

Καλοκαιρινά παπούτσια που κάθε γυναίκα χρειάζεται στην ντουλάπα της

admin

7 Ανοιξιάτικα Φορέματα Mango που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

admin

4 Denim ανοιξιάτικα ντυσίματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

admin

Zara Βasics Άνοιξη 2024: Τα 6 κομμάτια που πρέπει να αγοράσεις

admin

Πως να συνδυάσεις τα λόφερς με τακούνι

admin

Τα νέα ρούχα στα Ζάρα που πρέπει να έχεις

admin

Δυναμική και πολυτελής αισθητική

admin

6 Ανοιξιάτικα φορέματα από τα Zara που ξεχωρίζουν

admin

5 Επώνυμα τσαντάκια για τις επίσημες εμφανίσεις σου

admin

Αυτά τα 4 χρώματα κυριαρχούν στην μόδα το 2024

admin