Beauty

Για τις νύφες που θέλουν να ξεχωρίσουν

 

Bridal Expo: Ύστερα από μεγάλη επιλογή, επιχειρήσεις και επαγγελματίες με εξειδίκευση και πείρα στην οργάνωση των γάμων συνδυάστηκαν στο Ζάππειο μέγαρο, το πρώτο τριήμερο του Δεκεμβρίου, και πραγματοποίησαν με λαμπρότητα το ετήσιο γαμήλιο ραντεβού τους. Μέσα από τη πολυτέλεια και τη κλασική ομορφιά του ωραιότερου κτιρίου της Αθήνας, πρότειναν αυτές τις τρεις ημέρες, στις νύφες που το γέμισαν με την ομορφιά τους, τις τελευταίες τάσεις της μόδας ώστε η μέρα του γάμου τους να μείνει αξέχαστη.

Στα χιλιάδες ζευγάρια που επισκέφτηκαν την ενδέκατη Bridal Expo και απόλαυσαν και τις δημιουργίες των σχεδιαστών στη Bridal Fashion Week, η διοργάνωση του 2023 σίγουρα θα προσθέσει τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά.

Η εντυπωσιακή πρώτη εικόνα στον εξωτερικό χώρο, με τις στολισμένες από το “Serra’s Flowers” αντίκες αυτοκίνητα του “Ariantique Classic Cars” το κόκκινο χαλί και τη καταπληκτική αψίδα με τα φρέσκα τριαντάφυλλα του “Aleiferopoulos Flowers” ξετρέλανε τους επισκέπτες που έστελναν παντού τις χιλιάδες φωτογραφίες που κατέκλυσαν το διαδίκτυο. Πολλά φυτά στόλιζαν το Ζάππειο από τα “Φυτώρια Βολιώτης Γιάννης” και έδιναν μία νότα Χριστουγεννιάτικη στις ψυχές όλων.

Ζωντανή μουσική με βιολιά από τις υπέροχες “Blue Jays” και τρομπέτα από τον “Κωνσταντίνο Μήτρου” σε ταξίδευαν σε ατμόσφαιρα νυφική.

Ιδιαίτερες γεύσεις στο κάλεσμα της έναρξης από το Events Αtelier, και μαζί οι βραβευμένες φυσαλίδες από το “Κτήμα Καρανίκα” κέρδισαν τις εντυπώσεις. Τα χορευτικά και τα ακροβατικά της “Star Art Events” φωτογραφήθηκαν και χειροκροτήθηκαν από όλους με ενθουσιασμό.

Το lobby του Ζαππείου διακοσμημένο με τα έπιπλα της “LH Rentals” έδωσε μία άλλη εικόνα και ένα ιδιαίτερο επίπεδο αισθητικής που ταίριαζε απόλυτα με το στυλ του χώρου και της οικοδέσποινας διοργανώτριας εταιρίας, η οποία προσέφερε σε όλους τους επισκέπτες μία όμορφη τσαντούλα της εταιρείας “Frezyderm” με ωραιότατα δωράκια – κρέμες δείγματα για δοκιμή. Στους δημοσιογράφους η “Kiko Milano”, η “Herbellis” και το κοσμηματοπωλείο “Arapinis” έδωσαν το παρόν με ένα μικρό δώρο.

Εξαιρετικό και το επίπεδο όλων των εκθετών, της φετινής χρονιάς, κατά γενική ομολογία. Με φαντασία και τέχνη από τους καλύτερους οι μελλόνυμφοι αλλά και οι νέοι γονείς, απήλαυσαν από το προσκλητήριο και τη μπομπονιέρα μέχρι το γαμήλιο ταξίδι.

Και η έκπληξη!! Για πρώτη φορά στα χρονικά παρόμοιας διοργάνωσης δημιουργήθηκε μέσα στον εκθεσιακό χώρο ο κήπος από τον “Βαλκάνο Κ.” για το Wedding Mobile party! Το διεθνές trend για τα bachelors, τα open bars, τις βαφτίσεις αλλά και τις δεξιώσεις είχε τη τιμητική του στο Ζάππειο αυτή τη χρονιά. Υποστηρικτής η “Vintage Vans” και η “XK Rental”.

