Σοκολατόπιτα χωρίς ζάχαρη και αλεύρι

Αυτή είναι η μόνη σοκολατόπιτα που θα φάτε χωρίς τύψεις και θα γλείφετε και τα δάχτυλα σας!

Είναι πλούσια σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, χαμηλή σε λιπαρά, και δεν περιέχει καθόλου άλευρα. Μπορεί να καταναλωθεί άφοβα από διαβητικούς και είναι πανεύκολη στην παρασκευή της.

Περιέχει σε μεγάλη ποσότητα κακάο το οποίο είναι αντιοξειδωτικό, περιέχει μεγάλες ποσότητες μαγνησίου, και άλλων ιχνοστοιχείων και βελτιώνει την διάθεση!

Τι θα χρειαστείτε

  • 4 αυγά
  • 1 φλυτζάνι ζάχαρη καρύδας
  • 1 φλυτζάνι κακάο
  • ½ φλυτζάνι βούτυρο καρύδας
  • 3 βανίλιες
  • 1 κουταλιά της σούπας baking powder
  • 2 σοκολάτες γάλακτος με στέβια
  • 1 φλυτζάνι αποξηραμένη καρύδα

Δημιουργήστε

Βάζουμε στο mixer τα αυγά και τη ζάχαρη και χτυπάμε πολύ καλά. Στη συνέχεια
προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και την λιωμένη σοκολάτα και συνεχίζουμε να
ανακατεύουμε.

Κλείνουμε το mixer και ρίχνουμε το κακάο, τις βανίλιες και το baking κοσκινίζοντας
με ένα σουρωτήρι και ανακατεύουμε απαλά με μία ξύλινη κουτάλα.

Τοποθετούμε το μείγμα μας σε ένα μικρό ταψάκι που έχουμε
στρώσει λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για
30-40 λεπτά.

Ξεφορμάρουμε την σοκολατόπιτα και πασπαλίζουμε με καρύδα. Καλή σας απόλαυση!!!!

- Σοκολατόπιτα χωρίς ζάχαρη και αλεύρι - Diatrofi.gr | -.

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Πικάντικες γαρίδες με φιδέ

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ 500 γρ. γαρίδες (μέτριες) καθαρισμένες 60 ml ελαιόλαδο 30 γρ. βούτυρο ανάλατο 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδα, ψιλοκομμένα 250 γρ. φωλιές «Μιτσίδης» 35 γρ. πάστα ντομάτας «Μιτσίδης» 125 ml λευκό κρασί 200 ml πασάτα «Μιτσίδης» 2 κουταλάκια πάπρικα ½ κουταλάκι καυτερή πάπρικα ή καγιέν ¼ κουταλάκι πιπέρι 750 ml

Γλυκό και πικάντικο καλαμπόκι με παρμεζάνα

Προσθήκη στα αγαπημένα Ψήστε γλυκό και πικάντικο καλαμπόκι στο στάχυ, με παρμεζάνα. Προσθέστε εντυπωσιακές γεύσεις σε οποιοδήποτε μενού BBQ. Ψιλοκόψτε φρέσκα μυρωδικά, ανακατέψτε με αλμυρά μπαχαρικά και στέψτε το πικάντικο καλαμπόκι σας με την πλούσια γεύση της παρμεζάνας και του μαλακού βουτύρου. Λίγη επάλειψη με βούτυρο και ένα πασπάλισμα παρμεζάνας, ανεβάζει σε νέα ύψη αυτό

Σαλάτα με κραμπί, φινόκιο και μήλα

Προσθήκη στα αγαπημένα ΥΛΙΚΑ • 3 φλ. κραμπί (λάχανο) λεπτοκομμένο• 1 φινόκιο λεπτοκομμένο• 1 κόκκινο μήλο Royal Gala Marlene• 1 πράσινο μήλο Granny Smith Marlene• ½ φλ. σταφιδάκια• ½ φλ. αμύγδαλα καβουρδισμένα και χοντροαλεσμένα• 1/3 φλ. ελαιόλαδο• 3 κουταλιές ροδόμελο• 1 κουταλάκι αλάτι• ελάχιστο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ξεπλένετε τα μήλα και τα τρίβετε στη χοντρή μεριά

Ανοιξιάτικη σούπα βελουτέ με κουκιά

Προσθήκη στα αγαπημένα Χρόνος: 1 ώραΒαθμός δυσκολίας: Εύκολο/μέτριο Υλικά (για 4 άτομα): 1 1/4 κιλό περίπου φρέσκα κουκιά (αξεφλούδιστα)700 γρ. περίπου φρέσκα μπιζέλια (αξεφλούδιστα)1 κουταλιά ελαιόλαδο1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο,1 λίτρο (4 φλ.) ζεστός ζωμός λαχανικών (σπιτικός, ή φτιαγμένος με κύβο)1 κουταλιά ψιλοκομμένα φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου + μύτες δυόσμου για γαρνίρισμα (προαιρετικά)3 κουταλιές σάουαρ κριμ (Sour

Ελένη Τσολάκη-Παύλος Πετρουλάκης: Αυτά είναι τα σχέδιά τους για το Πάσχα. Πού θα κάνουν Ανάσταση;

Η Ελένη Τσολακή και ο Παύλος Πετρουλάκης ανυπομονούν να έρθουν οι διακοπές του Πάσχα, καθώς επιθυμούν να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί.  Καθώς η Ελένη Τσολάκη έχει αναλάβει την εκπομπή «Πρωινό Σου Σου», η οποία ανήκει στην πρωινή ζώνη, οι καθημερινές υποχρεώσεις της έχουν αυξηθεί, ενώ ο προσωπικός, αλλά και ο ελεύθερος της χρόνος έχουν μειωθεί

Eurovision 2024 – Πορτογαλία: Πώς η iolanda θα καθηλώσει την Ευρώπη σε 3 λεπτά;

Μια πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, η iolanda έρχεται για να καθηλώσει του fans της Eurovision!

Η παγίδα της τελειομανίας και πώς θα ξεφύγετε

Ο Μιχαήλ Άγγελος, μία από τις σημαντικότερες μορφές της Αναγέννησης και της παγκόσμιας ιστορίας των τεχνών, φιλοτέχνησε σχολαστικά ένα από τα σπουδαιότερα γλυπτά του, την Πιετά της Φλωρεντίας. Ωστόσο μια μέρα, πήρε μια βαριοπούλα και κατέστρεψε τα χέρια και τα πόδια. Γιατί; Ήθελε το τέλειο γλυπτό. Έχετε διαπιστώσει πως αφιερώνετε ώρες για να επιμεληθείτε ένα

Αυτοάνοσα νοσήματα: Ποια γονίδια αυξάνουν τον κίνδυνο

Τι έχει δείξει έως στιγμής η ιατρική έρευνα για την γενετική προδιάθεση στην ανάπτυξή τους. Τα αυτοάνοσα νοσήματα προκαλούν βλάβη σε όργανα και ιστούς του σώματος, λόγω λανθασμένης απόκρισης του ανοσοποιητικού συστήματος το οποίο αναγνωρίζει δικά του στοιχεία ως ξένα. Υπολογίζεται ότι το τουλάχιστον 5-10% του πληθυσμού πάσχει από αυτοάνοσα νοσήματα, τα οποία αποτελούν μία