Τον θρησκευτικό τους γάμο έκαναν τη Δευτέρα του Πάσχα ο γιος του Άγγελου Διονυσίου, Στράτος και η αγαπημένη του Ερωφίλη Τζάνου. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον Δεκέμβρη του 2021 και τώρα έκανε τον θρησκευτικό του γάμο, μαζί με τη βάφτιση του γιου του. Η make up artist της νύφης, Ρία Κανακάρη μιλά αποκλειστικά στο okmag για το νυφικό μακιγιάζ και την εμφάνιση της Ερωφίλης στο μυστήριο.

Ο γάμος του ζευγαριού και η βάφτιση του γιου τους, που πήρε το όνομα ‘Αγγελος – Γιώργος έγιναν στον Άγιο Φίλιππο στο Άλσος Δεξαμενής στη Νίκαια.

Ο Στράτος Διονυσίου Junior είναι ο γιος του Άγγελου Διονυσίου από τον πρώτο γάμο του και είχε πάρει φυσικά το όνομα του αείμνηστου παππού του. Σύζυγός του είναι η τραγουδίστρια Ερωφίλη Τζάνου που έχει συμμετάσχει στο Greek Idol και το Rising Star.

Και φυσικά όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω στη νύφη που έκλεψε τις εντυπώσεις με το bridal make up της! Το μακιγιάζ ανέλαβε η make up artist Ρία Κανακάρη.

To okmag επικοινώνησε με τη Ρία Κανακάρη που μας έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για την εμφάνιση της νύφης,

«Με την Ερωφιλη απολαύσαμε όλη την όμορφη νυφική προετοιμασία του γάμου της. Το νυφικό μακιγιάζ της Ερωφιλης ήταν ακριβώς όπως το είχε ονειρευτεί. Πάντα λόγω της έντασης της ημέρας και του άγχους πολλά μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη νύφη (π.χ. ο καιρός, το άγχος, η πίεση, η οργάνωση κτλ) αλλά αυτό είναι απόλυτα λογικό. Από τη μεριά μου φροντίζω πάντα να τις χαλαρώνω και να τις κάνω να απολαμβάνουν τη νυφική προετοιμασία τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η make up artist.

Για τις λεπτομέρειες του νυφικού μακιγιάζ αναφέρει: «Επέλεξα για την Ερωφιλη ένα εντυπωσιακό λαμπερό bridal make up με έμφαση στα μάτια σε γήινες αποχρώσεις. Ήταν μια ρομαντική, σικάτη νύφη. Το συγκεκριμένο νυφικό μακιγιάζ ταίριαζε απόλυτα στα χρώματά της και στο νυφικό φόρεμα που επέλεξει. Ήταν όσο έπρεπε, κάνοντας την να μοιάζει άκρως εντυπωσιακή, χωρίς να χάνει την φυσικότητα της. Και το σημαντικό είναι ότι έχει διάρκεια για πολλές ώρες. Στόχος μας ήταν να αναδειχθεί η φυσική ομορφιά και τα χαρακτηριστικά της».

Ποιο είναι κατά τη γνώμη σου το ιδανικό μακιγιάζ για μια νύφη;

«Το καλύτερο στυλ μακιγιάζ για έναν γάμο διαφέρει από άτομο και περίσταση. Από την απλή εμφάνιση του νυφικού μακιγιάζ μέχρι τις πιο δραματικές, αλλά κομψές επιλογές μακιγιάζ, υπάρχουν πολλά να σκεφτούμε. Απλώς αναζητήστε κάτι που να συμπληρώνει την προσωπικότητα, το χρώμα του δέρματος, την υφή και το θέμα του γάμου σας. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να κάνετε το καλοκαιρινό σας νυφικό μακιγιαζ 2023».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-