Δασκάλα δωρίζει κάθε μήνα πλάσμα σε 9χρονη μαθήτρια της για να την κρατήσει στη ζωή

Date:

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

«Θα έκανα τα πάντα για να βοηθήσω τους μαθητές μου, ότι περνάει από το χέρι μου».

Συγκλονίζει η ιστορία της 9χρονης μαθήτριας και της δασκάλας της από τις ΗΠΑ, η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου δίνοντας ελπίδα και χαμόγελα.







Αναλυτικότερα, μια δασκάλα από το Μιζούρι αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο δώρο σε μια 9χρονη μαθήτρια που περιμένει αρκετές μεταμοσχεύσεις. Μέχρι όμως να βρεθούν οι συμβατοί δότες, το κορίτσι χρειαζόταν πλάσμα για να κρατηθεί στη ζωή.

Η δασκάλα Brittany Perschbacher γνώρισε την μαθήτρια Hayley Justason μέσω διαδικτυακής εκπαίδευσης, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να δεθεί μαζί της.  «Θα έκανα τα πάντα για να βοηθήσω τους μαθητές μου, ότι περνάει από το χέρι μου! Η  Hayley με χρειαζόταν, οπότε εδώ είμαι» ανέφερε η μεγαλόψυχη δασκάλα και πρόσθεσε: «Δεν θέλω ούτε να σκέπτομαι το ενδεχόμενο να μην ήταν ανάμεσά μας, μου ραγίζει την καρδιά».

Οι σοβαρότατες επιπλοκές της 9χρονης μαθήτριας

Σύμφωνα με μια  σελίδα του GoFundMe που δημιουργήθηκε για λογαριασμό της Hayley,  το κορίτσι γεννήθηκε με δύο τρύπες στην καρδιά της, οι οποίες οδήγησαν σε πολυάριθμες επιπλοκές στην υγεία της και 15 χειρουργικές επεμβάσεις μέχρι τώρα.







Σήμερα, βρίσκεται σε λίστα δωρεάς οργάνων, ελπίζοντας να λάβει νέο συκώτι, νεφρό και καρδιά.

Τα νέα για την υγεία της Hayley  έφτασαν σύντομα στην Perschbacher, η οποία έχασε τον παππού της από τον COVID-19 πέρυσι, σύμφωνα με το KSDK. Περίπου την ίδια εποχή, η δασκάλα έμαθε  επίσης για το πώς η δωρεά πλάσματος θα μπορούσε να παρατείνει – και ενδεχομένως να σώσει – τη ζωή κάποιου.

«Αφού είμαι συμβατή δότρια πλάσματος, ίσως μπορώ να δωρίσω και το νεφρό μου στην Hayley» λέει η δασκάλα.

Όταν έμαθε για την 9χρονη μαθήτρια, περνούσε μιάμιση ώρα κάθε μήνα δίνοντας πλάσμα για να την κρατήσει στη ζωή. Μάλιστα δεν έμεινε εκεί αφού τον Νοέμβριο θα κάνει ειδική εξέταση για να διαπιστώσει εάν μπορεί να δωρίσει και το νεφρό της στο κορίτσι.

«Αφού είμαι συμβατή δότρια πλάσματος, ίσως μπορώ να δωρίσω και το νεφρό μου στην Hayley» λέει η δασκάλα. Για την οικογένεια του 9χρονου κοριτσιού, η προσφορά της  Brittany Perschbacher σημαίνει πάρα πολλά. «Ποτέ δεν θα υπάρχουν αρκετά λόγια για να πούμε ευχαριστώ», ανέφερε η μητέρα του κοριτσιού.







SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΔΕΚΑ ΤΥΧΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ HONDOS ΤΩΝ 100€ Η ΚΑΘΕΜΙΑ!!!

Στείλε COOL3 (κενό) το Ον/μο σου στο 54222

AMAZE Χρέωση €0,68/SMS με ΦΠΑ και τέλος κινητής τηλεφωνίας

Όροι συμμετοχής στο http://coollife.gr/terms-2/. Εξ. Πελατών 2111885488

Δωροεπιταγή για όλους απο το instawin.gr 

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

«Κάπου έλεος…» – Ξεσπά η Ντάνη Γιαννακοπούλου για ερώτηση που δέχτηκε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου δέχεται συνεχώς μια ερώτηση στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει εξοργιστεί. Η γνωστή ηθοποιός, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή τις ερωτήσεις που δέχεται για τα κιλά της και πόσο ζυγίζει τώρα που κουβαλάει ένα μωράκι μέσα στην κοιλίτσα της. Ντάνη Γιαννακοπούλου: Μας δείχνει τη

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Αντωνά – «Είναι πολύ άδικο ό, τι ζω…»

Πάρα πολύ δύσκολες οι τελευταίες ώρες και μέρες για τη Μαρία Αντωνά καθώς όλα όσα της συμβαίνουν είναι πολύ άσχημα. Μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, ήρθε και το χακάρισμα του προφίλ της στο Instagram, με απανωτές fake αναρτήσεις. Η ανάρτηση που ανέβασε στα Instastories της νωρίτερα έγραφε: «Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου!

Καλομοίρα: “Σας ευχαριστώ που ενημερώσατε για την ηλεκτρονική απάτη”

Θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε η γνωστή τραγουδίστρια. Τι ακριβώς συνέβη και τι γράφει στο δημόσιο μήνυμά της στο Instagram η Καλομοίρα.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Ανανέωσε το συμβόλαιο με το Star παρέα με… τον γιο του

«Υπέγραψε τριετία με Option ανανέωσης για το MasterChef 2040», τόνισε με χιούμορ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Το τρυφερό ενσταντανέ με τον μικρό Κίμωνα.