Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για την οικογένειά του, την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αλλά και τον αείμνηστο κολλητό του φίλο Σάκη Μπουλά.

Ο ηθοποιός ανέφερε στο «Mega Καλημέρα»: «Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με την Ισιδώρα είμαστε πάνω από 40 χρόνια μαζί, γνωριστήκαμε σε μια μπουάτ. Ήταν μαθήτρια λυκείου και την παρακολουθούσα σαν καλλιτέχνιδα. Κάλεσα σπίτι την Ισιδώρα με μια φίλη, της και μου είπε ότι άρεσα στην φίλη της. Ήθελα να κάνω κι άλλα παιδιά».

Στη συνέχεια μίλησε για την κόρη του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Για εμένα θα είναι πάντα μικρό παιδί, δεν έχει αλλάξει. Η κόρη μου από μικρή ήταν ευγενής, αγαπούσε το τραγούδι και κοιταζόταν στον καθρέφτη».

«Με ενοχλεί ο τρόπος που ασχολούνται με τη ζωή της Ελεωνόρας. Η Ελεωνόρα είναι από τους ανθρώπους που δεν θα ήθελε το προσωπικό της να επικοινωνείται. Η Ελεωνόρα για εμένα είναι ένα πλάσμα ιδιαίτερο, όπως το κάθε κορίτσι για κάθε πατέρα» πρόσθεσε αμέσως μετά.

Στο τέλος αποκάλυψε και μία από συζητήσεις του με τον Σάκη Μπουλά: «Ο Σάκης μού είχε εκμυστηρευτεί στο νοσοκομείο ότι είχε θυμό για τον τρόπο που φέρθηκε στην ζωή του. Η διέξοδος του Σάκη Μπουλά ήταν η αυτοκαταστροφή του, το αλκοόλ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-