Ένας royal και λαμπερός γάμος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη. Η λαίδη Αμέλια Σπένσερ ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον επί χρόνια σύντροφό της, Γκρεγκ Μάλετ σε μια πολυτελή φάρμα στη Νότια Αφρική.

Μάλιστα, το περασμένο Σαββατοκύριακο, η 30χρονη ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα, και ο συνομήλικος αρραβωνιαστικός της Γκρεγκ Μάλετ οργάνωσαν ένα pre wedding πάρτι για τους καλεσμένους τους σε μια πολυτελή βίλα με θέα στον ωκεανό.

Βασιλικός γάμος στο Κέιπ Τάουν

Η ημερομηνία του γάμου τους είχε αποκαλυφθεί στο παρελθόν στο bachelorette πάρτι της Lady Amelia τον Ιανουάριο, όταν οι φίλοι της μοιράστηκαν στιγμιότυπα με μια τούρτα και μια φωτογραφία του ζευγαριού μαζί με την ημερομηνία του γάμου.

Σύμφωνα με την Daily Mail στις 21 Μαρτίου το απόγευμα, το ζευγάρι παντρεύτηκε στον ιδιωτικό χώρο La Cotte Farm. Αν και δεν υπάρχουν διαθέσιμες τιμές στο διαδίκτυο για ενοικίαση του χώρου, υπολογίστε πως η κάθε διανυκτέρευση στην κύρια βίλα του αγροκτήματος κοστίζει από 1.100 ευρώ και μάλιστα τη low season.

Η λαίδη Αμέλια και ο αγαπημένος της έχουν παρευρεθεί στο παρελθόν σε αρκετούς γάμους στο χώρο για άλλους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Οι pre wedding εορτασμοί της Αμέλια Σπένσερ

Το Σαββατοκύριακο, τόσο η Αμέλια όσο και η αδελφή της, λαίδη Ελάιζα μοιράστηκαν μ τους followers της στα social media μια σειρά από στιγμιότυπα καθώς ξεκίνησαν τους γαμήλιους εορτασμούς στο Κέιπ Τάουν.

Ο Μάλετ έχει καταγωγή από τη νότια Αφρική ενώ προέρχεται από και εύπορη οικογένεια με επιρροή, Ο ίδιος είναι ιδρυτής μεγάλης εταιρείας που ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά ενώ είναι fan του αθλητισμού και του w-ness.

Η μέλλουσα νύφη φαινόταν κατάλληλα κομψή με ένα σαμπανιζέ μάξι φόρεμα, ενώ ο επί 11 χρόνια σύντροφός της επέλεξε ένα λευκό πουκάμισο και κοστούμι.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι πόζαρε για φωτογραφίες δίπλα στην πισίνα και μοιράστηκε φωτογραφίες τους να ανταλλάσσουν φιλιά και ερωτευμένα βλέμματα στα Instagram stories τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-