H Αφροδίτη Σημίτη μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τους πονοκέφαλους. Η ραδιοφωνική παραγωγός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας».

«Είναι πολύ δύσκολο, από τα πιο δύσκολα. Δεν έχει συμβεί πολλές φορές. Ήταν πριν ένα 4μηνο ήταν δύσκολο, εγκατέλειψα και το είπα και στον αέρα. Κάποιοι το επικρίνουν και κάποιοι άλλοι το κατακρίνουν και νομίζουν ότι το λέω ως δικαιολογία. Είναι πιο εξοικειωμένος ο κόσμος με τον πονοκέφαλο, είναι συχνό φαινόμενο πλέον. Όταν εμφανίστηκε στην εφηβεία ήταν πονοκέφαλος, δεν ήξερα καν την ημικρανία τότε ως έννοια.

Μετά κατάλαβα ότι θα το είχα αυτό. Αφού γέννησα τα παιδιά μου ξεκίνησα να έχω πιο συχνά ημικρανίες, ξεκινούσε από το πρωί και συνήθως… Παρασκευή. Πλέον ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω. Οι οθόνες, η μουσική επιβάρυναν την κατάσταση».

«Κάθε επεισόδιο μπορεί να διαρκέσει και 3 μέρες»

«Όταν φτάνεις στο peak μπορεί να έχεις και τάση προς εμετό. Είναι δύσκολο να οδηγήσεις πολλές φορές κάθε επεισόδιο μπορεί να διαρκέσει και 3 μέρες. αν δεν έχω κοιμηθεί καλά, εάν δεν έχω ενυδατωθεί καλά, το νερό παίζει ρόλο, πόσο θα πιεις, αν πίνω πολλούς καφέδες είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστεί. Δεν έχουμε στην οικογένεια ιστορικό με ημικρανίες, ωστόσο η κόρη μου έχει αρχίσει κι έχει και εκείνη πονοκεφάλους, είναι 14 ετών. Όταν με πιάνουν αυτές οι ημικρανίες δεν θέλω τίποτα. Δεν θέλω να ακούω ήχους, τίποτα, ούτε να κοιμηθείς δεν μπορείς», συμπλήρωσε η Αφροδίτη Σημίτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-