Με παράτησε ετοιμόγεννη για μια στριπτιζέζ αλλά τον συγχώρεσα. Έκανα καλά;

Date:

Με παράτησε ετοιμόγεννη για μια στριπτιζέζ αλλά τον συγχώρεσα. Έκανα καλά;

Είμαι η Έλλη και θέλω να μοιραστώ την δική μου ιστορία.Εδώ και έξι μήνες ζω μαζί με τον πρώην σύζυγο μου και όλοι αναρωτιούνται τι με οδήγησε στην απόφαση να δεχτώ πίσω τον άνθρωπο που με απάτησε, με πρόδωσε που με τον χειρότερο τρόπο, παράτησε τα παιδιά μας και ξεκοκάλισετην περιουσία μας.

Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε από το γυμνάσιο. Ήταν και για τους δυο μας η πρώτη και μοναδική σχέση. Ήμασταν πολύ ερωτευμένοι και πέραν αυτού ταιριάζαμε πολύ. Ήταν αυτό που λέμε «πλασμένοι ο ένας για τον άλλο».

Παντρευτήκαμε πολύ μικροί πριν ακόμη τελειώσουμε τις σπουδές μας. Οι γονείςτου έχοντας μεγάλη περιουσία, τον στήριξαν επαγγελματικά και οικονομικά ώστε να έχουμε οικονομική άνεση παρά το νεαρό της ηλικίας μας.

Την ευτυχία μας συμπλήρωσε η γέννηση του πρώτου παιδιού μας.Η δραματική ιστορία μου ξεκινάει τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο όταν ήμουν έγκυος στο δεύτερο παιδί μου.

Η δύσκολη εγκυμοσύνη μου με καθήλωσε στο κρεβάτι αλλά ο Γιώργος πάντα δίπλα μου με φρόντιζε εμένα και το τρίχρονο γιο μας που λάτρευε, με στήριζε και με πολύ χιούμορ αντιμετώπιζε τις παραξενιές που μου δημιουργούσαν οι ορμόνεςτης εγκυμοσύνης.

Ήμουν ήδη στον έκτο μήνα την ημέρα εκείνη που άρχισε η καταστροφή μας.

Ήταν η μέρα των γενεθλίων του και είχαν έρθει οι φίλοι του να του ευχηθούν. Κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να πάνε τα αγόρια σε μπαράκι να τα πιουν. Ο Γιώργος δεν ήθελε να πάει μαζί τους, για να μην με αφήσει μόνη μου, όμως εγώ επέμεινα να βγει για να ξεσκάσει.

Εκείνο το βράδυ ήρθε μεθυσμένος, φέσι. Δεν ανησύχησα. Σκέφτηκα ότι δεν ήταν μαθημένος στο ποτό.

Τις επόμενες μέρες άρχισε μια παράξενη συμπεριφορά. Εγώ που τον ήξερα τόσο καλά, άρχισα να μην τον αναγνωρίζω. Μυστικοπαθήςπερίεργα τηλεφωνήματα, καθυστερούσε να έρθει σπίτι. Τον παρατηρούσα αδύναμη να πιστέψω αυτά που βλέπω.

Ο επόμενος μήνας ήταν οδυνηρός! Ήταν σαν να είχα σπίτι έναν άλλο άνθρωπο. Ξενυχτούσε χωρίς καν να κρατάει τα προσχήματα.

Άρχισα να καυγαδίζω μαζί του και ήταν η πρώτη φορά στα χρόνια που ζούσαμε μαζί. Προσπάθησα να του μιλήσω δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Μου έλεγε ότι είμαι υπερβολική,ότι φταίνε οι ορμόνες ότι δεν τρέχει τίποτε και ότι είναι όλα της φαντασίας μου.

Αδύναμη να κάνω οτιδήποτε απευθύνθηκα στον αδερφό μου να δει τι συμβαίνει.

Όλα βγήκαν στη φόρα Γιώργος είχε σχέση με στριπτιζέζ.