Bridal Fashion Week: Opening φαντασμαγορικό τη Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου στις 20:00 με τις δημιουργίες του σχεδιαστή “Prince Erotokritos”. Τα κοστούμια του τα φόρεσαν οι Δημήτρης Αλεξάνδρου, Κώστας Φραγκολιάς, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Νεκτάριος Σκαμνάκης, Γιώργος Μανίκας, Κώστας Γκρέκας, η Antonella και άλλοι επώνυμοι. Με τη διακοσμητική υποστήριξη και εξοπλισμό από τις “LH Rentals”, “Karamalegos” και “Jim Labraco” η αίθουσα του Ζαππείου μετέφερε τους επισκέπτες σε ένα ρομαντικό περιβάλλον με πολυελαίους, στολισμένες αψίδες και σκηνοθετικές λεπτομέρειες που ταίριαζαν απόλυτα με τις δημιουργίες των σχεδιαστών. Τηλεοπτικά κανάλια, περιοδικά μόδας, δημοσιογράφοι, bloggers, και influencers καταχειροκρότησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί με το σχεδιαστή και τους συντελεστές.

Τη δεύτερη μέρα η Πολύμνια από τον οίκο “Fairytale by Polymnia” με τα αέρινα νυφικά της, η “Agapi Zaruba” με τα παραδείσια φτερά στις δημιουργίες της και η “Anthi Kardara” με τη κρυστάλλινη πολυτέλεια και τα έντονα χρώματα έδωσαν καινούριες προτάσεις στις αυριανές νύφες. Η “Tania Christoforatou” υπο- νυφικά για sexy νύφες και δίνει το τελευταίο fashion show για το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες.

Τη τρίτη μέρα δύο shows με δυνατές σχεδιαστικές υπογραφές έφεραν στο Ζάππειο περισσότερους από 1500 μελλόνυμφους και επιλεγμένους επισκέπτες. Στις 17:00 οι: Αngelos Bratis, Denise Eleftheriou, Kathy Heyndels και Vassilis Zoulias από την Ένωση Ελλήνων Σχεδιαστών Μόδας. Και στις 19:30 το closing της διοργάνωσης με τις εξαιρετικές δημιουργίες της “Ioanna Kourbela” sponsored by “Singer”. Ιδιαίτερες νυφικές δημιουργίες με όμορφο σκηνοθετικά το finale των μοντέλων.

Make Up and Hairstyling sponsor η σχολή Freddy Make-up Stage. Nail sponsor η σχολή “Nail Academy by NYXI NYXI”. Shoe sponsors ήταν οι “Tsakiris Mallas”, “Gianna Kazakou” και “Kotsonas Shoes”. Dressing and sitting η σχολή μόδας “Pansik”.

Η πολυτέλεια και η φινέτσα σηματοδότησε το τέλος αυτού του γαμήλιου ραντεβού.

Η επόμενη συνάντηση των μελλονύμφων το 2024!

Υπεύθυνες Επικοινωνίας: Ασπασία Κόντου – Τζένη Οικονόμου

Website: www.bridalexpo.gr

Facebook: @BridalExpoGamosBaptise, @bridalfashionweekathens

Instagram: @bridal_expo_bfwa

Related posts

Vassilis Zoulias: Κινηματογραφικό «Film noir» catwalk στην Εβδομάδα Μόδας

admin

Parthenis: Εντυπωσιακό street fashion show στην Ομόνοια

admin

Paris Valtadoros fashion show στη Λίμνη Βουλιαγμένης

admin

Aνοιξιάτικη και καλοκαιρινή καμπάνια της Med

admin

Ανοιξιάτικη εντυπωσιακή συλλογή της C.Manolo

admin

Ο Tom Ford στα καταστήματα Luisa World

admin

Ο Βασίλειος Κωστέτσος και η εμβληματική συλλογή του «L’Olympien Art Couture»

admin

Γούστο μου και «Paja Toquilla» καπέλο μου!

admin

Εντυπωσιακή ανδρική συλλογή ρούχων του Dearin Antonio Priester

admin

Designer συνεργασία της H&M με τον οίκο μόδας Rokh

admin

Mάγεψαν την Αμερική με δημιουργίες Celia Kritharioti

admin

Σοφία Καρβέλα: Έτοιμη η πρώτη συλλογή της ως creative director της Equipment

admin