Νοσοκόμα με το.. νυφικό βγήκε από το γαμήλιο αμάξι για να βοηθήσει τραυματία σε τροχαίο

Νοσοκόμα με το.. νυφικό βγήκε από το γαμήλιο αμάξι για να βοηθήσει τραυματία σε τροχαίο







Μια νεόνυμφη νοσοκόμα επέστρεφε μετά το γάμο στο σπίτι μαζί με τον άντρα της, όταν οι δύο τους έγιναν μάρτυρες ενός σοκαριστικού τροχαίου.

Η 22χρονη Ρέιτσελ Τέιλορ και ο 23χρονος σύζυγός της Κάλβιν παντρεύτηκαν στη Μινεσότα των ΗΠΑ στις 21 Ιούνη και μόλις είχαν αφήσει το γαμήλιο γλέντι, περίπου στις 20:30.

Ενώ όμως επέστρεφαν σπίτι από τη δεξίωση, είδαν ένα τροχαίο ανάμεσα σε ένα αυτοκίνητο κι ένα φορτηγάκι. Κι ενώ οι οδηγοί των οχημάτων προσπαθούσαν να τακτοποιήσουν τα διαδικαστικά μετά το τροχαίο, ένα άλλο αυτοκίνητο έπεσε επάνω στα τρακαρισμένα, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να τραυματιστεί από τη σύγκρουση. Τότε η νεαρή νοσοκόμα πετάχτηκε από το όχημά της για να βοηθήσει την τραυματισμένη γυναίκα.







Φορούσε ακόμη το νυφικό της, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να βγει να δώσει τις πρώτες βοήθειες στους ανθρώπους που είχαν την ανάγκη της, όπως αναφέρει η «Daily Mail».

«Είδα ένα ζευγάρι να τραβούν τη γυναίκα στην άκρη του δρόμου. Μπορούσαν να δω μια βαθιά πληγή στο δεξί πόδι της και νομίζω φαινόταν το κόκαλό της» δήλωσε η Τέιλορ στο Twin Cities Pioneer Press.

Όπως έγραψε ο σύζυγος της Τέιλορ στο Facebook, η γυναίκα του κράτησε την τραυματισμένη γυναίκα και της μιλούσε για να διατηρήσει την ψυχραιμία της για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

«Η Ρέιτσελ κι εγώ ήμαστε καθ΄ οδόν για τον μήνα του μέλιτος και ακόμα είμαι συγκλονισμένος που βγήκε από το αμάξι σ’ αυτή την τρομακτική κατάσταση για να κάνει ό,τι κάνει καλύτερα» έγραψε ο άντρας της.

- : -

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαρία Μπακοδήμου: Η ξεχωριστή σχέση με τους γιους της: «Δε γίνεται να μη λυγίσεις»

Για τη σχέση με τους γιους της, Νικήτα και Άρη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαρία Μπακοδήμου.

Μουζουράκης – Κόζαρη: Το Πάσχα στην Αίγινα, το όνομα της κόρης τους και οι νονοί

Με μάτια γεμάτα αγάπη ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για τις δύο γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του Μαριλού Κόζαρη που βρισκόταν στο πλευρό του στην παρουσίαση του νέου του δίσκου, αλλά και για την οκτώ μηνών κορούλα του. «Το πιο συγκινητικό τραγούδι για εμένα είναι το "Τρυφερά", το πιο αλέγκρο είναι το "Πυροτέχνημα". Αυτά

Τζένιφερ Άνιστον για τα social media: Έχουμε καλές και κακές μέρες, καλύτερα να είσαι αυτός που είσαι

Δεν θα εγγραφώ σε κάτι άλλο που θα καταστρέψει τη ζωή μου ή τη ζωή κάποιου άλλου, πρόσθεσε για το TikTok

Σερ: Αποκαλύπτει γιατί προτιμά τους νεότερους άνδρες

Σερ: Αποκαλύπτει γιατί προτιμά τους νεότερους άνδρες Σερ: Αποκαλύπτει γιατί προτιμά τους νεότερους άνδρες Η σταρ αναφέρθηκε επίσης, στο φλερτ του Έλβις Πρίσλεϊ, τον οποίο και απέρριψε στο παρελθόν Η Σερ έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την προτίμησή της στους νεότερους από εκείνη, άνδρες. Η 77χρονη τραγουδίστρια που βγαίνει τον τελευταίο καιρό με τον 38χρονο

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Ανάσταση στην Τήνο για τον 94χρονο ηθοποιό μετά τον Γολγοθά της υγείας του

Οι θεράποντες ιατροί δεν πίστευαν πως ο Δημήτρης Καλλιβωκάς θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της χειρουργικής επέμβασης.

Δανάη Μπάρκα: “Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;”

"Κάποιος θα βρεθεί να μου σχολιάσει: επειδή η μαμά σου είναι ηθοποιός. Εκεί λες: τόσα έχεις να μου προσάψεις, σε αυτό μένεις;", σχολιάζει η Δανάη Μπάρκα.

Κατερίνα Καινούργιου: «Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω»

Η Κατερίνα Καινούργιου γιόρτασε την Πρωτομαγιά τα γενέθλιά της στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα». «Κλείνω τα 39, είμαι λίγο πριν τα 40. Υπό άλλες συνθήκες, σήμερα, Πρωτομαγιά, θα είχα βάλει τα φορέματά μου, θα είχαμε εδώ ανθοδέσμες, θα είχαμε βάλει στεφάνια, αλλά επειδή είναι Μεγάλη Τετάρτη, μία πολύ σημαντική ημέρα, θα κρατήσουμε λίγο χαμηλούς τόνους. Δεν

Πόσες ώρες να στεκόμαστε όρθιοι την ημέρα για καλή υγεία και πόσες να καθόμαστε

Τα ευρήματα νέας μελέτης σε χιλιάδες εθελοντές. Πώς πρέπει να μοιράζουμε τις ώρες μας για καλή υγεία. Επιστήμονες από την Αυστραλία πιστεύουν ότι ανακάλυψαν ακριβώς πόσες ώρες πρέπει να διαθέτουμε την ημέρα για να καθόμαστε, να κοιμόμαστε, να στεκόμαστε όρθιοι και να γυμναζόμαστε, για να έχουμε γερή καρδιά. Οι ειδικοί προειδοποιούν εδώ και χρόνια ότι