Η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς και τον τρόπο που τα αντιμετωπίζει.

«Ακόμα ακούω ότι είμαι βύσμα. Μπορώ να σου δείξω και σχόλιο που έλαβα χθες. Αυτό νομίζω ότι μπορεί να μη σταματήσει και ποτέ να ακούγεται. Δε με πειράζει. Αν από τα 100 σχόλια που μπορεί να πάρω, αν κάτσω στον έναν που θα μου πει κάτι κακεντρεχές χωρίς επιχείρημα.

Όσο κι αν προσπαθώ να εξηγήσω ότι σε αυτές τις δουλειές αν δεν παλέψεις, ή αν ο κόσμος δεν μπορείς να σου δείξει ότι σε αγαπάει, δεν νομίζω ότι μπορείς να μείνεις εύκολα. Έχω κλάψει, έχω στεναχωρηθεί, έχω θυμώσει στην αρχή. Τώρα αρχίζω να είμαι πιο χαλαρή με αυτά τα σχόλια που ακόμα υπάρχουν.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας της με τη Ναταλία Γερμανού, η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε και στις δύσκολες τηλεοπτικά στιγμές που έχει ζήσει. «Η εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα είναι μια από αυτές, όταν μετά ήρθε ο πόλεμος στην Ουκρανία, όταν έρχονται τα Τέμπη, όταν έρχονται τέτοια δυσάρεστα το ένα επισκιάζει το άλλο. Δηλαδή, αυτή τη στιγμή νομίζω ότι τα Τέμπη τα έχουν επισκιάσει όλα και ψυχολογικά και συναισθηματικά. Οι εικόνες που είδαμε, οι άνθρωποι.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-