26χρονη χορεύτρια έχει σχέση με 55χρονο και θυμώνει με όσους την ρωτάνε αν είναι ο μπαμπάς της

26χρονη χορεύτρια έχει σχέση με 55χρονο και θυμώνει με όσους την ρωτάνε αν είναι ο μπαμπάς της

Μια γυναίκα αποκάλυψε πώς ερωτεύτηκε το μπράβο που την έδιωξε από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης επειδή καυγάδιζε και παραδέχτηκε ότι οι περισσότεροι άγνωστοι χαρακτηρίζουν τη σχέση τους «ακατάλληλη» λόγω του ότι έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας  , 29 ολόκληρα χρόνια.

Η υπάλληλος υπηρεσίας Λόρεν Κερρ, 26 ετών, από το Middlesbrough, συναντήθηκε για πρώτη φορά με την Άντονι Σάυλορ , 55 ετών, από το Stockport, κατά τη διάρκεια μιας βραδινής νύχτας στην πόλη της το 2017.

Ωστόσο, οι πρώτες εντυπώσεις τους μεταξύ τους δεν ήταν ιδιαίτερα θετικές, καθώς ο Άντονι είχε την ευθύνη να πετάξει έξω τη Λόρεν από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης αφού ενεπλάκη σε καυγά.

Αλλά τη Δευτέρα μετά το περιστατικό του Σαββατοκύριακου, η Λόρεν ξεκίνησε μια νέα δουλειά και σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ότι ο Άντονι είχε επίσης αρχίσει να εργάζεται στην εταιρεία την ίδια ημέρα.

Για τον Άντονι, ήταν έρωτας με τη δεύτερη ματιά και η Λόρεν προσελκύστηκε σύντομα από το πόσο χαρισματικός ήταν, με τον έρωτα να ανθίζει στη δουλειά τον Νοέμβριο του 2017 πριν το ζευγάρι με τη μεγάλη διαφορά ηλικίας καλωσορίσει την πρώτη κόρη τους Ρούμπι, τον Απρίλιο του 2020

Ευτυχώς, το ζευγάρι είχε την πλήρη υποστήριξη των οικογενειών τους καθ’όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, παρά το 29χρονο ηλικιακό χάσμα.

Για τη Λόρεν, είπε ότι τα πλεονεκτήματα του να είσαι με έναν άνδρα σχεδόν που είναι μεγαλύτερος σχεδόν κατά τρεις δεκαετίες από την ίδια, είναι ότι ο Άντονι έχει πολλές εμπειρίες ζωής, είναι σίγουρος και σταθερός και ξέρει ποιος είναι και τι θέλει στη ζωή.

Αλλά όταν εμφανίζονται δημόσια, η Λόρεν και ο Άντονι διαπίστωσαν ότι οι ξένοι θα τους κοιτάζουν επικριτικά αν δείξουν σημάδια αγάπης ο ένας στον άλλο.

Η Λόρεν έχει ερωτηθεί επίσης πολλές φορές αν είναι κόρη του Άντονι – και ενώ την ενοχλούσε, λέει τώρα ότι έχει μάθει να βλέπει το αστείο της υπόθεσης.

Το ζευγάρι μ περνά το μήνυμα «η αγάπη είναι αγάπη» ανεξάρτητα από την μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Η Λόρεν είπε: «Το ηλικιακό χάσμα δεν μας επηρέασε ποτέ ιδιαίτερα, εκτός από σχόλια από τρίτους σχετικά με το ότι είναι ακατάλληλο.

«Μερικές φορές οι άνθρωποι κοιτάζουν επίμονα όταν μας βλέπουν μαζί, κάνουν σχόλια και ρωτούν αν είμαι κόρη του Άντονι.

«Στην αρχή με ενοχλούσε πολύ, αλλά με την πάροδο του χρόνου άρχισα να το βρίσκω αστείο. Επιλέξαμε να το αγνοήσουμε αυτό και δεθήκαμε περισσότερο αφού πήραμε αυτή την απόφαση.»

Για τη Λόρεν, είπε ότι τα πλεονεκτήματα του να είσαι με έναν άνδρα σχεδόν τρεις δεκαετίες μεγαλύτερος από αυτήν, είναι ότι ο Άντονι (που απεικονίζεται μαζί της) έχει πληθώρα εμπειριών ζωής, είναι ασφαλής και σταθερός και ξέρει ποιος είναι και τι θέλει στη ζωή

Αλλά όταν δημόσια, η Λόρεν (που απεικονίζεται μαζί την κόρη της) και ο Άντονι διαπίστωσαν ότι οι ξένοι θα τους κοιτάξουν αν δείξουν σημάδια αγάπης μεταξύ τους επειδή έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Συνέχισε: «Ο Άντονι δεν ενοχλείται καθόλου από το τι πιστεύουν οι άλλοι. Οι οικογένειές μας αντέδρασαν πολύ καλά στη σχέση μας και θέλουν απλώς να είμαστε χαρούμενοι και τα πάω πολύ καλά με τα πεθερά μου που είναι οικογένεια για μένα ».

Ο Άντονι παντρεύτηκε για 25 χρόνια και έπειτα χώρισε, πριν συναντήσει τη Λόρεν, και απέκτησε έναν 19χρονο γιο.

«Μερικές φορές ο Άντονι απογοητεύεται γιατί δε βλέπει τον γιο του, αλλά νομίζω ότι η κόρη μας Ρούμπι βοηθά πολύ με αυτό», είπε η Λόρεν.

