LifeStyle

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Για να βρείτε πρακτικές λύσεις στα εργασιακά σας θέματα, δεν χρειάζεται να είστε ισχυρογνώμονες. Φροντίστε να αντιληφθείτε έγκαιρα τη σημασία που έχουν κάποια πρόσωπα στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφασίστε να κάνετε μια συζήτηση με τον σύντροφό σας που θα δώσει νέα πνοή στη σχέση σας. Μην κολακεύεστε από άτομα που σας πλησιάζουν, γιατί πιστεύουν ότι τους είστε χρήσιμοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φερθείτε όσο πιο καλοπροαίρετα μπορείτε σε χώρους που δεν γνωρίζετε. Εάν θέλετε τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά, αφήστε στην άκρη νευρωτικές αντιδράσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χειριστείτε τις υποθέσεις σας με διπλωματία και κρατήστε την προσωπική σας ζωή σωστά διασφαλισμένη, για να μη δώσετε αφορμές για σχόλια.

ΛΕΩΝ: Μην πιέσετε καταστάσεις ή άτομα που σας στηρίζουν, προκειμένου να περάσει το δικό σας, αφού -έτσι κι αλλιώς- ούτε εσείς ξέρετε αν αυτό που επιμένετε να κάνετε είναι προς όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα αδικαιολόγητα έξοδα και οι διαπληκτισμοί σε θέματα οικονομικά δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πουθενά, ούτε να διώξουν τις ανασφάλειές σας.

ΖΥΓΟΣ: Καλό θα είναι να περιορίσετε στο ελάχιστο τα έξοδά σας και να αποφύγετε κάθε περιττή αγορά, για να μη βγείτε από τον προϋπολογισμό σας και πάνω απ’ όλα να μην εκτεθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στα οικογενειακά σας πρόσωπα, για να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευκαιρίες για τους αδέσμευτους του ζωδίου θα υπάρχουν, όμως η άστατη συμπεριφορά σας θα σας σπρώχνει να μην μπορείτε να διαχωρίσετε τι θέλετε και τι όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να γίνετε πιο ευχάριστοι και ελκυστικοί για να κερδίσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες του ανθρώπου που θα επιλέξετε να έχετε για σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ενέργειες που θα κάνετε για να πλησιάσετε κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν δεν θα τα βρίσκουν σύμφωνους και επειδή θα αντιστέκονται, εσείς θα ξεσπάτε με θυμό.

ΙΧΘΥΣ: Η ανασφάλεια σε ζητήματα καρδιάς δεν θα περνάει απαρατήρητη και θα έχει επίπτωση στον συναισθηματικό τομέα, ενώ η ευμετάβλητη ψυχοσύνθεσή σας είναι πιθανό να σας χρεώσει με λανθασμένες επιλογές.

Ακολουθήστε το -.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο -.gr

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

Tο -.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων - και το -.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα – «Αποκαθίστανται οι νευρολογικές του λειτουργείες»

admin

Nίκος Αλιάγας – Νάνα Μούσχουρη: Η φωτογραφία τους μετά την παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας στους Γάλλους

admin

Η πρώην σύζυγος του πραγματικού «Λύκου της Wall Street» αποκαλύπτει: Η αληθινή ιστορία ήταν ακόμη πιο υπερβολική

admin

Η ειρωνική ατάκα Μάνεση για Λιάγκα: Έχει προφανώς περισσότερο IQ από μένα

admin

Μαρία Σολωμού: Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει

admin

Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: Αποκτήσαμε αδελφική σχέση

admin

Έλενα Τσαγκρινού για Dj Stephan: Θέλουμε να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί

admin

Αίθρα Λυκουρέζου: «Επτά χρόνια που λείπει η μητέρα μου, δεν μπορούσα να μπω σε θέατρο, με έπνιγε»

admin

Peaky Blinders: Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκινούν τον Σεπτέμβριο, ο Κίλιαν Μέρφι είναι έτοιμος, δήλωσε ο σκηνοθέτης

admin

Karol G – Feid: Οι μεγάλοι νικητές των Λατινοαμερικανικών Μουσικών Βραβείων

admin

Ο «πατριάρχης» του ελληνικού σινεμά, Φιλοποίμην Φίνος, και το success story της Φίνος Φιλμ

admin

Αίθρα Λυκουρέζου: Επτά χρόνια που λείπει η μητέρα μου, δεν μπορούσα να μπω σε θέατρο, με έπνιγε

admin