Στην εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» δύο αγαπημένοι φίλοι και παλιοί συνεργάτες ξαναβρίσκονται στο ίδιο πλατό μετά από πολλά χρόνια. Η Σοφία Αλιμπέρτη υποδέχεται τον Θανάση Πάτρα και τα λένε από καρδιάς σαν να μην πέρασε μια μέρα!

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί θα έρθει ένας φίλος μου. Όταν ξεκίνησα το «Αυτό μας έλειπε» στην πρώτη εκπομπή πήγαμε σε ένα χωριό στους Πομάκους. Μου κόπηκαν τα χέρια, τα πόδια, έτρεμα. Έλεγα πώς το κάνουν αυτό. Και ήρθε ο Θανάσης και λέει “κάτσε να σου δείξω”. Μου χάρισε ασφάλεια και τη βεβαιότητα ότι είμαι σε καλά χέρια. Και όλα πήγαν καλά. Σήμερα είμαι χαρούμενη που φιλοξενώ τον Θανάση Πάτρα», λέει η Σοφία Αλιμπέρτη στο preview απόσπασμα από τη σημερινή εκπομπή λίγο πριν ανοίξει την αγκαλιά της για να υποδεχτεί τον παρουσιαστή.

Τι θα δούμε στη σημερινή εκπομπή στις 16:00 στον ΑΝΤ1;

Το 2023 υπάρχουν πρότυπα ομορφιάς; Έχουν αυξηθεί οι πλαστικές λόγω των social media; Οι ασθενείς ζητούν να μοιάσουν σε κάποιον επώνυμο; Ο πλαστικός χειρουργός Μάρκος Χατζηπιέρας απαντά σε όλα τα ερωτήματα και μας ενημερώνει για τις πιο δημοφιλείς πλαστικές επεμβάσεις.

Τι είναι το γαστρικό botox; Ο ειδικός χειρουργός παχυσαρκίας – ογκολογίας – πεπτικού Σωτήρης Γαβριήλ, μας παρουσιάζει την τεχνική του γαστρικού botox, η οποία θεωρείται ως ιδανική για τη μείωση του σωματικού βάρους και τη νεότητα.

Χειρουργείο στο γόνατο. Αξίζει να το κάνουμε; Ο χειρουργός – ορθοπεδικός, Παναγιώτης Νταγιόπουλος, μας λέει ποιες είναι οι συνηθέστερες παθήσεις που ταλαιπωρούν τα γόνατά μας, καθώς και ποια είναι τα συμπτώματα που πρέπει να μας ανησυχήσουν και να μας οδηγήσουν στον γιατρό. Ακόμα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Θανάσης Πάτρας, μοιράζεται, μεταξύ άλλων, τη δική του εμπειρία με ένα πρόβλημα στο γόνατο που τον ακινητοποίησε και τελικά τον ανάγκασε να κάνει χειρουργείο.

Πώς πρέπει να επικοινωνηθεί ένα διαζύγιο στο παιδί; Η ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια Ιωάννα Θεοδωρακοπούλου προτείνει κατευθύνεις ανά περίπτωση και μας επισημαίνει πότε μια σχέση είναι ολοφάνερο ότι έχει βυθιστεί σε τέλμα.

Γιατί τρίζουμε τα δόντια μας; Ο οδοντίατρος Μιχάλης Καλαϊτζάκης εξηγεί τι προβλήματα ενδέχεται να προκληθούν καθώς και πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την κακή συνήθεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-