Τα iconic κομμάτια του Karl Lagerfeld επιστρέφουν

Date:

Τα iconic κομμάτια του Karl Lagerfeld επιστρέφουν

Σμόκιν και φορέματα, κοστούμια και blazers, ανανεώνονται με πιο σύγχρονες λεπτομέρειες, κοψίματα και υφάσματα. Την capsule συλλογή επιμελήθηκε η Carine Roitfeld, Style Advisor του οίκου KARL LAGERFELD και σχεδιάστηκε από τον Hun Kim, τον Design Director του brand.

“Η νέα συλλογή είναι ο απόλυτος συνδυασμός παρελθόντος και μέλλοντος και τιμά την ατέρμονη σχεδιαστική αισθητική του Karl” λέει η Carine Roitfeld. “Τα σχέδια αποτελούν ωδή στην εμβληματική αισθητική των ’90s. Τους δώσαμε ένα πολύ σύγχρονο και cool twist όπως νέα υφάσματα και πιο refined γραμμές.”

“Αντί να αναζητούμε την έμπνευση οπουδήποτε αλλού, την βρήκαμε ακριβώς εδώ: στο αρχείο του Karl” λέει ο Hun Kim, Design Director του οίκου KARL LAGERFELD. “Ο Karl ήταν πάντοτε ένα βήμα μπροστά. Ήταν πάντα τόσο διαισθητικός και προνοητικός. Το να ανατρέχουμε πίσω στα πιο αξιομνημόνευτα σχέδιά του και να τα μεταφέρουμε στο σήμερα, είναι ένας από τους πιο όμορφους τρόπους για να τιμήσουμε την κληρονομιά του”.

Η συλλογή περιλαμβάνει δύο μαύρα σμόκιν με ασύμμετρους γιακάδες – έναν με statement λεπτομέρειες (εμπνευσμένο από ένα σχέδιο SS91 συλλογής) και έναν άλλο που δημιουργεί έντονο color blocking (και μιμείται ένα item της συλλογής SS90). Τα παραπάνω, συνδυάζονται με tailored μαύρο παντελόνι, ένα μαύρο φόρεμα με κοψίματα και ένθετη δαντέλα (εμπνευσμένο από φόρεμα που είχε εμφανιστεί στη συλλογή FW93) ή με ένα ενδιαφέρον αξεσουάρ-γραβάτα που προσαρμόζεται με κλιπ γύρω από το λαιμό.

Karl Lagerfeld Greece

Κεντρική διάθεση Sport & Fashion Freedom S.A 212 00 03 710

Επιλεγμένα σημεία διανομής : Simple Caracters [Κηφισιά, Χαλάνδρι, Ψυχικό ,Μύκονος] –


Ivana Cappuccini Πειραιάς – