Ο Θανάσης Πάτρας βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24 Μαΐου καλεσμένος στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» ενώ η τηλεοπτική του συνάντηση με τη Σοφία Αλιμπέρτη έπειτα από 17 χρόνια έφερε πολλές αναμνήσεις και στους δυο.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί θα έρθει ένας φίλος μου. Όταν ξεκίνησα το “Αυτό μας έλειπε”, στην πρώτη εκπομπή πήγαμε σε ένα χωριό στους Πομάκους. Μου έδωσαν ένα μικρόφωνο και μου είπαν: κάνε συνέντευξη. Μου κόπηκαν τα χέρια, τα πόδια, έτρεμα. Έλεγα: πώς το κάνουν αυτό;

Και ήρθε ο Θανάσης και λέει: κάτσε να σου δείξω. Μου χάρισε ασφάλεια και τη βεβαιότητα ότι είμαι σε καλά χέρια. Και όλα πήγαν καλά. Σήμερα είμαι χαρούμενη που φιλοξενώ τον Θανάση Πάτρα», είπε η Σοφία Αλιμπέρτη λίγο πριν υποδεχτεί τον καλεσμένο της.

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε στην εκπομπή για μια περιπέτεια με την υγεία του: «Η περιπέτειά μου σχετίζεται εμμέσως με εσένα. Θα καταλάβεις. Είναι το 2006 που φεύγεις και πρέπει να δούμε κόσμο για αντικατάσταση. Είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο της εκπομπής και έχω ραντεβού με τη Νάντια Μπουλέ.

Έρχεται η Νάντια και όπως κάθομαι στο γραφείο σηκώνομαι να τη χαιρετήσω. Όπως κάνω να σηκωθώ νιώθω ότι το αριστερό μου πόδι δεν ανοίγει τέρμα αλλά μέχρι ένα σημείο. Με πονάει πάρα πολύ. Σκέφτηκα ότι είναι κάποια κράμπα. Η Νάντια έπαθε σοκ. Της λέω ηρέμησε μάλλον κλείδωσε. Μιλάμε με τη Νάντια και εγώ καταλαβαίνω ότι το πόδι δεν επανέρχεται. Πόναγα πολύ. Έφυγε, πήγα στο νοσοκομείο και με εξέτασε ένας γιατρός. Μου είπε να πάρω ένα παυσίπονο και αν δεν επανέλθει τη Δευτέρα να ξαναπάω».

«Έκανα την εγχείρηση και η αποθεραπεία κράτησε καιρό»

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής αποκάλυψε: «Πήγα την άλλη μέρα στην εκπομπή και δεν μπορούσα να σταθώ όρθιος. Πήγα τη Δευτέρα με είδε γιατρός και μου είπε ότι είναι ένα παλιό τραύμα που έχει σταθεροποιηθεί στο πόδι και μου έχει κλειδώσει την άρθρωση.

Έπρεπε να κάνουμε επέμβαση. Όταν τον ρώτησα πότε μου είπε σήμερα. Έκανα την εγχείρηση και η αποθεραπεία κράτησε καιρό».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Θανάσης Πάτρας – Κατερίνα Παγώνη: «Αργήσαμε πολύ να κάνουμε την κόρη μας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-