Την είχε γνωρίσει την αποφράδα εκείνη ημέρα των γενεθλίων του που βγήκε με τους φίλους του. Ήταν ξετρελαμένος μαζί της και ξόδευε τα μαλλιά της κεφαλής του. Άβγαλτος εκείνος, εκείνη έμπειρη και κωλοπετσωμένη, είδε ένα νέο όμορφο άντρα με οικονομική άνεση, έπεσε επάνω του και τον έκανε υποχείριο της.

Ο αδερφός μου βλέποντας με αδύναμη και ανίκανη να αντιδράσω έκανε τρελή φασαρία. Τον απείλησε και τον έδιωξε από το σπίτι. Τάχα προσβεβλημένος που μπλεχτήκαν οι συγγενείς πήρε των ομματιών του και εξαφανίστηκε.

Ο γιος μας γεννήθηκε ένα μήνα μετά φυσικά χωρίς τον μπαμπά του. Δεν ήρθε καν να τον δει στο μαιευτήριο!

Πέρασαν ήδη πέντε χρόνια, χωρίς το παιδί μου να γνωρίσει τον πατέρα του! Δεν το είχε κρατήσει ποτέ στην αγκαλιά του.

Καμιά επαφή με κανένα!! Είχε ξεκόψει από όλους, φίλους, συγγενείς, γνωστούς. Ακόμη και από τους γονείς του είχε ξεκόψει Τα πεθερικά μου που ήταν πάντα κοντά μας και βοηθούσαν όσο μπορούσαν τον είχαν ξεγράψει!

Από ότι έμαθα συγκατοικούσε με την Ουκρανή στριπτιζέζ και μεγάλωνε το δικό της παιδί. Παράλληλα άρχισε να εξανεμίζεται η περιουσία που είχε στο όνομα του.

Στα πέντε χρόνια που μεσολάβησαν, είχε πουλήσει τα πάντα έμεινε στον άσσο και μετά από αυτό τον εγκατέλειψε η Ουκρανή σύντροφός του και έφυγε από την Ελλάδα.

Ήταν πλέον μόνος!!

Η πρώτη επαφή επαναπροσέγγισης έγινε με τους γονείς του. Δικαιολογήθηκε ότι κάτι έπαθε, ότι τυφλώθηκε ότι κάτι του έκανε αυτή η γυναίκα και δεν σκεφτόταν λογικά, ότι ντρέπονταν και ότι είχε μετανιώσει για το κακό που μας είχε κάνει.

Τα παιδιά μου τα συνάντησε για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια, όταν είδε για πρώτη φορά το μικρό μας.

Έδειχνε έμπρακτη μεταμέλεια και άρχισε να με πλησιάζει ξανά με σκοπό την επανασύνδεση! Μου ζήτησε να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία! Για δύο χρόνια με φλέρταρε κανονικά! Μου έστελνε λουλούδια, βγαίναμε κρυφά ραντεβού. Μου έκανε τόσο στενό μαρκάρισμα ώσπου αποφάσισα να τον δεχτώ πίσω στο σπίτι!

Όλοι φίλοι και γνωστοί αιφνιδιάστηκαν με την απόφασή μου. Και εγώ ακόμη δεν έχω απαντήσεις. Υπήρχαν πολλοί λόγοι.

Ο κυρίαρχος λόγος είναι ότι ποτέ δεν τον είχα ξεπεράσει!

Ήταν ο μόνος άνδρας που ερωτεύτηκα. Στη διάρκεια του χωρισμού μας είχα κάποιες σχέσεις. Όλες αποτυχημένες! Κατάφεραν να ρίξουν την αυτοπεποίθηση μου στα πατώματα. Για αυτούς ήμουν η ζωντοχήρα με τα δυό παιδιά.

Η μοναξιά ήταν αφόρητη! Όλοι οι κοινοί φίλοι και γνωστοί αισθάνονταν αμήχανα πλέον να κάνουμε παρέα.

