Ναταλία Γερμανού: «Το Breakfast@star δεν είναι διαφορετικό πρωινό… είχα χαλαστεί λίγο με τον Ετεοκλή Παύλου»

Ναταλία Γερμανού

Σάββατο, 16.3.2024, 14:41

-@-_

“Μετά, όμως, όταν κατάλαβα τον τρόπο και του Ετεοκλή και της Ελένης, είπα ότι είναι δύο παιδιά με άγνοια τηλεοπτικής πονηριάς, τα οποία βγαίνουν και λένε αυτό που πιστεύουν, τη γνώμη τους κι αυτό που συζητάνε στο σπίτι τους” σημείωσε η Ναταλία Γερμανού.

Ο Ετεοκλής Παύλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Καλύτερα Δε Γίνεται, σχολιάζοντας την τηλεοπτική πραγματικότητα και τη θέση που επιλέγει να παίρνει σε διάφορα θέματα της εκπομπής του. Μετά την προβολή του βίντεο η Ναταλία Γερμανού μίλησε για το Breakfast@star και το περιστατικό στην εκπομπή που την είχε ενοχλήσει.

«Πάνε πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης και το αξίζουν και πάνε γιατί είναι μία απολύτως δομημένη εκπομπή με ωραία θεματολογία και σκαλέτα και τα αξιοποιούν όλα πολύ ωραία με την παρέα τους. Δεν είναι κάτι διαφορετικό από τα άλλα πρωινά» είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Η άνοδός τους σημειώθηκε από τότε που απασφάλισαν και μετά» σχολίασε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Κάποια στιγμή είχα ψιλοχαλαστεί με τον Ετεοκλή -το είχα πει και στην εκπομπή- όταν είχε πει ειρωνικά για τον Νίκο Συρίγο: Α, τον ευχαριστούμε που μας επιτρέπει να κάνουμε πεσιματικές. Και λέω ρε παιδί μου, επειδή ο Νίκος Συρίγος είναι μιας άλλης βαρύτητας δημοσιογράφος, είπα να υπάρχει ένας σεβασμός σε δημοσιογράφους που έχουν δώσει χρόνια τα διαπιστευτήριά τους. Μετά, όμως, όταν κατάλαβα τον τρόπο και του Ετεοκλή και της Ελένης, είπα ότι είναι δύο παιδιά με άγνοια τηλεοπτικής πονηριάς, τα οποία βγαίνουν και λένε αυτό που πιστεύουν, τη γνώμη τους κι αυτό που συζητάνε στο σπίτι τους. Αυτό είναι αθώο, αγνό και τελικά ωραίο»

Tags

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Πικάντικες γαρίδες με φιδέ

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 500 γρ. γαρίδες (μέτριες) καθαρισμένες 60 ml ελαιόλαδο 30 γρ. βούτυρο ανάλατο 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδα, ψιλοκομμένα 250 γρ. φωλιές «Μιτσίδης» 35 γρ. πάστα ντομάτας «Μιτσίδης» 125 ml λευκό κρασί 200 ml πασάτα «Μιτσίδης» 2 κουταλάκια πάπρικα ½ κουταλάκι καυτερή πάπρικα ή καγιέν ¼ κουταλάκι πιπέρι 750 ml

Γλυκό και πικάντικο καλαμπόκι με παρμεζάνα

Προσθήκη στα αγαπημένα Ψήστε γλυκό και πικάντικο καλαμπόκι στο στάχυ, με παρμεζάνα. Προσθέστε εντυπωσιακές γεύσεις σε οποιοδήποτε μενού BBQ. Ψιλοκόψτε φρέσκα μυρωδικά, ανακατέψτε με αλμυρά μπαχαρικά και στέψτε το πικάντικο καλαμπόκι σας με την πλούσια γεύση της παρμεζάνας και του μαλακού βουτύρου. Λίγη επάλειψη με βούτυρο και ένα πασπάλισμα παρμεζάνας, ανεβάζει σε νέα ύψη αυτό

