Πατέρας καμαρώνει για το πτυχίο της κόρης του που έχει σύνδρομο Down

Date:

Πατέρας καμαρώνει για το πτυχίο της κόρης του που έχει σύνδρομο Down

Πώς να μην νιώσεις περηφάνια όταν βλέπεις το παιδί σου να διαπρέπει στη ζωή του; Αυτή είναι η ευτυχία του γονιού! Γι’ αυτόν το πατέρα ωστόσο, έχει παραπάνω σημασία καθώς η κόρη του έχει σύνδρομο Down και παρόλα αυτά κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Ο συγκινημένος, από την επιτυχία της κόρης του πατέρας, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter την φωτογραφία της και τα εξής υπέροχα λόγια:

«Αυτή είναι η κόρη μου, η Rachel Handlin. Σήμερα πήρε το πτυχίο της στη φωτογραφία απ΄το Institute of Art στην Καλιφόρνια.

H κόρη μου έχει σύνδρομο Down και εγώ είμαι ο πιο περήφανος πατέρας στον πλανήτη

Αυτή η δημοσίευση έγινε αμέσως viral και πάρα πολλοί χρήστες έσπευσαν να δώσουν τα συγχαρητήρια και τις ευχές τους στο κορίτσι.

Το γεγονός ότι η Rachel γεννήθηκε με ένα παραπάνω χρωμόσωμα δεν την απέτρεψε απ’ το να σπουδάσει και να κυνηγήσει τα όνειρά της. Είναι ένα υπέροχο πρότυπο για την κοινωνία!

- : -

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Μαρία Καρλάκη: Το πρώτο Πάσχα του γιου της στη Μύκονο και η λαμπάδες που προκάλεσαν ερωτηματικά

Η Μαρία Καρλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από λίγο καιρό και το μεγαλώνει μόνη της, καθώς η ίδια έχει πει πως δεν έχει σχέσεις με τον πρώην.

Τερέζα: «Είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη»

Η Τερέζα παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και αναφέρθηκε και στον Άλκη Κούρκουλο.

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον Β΄ ημιτελικό της Eurovision – Ενθουσιασμός μετά τη δεύτερη τεχνική πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Ενθουσιασμένοι με το Zari και την εξαιρετική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι, στη δεύτερη -τεχνική- πρόβα της ελληνικής αποστολής για την Eurovision 2024 που γίνεται στο Μάλμε είναι οι Εurofans. «Χθες είχαμε τη δεύτερη τεχνική πρόβα η οποία πήγε πάρα πολύ καλά, όπως πολύ καλά είχε πάει και η πρώτη τεχνική πρόβα που είχα πραγματικά σαρώσει

Δανάη Μπάρκα: Στο χωριό για Πάσχα! Αγουροξυπνημένη με μια… καρδούλα στον καφέ της

Πάσχα στο χωριό θα κάνει φέτος, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις η Δανάη Μπάρκα. «Όταν ο καφές σου υπενθυμίζει την αγάπη»