Η - Δεβετζή δήλωσε πως έχει πάθει σοκ με όσα ακούει σχετικά με την καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη. Σε δηλώσεις της στη «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στο μήνυμα που της έστειλε το πρωί της Τετάρτης.

Αρχικά, η - Δεβετζή θέλησε να ξεκαθαρίσει σε σχέση με προηγούμενες δηλώσεις της. «Του είχα στείλει και ένα μήνυμα για “χρόνια πολλά” και μετά από 5 λεπτά διάβασα το δημοσίευμα. Κάποια λόγια μου στη δήλωση που έκανα παρερμηνεύτηκαν. Θέλω να πω ότι χαίρομαι και θαυμάζω τους Έλληνες που τιμούν την πατρίδα από οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου. Έπεσα από τα σύννεφα όταν το άκουσα. Υποστήριξα έναν άνθρωπο γιατί τον άνθρωπο αυτόν τον γνωρίζω. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε δε θα ήθελα μια κοπέλα να βιώσει κακοποιητική συμπεριφορά γιατί όπως έχω πει, έχω πέσει κι εγώ θύμα. Θα αποφανθεί η δικαιοσύνη και αν έχει συμβεί το παραμικρό θα είμαι η πρώτη που θα το καταδικάσω. Από αυτά που ακούω έχω πάθει σοκ. Από την άλλη δεν είναι ωραίο να κρεμάμε τους ανθρώπους στα μανταλάκια χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις», είπε.

Έπειτα, αναφέρθηκε στη συνάντησή τους στις Βρυξέλλες πριν από λίγο καιρό. «Είχα πάει στις Βρυξέλλες για μια ενημέρωση στο Ευρωκοινοβούλιο με συναθλητές μου, Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους πρωταθλητές και εκεί συναντηθήκαμε. Είχα αρκετό καιρό να τον συναντήσω από κοντά. Κατά καιρούς μιλάμε, δεν είμαστε κολλητοί φίλοι, αλλά υπάρχει κάποια συμπάθεια χρόνων. Καθόλου προβληματισμένος. Κάναμε πολύ πλάκα. Είμαστε και όλοι αθλητές και κάναμε χαβαλέ και συζητούσαμε και κάποια θέματα για τον αθλητισμό και πώς να τον αναπτύξουμε στο εξωτερικό», δήλωσε.

Επιπλέον, η - Δεβετζή σημείωσε την επικοινωνία που είχε μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη μέσω μηνύματος. «Δεν την ξέρω την καταγγέλλουσα. Δεν μου απάντησε στο μήνυμα για τα “χρόνια πολλά”. Του έστειλα χθες μήνυμα και του έγραψα ότι φαντάζομαι βλέπεις τι γίνεται, έχω βγει να μιλήσω για εσένα. Και σήμερα το πρωί μου απάντησε “ευχαριστώ, είναι τρελό αυτό που συμβαίνει”. Φαντάζομαι θα έχει τρελαθεί. Με ενοχλεί αυτή η ανθρωποφαγία. Περιμένουμε όμως τη δικαιοσύνη έτσι δεν είναι;», ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-