Σαλάτα με κραμπί, φινόκιο και μήλα

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ • 3 φλ. κραμπί (λάχανο) λεπτοκομμένο• 1 φινόκιο λεπτοκομμένο• 1 κόκκινο μήλο Royal Gala Marlene• 1 πράσινο μήλο Granny Smith Marlene• ½ φλ. σταφιδάκια• ½ φλ. αμύγδαλα καβουρδισμένα και χοντροαλεσμένα• 1/3 φλ. ελαιόλαδο• 3 κουταλιές ροδόμελο• 1 κουταλάκι αλάτι• ελάχιστο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ξεπλένετε τα μήλα και τα τρίβετε στη χοντρή μεριά

Ανοιξιάτικη σούπα βελουτέ με κουκιά

Προσθήκη στα αγαπημένα Χρόνος: 1 ώραΒαθμός δυσκολίας: Εύκολο/μέτριο Υλικά (για 4 άτομα): 1 1/4 κιλό περίπου φρέσκα κουκιά (αξεφλούδιστα)700 γρ. περίπου φρέσκα μπιζέλια (αξεφλούδιστα)1 κουταλιά ελαιόλαδο1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο,1 λίτρο (4 φλ.) ζεστός ζωμός λαχανικών (σπιτικός, ή φτιαγμένος με κύβο)1 κουταλιά ψιλοκομμένα φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου + μύτες δυόσμου για γαρνίρισμα (προαιρετικά)3 κουταλιές σάουαρ κριμ (Sour

Ελένη Τσολάκη-Παύλος Πετρουλάκης: Αυτά είναι τα σχέδιά τους για το Πάσχα. Πού θα κάνουν Ανάσταση;

Η Ελένη Τσολακή και ο Παύλος Πετρουλάκης ανυπομονούν να έρθουν οι διακοπές του Πάσχα, καθώς επιθυμούν να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί.  Καθώς η Ελένη Τσολάκη έχει αναλάβει την εκπομπή «Πρωινό Σου Σου», η οποία ανήκει στην πρωινή ζώνη, οι καθημερινές υποχρεώσεις της έχουν αυξηθεί, ενώ ο προσωπικός, αλλά και ο ελεύθερος της χρόνος έχουν μειωθεί

Eurovision 2024 – Πορτογαλία: Πώς η iolanda θα καθηλώσει την Ευρώπη σε 3 λεπτά;

Μια πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, η iolanda έρχεται για να καθηλώσει του fans της Eurovision!

Η παγίδα της τελειομανίας και πώς θα ξεφύγετε

Ο Μιχαήλ Άγγελος, μία από τις σημαντικότερες μορφές της Αναγέννησης και της παγκόσμιας ιστορίας των τεχνών, φιλοτέχνησε σχολαστικά ένα από τα σπουδαιότερα γλυπτά του, την Πιετά της Φλωρεντίας. Ωστόσο μια μέρα, πήρε μια βαριοπούλα και κατέστρεψε τα χέρια και τα πόδια. Γιατί; Ήθελε το τέλειο γλυπτό. Έχετε διαπιστώσει πως αφιερώνετε ώρες για να επιμεληθείτε ένα

Αυτοάνοσα νοσήματα: Ποια γονίδια αυξάνουν τον κίνδυνο

Τι έχει δείξει έως στιγμής η ιατρική έρευνα για την γενετική προδιάθεση στην ανάπτυξή τους. Τα αυτοάνοσα νοσήματα προκαλούν βλάβη σε όργανα και ιστούς του σώματος, λόγω λανθασμένης απόκρισης του ανοσοποιητικού συστήματος το οποίο αναγνωρίζει δικά του στοιχεία ως ξένα. Υπολογίζεται ότι το τουλάχιστον 5-10% του πληθυσμού πάσχει από αυτοάνοσα νοσήματα, τα οποία αποτελούν μία