Ο ποιο σημαντικός λόγος φυσικά ήταν τα παιδιά. Τους έλειπε το πατρικό πρότυπο και παράλληλα ο χρόνος που διέθετα με τις τρεις δουλειές που είχα ήταν ελάχιστοςκαι είχαν αρχίσει να βγάζουν περίεργες συμπεριφορές κυρίως αυτό που ήταν κοντά στην εφηβεία.

Όπως και να έχει, είναι πολύ δύσκολη η ζωή της χωρισμένης!!

Πλέον συγκατοικούμε έξι μήνες. Με την βοήθεια των γονιών του προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Είναι πολύ δύσκολο για μένα για αυτόν ,για τα παιδιά.

Σίγουρα γυαλί που ράγισε δεν ξανακολλάει.

Ο χρόνος θα δείξει εάν θα τα καταφέρουμε.

*Το κείμενο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα εξομολογήσεων του efisecret.grShare post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Φωτεινή Ντεμίρη: «Μακάρι να μπορούσαμε να βάλουμε μέσο για τον γιο μας, μόνο έτσι γίνονται τα πράγματα»

Γα τον γιο της που ασχολείται με την υποκριτική, και για την εμπειρία της στο «Ναυάγιο» του MEGA μίλησε η γνωστή ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη, με αφορμή την παράσταση στην οποία συμμετέχει. «Το Ναυάγιο ήταν μία τύχη, μια ευτυχής συγκυρία για την οποία και ήμουν πολύ χαρούμενη. Ίσως να μπορούσε να πάει και δεύτερη σεζόν αλλά

Αγγελική Νικολούλη: Μετά το «Φως στο τούνελ» απολαμβάνει τα ηλιοβασιλέματα στην Πάρο

Μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης με φίλους απολαμβάνει η Αγγελική Νικολούλη μετά από έναν δύσκολο και απαιτητικό χειμώνα με πολλές υποθέσεις που έφερε στο φως και τις εξιχνίασε.  Η Μις Μαρπλ της ελληνικής τηλεόρασης, εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έχει αφήσει πίσω της τα τηλεοπτικά πλατό και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στην Πάρο αλλά

Δώρα Αναγνωστοπούλου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και η φωτό

Αλλαγή στην εμφάνισή της έκανε η Δώρα Αναγνωστοπούλου. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία από το δελτίο ειδήσεων με την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της. Αναγνωστοπούλου: O Νταλάρας ήταν διστακτικός να δώσει συνέντευξη μετά τις αντιδράσεις... Όπως θα δεις και στο ποστ της η Δώρα Αναγνωστοπούλου δεν έχει «πειράξει» καθόλου το χρώμα παρά

Γουινόνα Ράιντερ: Στα 30 μου είχα δύο καταστροφικές σχέσεις

Γουινόνα Ράιντερ: Στα 30 μου είχα δύο καταστροφικές σχέσεις Όταν κοιτάζω πίσω, σκέφτομαι, «Τι στον δι**λο σκεφτόμουν;», περιέγραψε η ηθοποιός Η Γουινόνα Ράιντερ παραδέχτηκε ότι κάποιες από τις προηγούμενες σχέσεις της ήταν προβληματικές. «Στα 30 μου, είχα δύο καταστροφικές σχέσεις που ήταν - δεν ήταν λάθος..., αλλά αυτό ήταν την εποχή πριν σκεφτείς ποτέ να

Μιχάλης Ρέππας: Δεν μπορώ να δεχτώ μέσα μου ότι δεν θα συναντήσω ξανά την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη

Μιχάλης Ρέππας: Δεν μπορώ να δεχτώ μέσα μου ότι δεν θα συναντήσω ξανά την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη Μιχάλης Ρέππας: Δεν μπορώ να δεχτώ μέσα μου ότι δεν θα συναντήσω ξανά την Άννα Παναγιωτοπούλου και τη Μίνα Αδαμάκη Είναι απώλειες που δεν τις έχω συνειδητοποιήσει, δήλωσε ο σεναριογράφος Ο Μιχάλης Ρέππας μίλησε για