Η μητέρα του πρόσθεσε τα εξής: «Ποτέ δεν ξέρεις μπορείς να βρεις σε ένα άτομο αν δεν του δώσεις την ευκαιρία μόνο και μόνο επειδή έχετε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Είναι ένα μικρό πράγμα στο μεγάλο σχήμα των πραγμάτων και στην πραγματικότητα επηρεάζει τους άλλους περισσότερο από που επηρεάζει τη μεταξύ σας σχέση.»

Ο Άντονι θέλει να παντρευτεί για άλλη μια φορά και να αποκτήσει και δεύτερο παιδί με τη Λόρεν, καθώς και να αγοράσει το δικό του σπίτι.

«Το σχέδιο για το μέλλον είναι να παντρευτούμε και να αποκτήσεις άλλο παιδί», είπε η Λόρεν. «Θέλουμε να αγοράσουμε ένα σπίτι και ένα τροχόσπιτο, να ταξιδέψουμε στον κόσμο και να το κάνουμε τα πάντα μαζί, ως οικογένεια.

«Για όσους θέλουν να ερωτευτούν ένα άτομο με το οποίο έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, τους συμβουλεύω να εμπιστευτούν το ένστικτό τους για το πώς αισθάνονται για αυτό το άτομο και να το ακολουθήσουν. Δε θα το μετανιώσουν.»

- : enimerotiko.gr

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Τσουρέκι με σοκολάτα και φουντούκια

Προσθήκη στα αγαπημένα Υλικά Για το μείγμα μαγιάς: 80 γρ. νερό χλιαρό 11 γρ. ξηρή μαγιά 10 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 40 γρ. αλεύρι χωριάτικο Για το ζυμάρι: 30 γρ. φλούδα πορτοκαλιού (χωρίς το λευκό μέρος) 130 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 φακελάκι βανίλια 70 γρ. γάλα, χλιαρό 2 μεγάλα αυγά 460 γρ. αλεύρι χωριάτικο ½ κουταλάκι

Ταχινοπλεξούδα με χαρουπόμελο

Απο τη Γαλάτεια Παμπορίδη Σημειώσεις: Μπορείτε να φτιάξετε μια πιο απλή πλεξούδα με 3 ρολά. Σε αυτή την περίπτωση κάντε τα ρολά πιο κοντά και πιο χοντρά. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε χαρουπόμελο, αντικαταστήστε το με μέλι. Σε αυτή την περίπτωση μη βάλετε σόδα στη γέμιση. Συστατικά 2 ¼φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1

Δημήτρης Κόκοτας: Ευχάριστα νέα! Άνοιξε τα μάτια του & δεν έχει μηχανική υποστήριξη

Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα που παραμένει στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» από τις 28 Μαρτίου , έπειτα από έμφραγμα και καρδιακή...

Αθηνά Οικονομάκου:Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Την Αθηνά Οικονομάκου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι την Μεγάλη Δευτέρα στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και τη ρώτησαν για τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί, αφού κάποιοι ανέφεραν ότι το έκρυβε. Η ηθοποιός είπε στους δημοσιογράφους των εκπομπών: «Γεια σας! Καλά είμαι, μια χαρά. Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ.

Ελένη Φιλίνη: Δεν ήθελα να κάνω παιδί και να νιώσει όπως εγώ όταν έλειπε ο πατέρας μου

Ελένη Φιλίνη: Δεν ήθελα να κάνω παιδί και να νιώσει όπως εγώ όταν έλειπε ο πατέρας μου Ελένη Φιλίνη: Δεν ήθελα να κάνω παιδί και να νιώσει όπως εγώ όταν έλειπε ο πατέρας μου Ξέρω τι σημαίνει να στερείσαι και να χάνεις έναν γονιό όταν είσαι παιδί, που τον έχεις ανάγκη, πρόσθεσε Σε μια προσωπική

Πενέλοπε Κρουζ: Το πάρτι γενεθλίων με αστέρες για τα 50α γενέθλιά της

Η ηθοποιός γιόρτασε τη σημαντική περίσταση με φίλους, όπως η Ιρίνα Σάικ, ο Άνταμ Ντράιβερ, ο Ματ Ντέιμον και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ανάμεσα σε άλλους

«The Crete Trip 2024» από 15 έως και 19 Μαΐου στην Κρήτη

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης η μεγαλύτερη συγκέντρωση διεθνών φοιτητών της Ελλάδας. Το « The Crete Trip 2024 » πραγματοποιείται για 12η χρονιά στην Κρήτη, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και με την έμπρακτη στήριξη του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών / Εθνική Μονάδα Συντονισμού του Erasmus+

Νίνο: Το μήνυμα όλο νόημα μετά το νέο unfollow στη Ζόζεφιν -«Όποιος λέει ψέματα, θα έχει και μπερδέματα»

Mια αινιγματική ανάρτηση έκανε ο Νίνο στα Threads του Instagram. Όπως έγινε γνωστό το Σαββατοκύριακο ο τραγουδιστής και η σύντροφός του, Zόζεφιν, έκαναν για δεύτερη φορά unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram. Χθες, 29 Απριλίου, ο Νίνο έγραψε ένα μήνυμα στο Threads, χρησιμοποιώντας τη λέξη «Μπερδέματα», μια από τις μεγάλες επιτυχίες της Ζόζεφιν. «Όποιος λέει Ψέματα θα