Ράτζουα Αλ Σάιφ: H νύφη της βασίλισσας Ράνια ποζάρει με Zara εμπριμέ πουκάμισο

Μια νέα ανάρτηση έκανε στον επίσημο λογαριασμό στο Ιnstagram, o νιόπαντρος πρίγκιπας Χουσεΐν της Ιορδανίας και η σύζυγός του.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός διάδοχος του κράτους της Μέσης Ανατολής ποζάρει σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη Ράτζουα Αλ Σάιφ.

Μάλιστα για την εμφάνισή της η νύφη της βασίλισσας Ράνια επέλεξε ένα εμπριμέ πουκάμισο σε κόκκινους και λευκού τόνους. από τα καταστήματα Ζara. Το συγκεκριμένο ρούχο ανήκει σε παλαιότερη συλλογή του brand.

Να θυμίσουμε πως ο γάμος του πρίγκιπα Χουσεΐν και της Ράτζουα Αλ Σάιφ έγινε την 1η Ιουνίου. Η θρησκευτική τελετή έλαβε χώρα στο παλάτι Ζαχράν ανάμεσα σε περίπου 140 καλεσμένους. Στον ίδιο χώρο είχαν παντρευτεί ο βασιλιάς Αμπντάλα Β΄ και η βασίλισσα Ράνια το 1993.

Μάλιστα, στη λαμπερή τελετή αλλά και στη δεξίωση που ακολούθησε παρέστησαν εκλεκτά μέλη βασιλικών οικογενειών. Πιο συγκεκριμένα, είδαμε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν, τον βασιλιά της Ολλανδίας Βίλεμ-Αλεξάντερ, τονβασιλιά Φίλιππο του Βελγίου αλλά και τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου Γουίλιαμ με τη σύζυγό του, πριγκίπισσα Κάθριν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

-

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Αγγελόπουλος – Βαμβακούση: Πρώτο Πάσχα με την κόρη τους στη Σκιάθο! Υπέροχες φωτό

Ο προορισμός του ζευγαριού το φετινό Πάσχα είναι ένας κι αυτός δεν είναι άλλος από τη γενέτειρα του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Χρηστίδου: Οι ανασφάλειες, η ηλικία και εξομολόγηση: Τώρα το λυπάμαι αυτό το κορίτσι, κρίμα

Άκρως αποκαλυπτική η Σίσσυ Χρηστίδου. Χαμογέλα και πάλι, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μαρία τη νύχτα» με τη Μαρία Σολωμού και ανάμεσα σε άλλα, μίλησε για τη ζωή της μετά το χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη αλλά και πώς διαχειρίζεται πλέον την εικόνα της. Σίσσυ Χρηστίδου: H σχέση της με την σύντροφο του γιου της – «Είναι

Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδά το «Du Hast» των Rammstein και αποθεώνεται

Είναι εκκεντρικός, σταρ και ακούει στο όνομα Γιώργος Μαζωνάκης. Ο δικός μας λαϊκός αοιδος Γιώργος Μαζωνάκης, θέλησε να μπεί στα hard rock παπούτσια του frontman των Rammstein,Till Lindermann επ’ ευκαιρία της άφιξης των Γερμανών στις 30 Μαΐου, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ετοιμάζεται (μπροστά στον καθρέφτη του) για το live του εκρηκτικού γκρουπ

Eurostat: Πρωταθλητές της ΕΕ στην υπερεργασία οι Έλληνες – Πόσοι δουλεύουν 10ωρο

Νέα δεδομένα της Eurostat. Σε ποιες χώρες είναι άγνωστη έννοια η υπερωρία. Περισσότεροι από επτά στους εκατό Ευρωπαίους δουλεύουν επί σχεδόν 10 ώρες την ημέρα, με τους Έλληνες να είναι οι «πρωταθλητές» στην υπερεργασία αφού η αντίστοιχη αναλογία είναι πάνω από ένας στους δέκα. Στον αντίποδα, η υπερβολική εργασία είναι σχεδόν άγνωστη έννοια σε χώρες

Στο χειρουργείο ο Ραφαηλίδης: « Η εβδομάδα είναι των παθών γιατί από πόνο δεν θέλετε να ξέρετε»

Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Σοβαρά τώρα;»: Η νέα φωτό της Μενεγάκη στο Instagram! Ποζάρει με natural μακιγιάζ & λευκό lingerie

Δεν σταματά να ποστάρει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Μενεγάκη.

Σπίτι με το MEGA: Ανάσταση με καλεσμένο τον Πέτρο Ιακωβίδη

Στο πλατό της εκπομπής και η Νατάσα Θεοδωρίδου 

Δημήτρης Κόκοτας: Ανταποκρίθηκε στο πρώτο ερέθισμα των γιατρών – Είμαι αισιόδοξη, λέει η σύζυγός του

Δημήτρης Κόκοτας: Ανταποκρίθηκε στο πρώτο ερέθισμα των γιατρών - Είμαι αισιόδοξη, λέει η σύζυγός του Δημήτρης Κόκοτας: Ανταποκρίθηκε στο πρώτο ερέθισμα των γιατρών - Είμαι αισιόδοξη, λέει η σύζυγός του Ανοιγοκλείνει τα μάτια του, έχει μια καλή πορεία και όλοι ελπίζουμε για το καλύτερο, προσθέτει Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα. Ο