Power of love: Ποιο σπίτι θα προστατευτεί;

Παρασκευή, 12.7.2024, 19:05 Zappit@ZAPPIT_ Power of love, απόψε στις 22.00 στον ΣΚΑΪ. Η χθεσινή ψηφοφορία για τα πιο δημοφιλή πρόσωπα του Power of Love φόρεσε την κονκάρδα στη Γλυκερία και στον Αργύρη ο οποίος προηγουμένως είχε ένα έντονο ξέσπασμα για το κατά πόσο μονοπωλεί το ενδιαφέρον των δύο σπιτιών ο Νίκος. Η συζήτηση του Δήμου

Live News: Ο Νίκος Ευαγγελάτος έριξε αυλαία και ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές

Παρασκευή, 12.7.2024, 18:43 Zappit@ZAPPIT_ "Αυτό δεν μπορούμε ούτε να το αγνοήσουμε ούτε να το ξεχάσουμε" επισήμανε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ευαγγελάτος στο φινάλε του Live News. Το 12ο απόγευμα του Ιουλίου έμελλε να πέσει η αυλαία για την φετινή σεζόν στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο όπως είδαμε στο πρόγραμμα του Μεγάλου Καναλιού. Μάλιστα, ως

Ο Αλέξης Παππάς ξεκαθαρίζει για την καταγωγή του: Η ιστορία της Βορείου Ηπείρου έχει ρίζα την Ελλάδα

Για την καταγωγή του, τη Βόρεια Ήπειρο μίλησε ο Αλέξης Παππάς, ξεκαθαρίζοντας πως πότε δεν έκρυβε τη γενέτειρά του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό OK!, ο Αλέξης Παππάς, τόνισε πως η ιστορία της Βορείου Ηπείρου έχει ρίζα την Ελλάδα και η γλώσσα και τα ήθη και τα έθιμα ήταν όλα ελληνικά. Στον φετινό κύκλο

Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Κλέλια Ανδριολάτου: Reunion και ξεφάντωμα μετά το τέλος των γυρισμάτων του Maestro

Αγαπημένοι συνάδελφοι και φίλοι είναι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την Κλέλια Ανδριολάτου και το λοιπό καστ της σειράς Maestro. Κι αυτό βγαίνει προς τα έξω, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες από το reunion που έκαναν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την Κλέλια Ανδριολάτου αλλά και τον Ορέστη Χαλκιά, σε συναυλία στην Τεχνόπολη της Αθήνας. Μέχρι στιγμής

Αργυρός: Μπαμπάς για πρώτη φορά; Οι φήμες και ποια είναι η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα να περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Ο Αλέξης Παππάς ξεκαθαρίζει για την καταγωγή του: «Ήμουν και είμαι Έλληνας»

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν μπήκε στη διαδικασία να κρύψει για την καταγωγή του, η οποία είναι από τη Βόρειο Ήπειρο. Αλέξης Παππάς: Για μπάνιο με τρεις εντυπωσιακές κυρίες μετά τον χωρισμό με την Έλενα Αϊβαλή Στον φετινό κύκλο του παιχνιδιού αναφέρθηκες στην καταγωγή σου από τη Βόρειο Ήπειρο.

Beastie Boys: Κατέθεσαν αγωγή σε βάρος εταιρείας επειδή χρησιμοποιεί τραγούδι τους σε διαφήμιση

Beastie Boys: Κατέθεσαν αγωγή σε βάρος εταιρείας επειδή χρησιμοποιεί τραγούδι τους σε διαφήμιση Το συγκρότημα ζητά αποζημίωση 150.000 δολαρίων Οι Beastie Boys κατέθεσαν αγωγή κατά της Brinker International, της εταιρείας που κατέχει το Chili’s Grill and Bar, υποστηρίζοντας ότι η αλυσίδα εστιατορίων χρησιμοποίησε την επιτυχία τους «Sabotage» του 1994 σε διαφήμιση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην