Η Μπέττυ Βακαλίδου βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν μιλά με κανέναν από την οικογένειά της είτε κοντινό είτε μακρινό συγγενή. «Οι γονείς μου έχουν πεθάνει. Τα δύο αδέλφια έχουν πεθάνει. Αυτός που μου έκανε τα χειρότερα ζει», εξομολογήθηκε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους θανάτους των γονιών της και πώς τους πληροφορήθηκε αφού όπως χαρακτηριστικά λέει στην ουσία ζούσε σαν ορφανή από 15 χρονών.

«Έμαθα από το τηλέφωνο ότι πέθανε ο πατέρας μου σε ένα τηλεφώνημα που της έκανα το 1998. Όχι βέβαια, δεν με κάλεσαν στην κηδεία. Από πού και ως πού; Πίστευα ότι έκανα μία κίνηση. Της είπα ο μπαμπάς έχει πεθάνει πριν από 6 μήνες κι εγώ μεγάλωσα κι εσύ μεγάλωσες, να έρθω στην Αλεξανδρούπολη να μείνω σε ένα ξενοδοχείο να στείλω ένα ταξί να σε φέρει. «Όχι», ήταν η απάντηση μέχρι το 1998. Από εκεί και πέρα έχει λήξει η υπόθεση.

Τον θάνατο της μητέρας μου τον έμαθα από τα ΚΕΠ. Γιατί χρειάστηκα ένα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Κανονικά μου ερχόταν από τα Χανιά που έλεγε ότι είμαι άγαμη, δεν είχε παραπάνω λεπτομέρειες. Παρακάλεσα την υπάλληλο στα ΚΕΠ ότι το θέλω από την Αλεξανδρούπολη. Μου είπε να το ζητήσω από την οικογένειά μου. Βάζω το κεφάλι μου μέσα από τον γκισέ και της λέω γι΄ αυτό το θέλω να δω αν ζει ή πέθανε η μάνα μου. Πήρε τηλέφωνο το ληξιαρχείο αμέσως. Ένιωσα σαν να ξεριζώθηκε κάτι από μέσα μου. Δεν τους δίνω κανένα ελαφρυντικό που δεν με αποδέχτηκαν ποτέ», δήλωσε η Μπέττυ Βακαλίδου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-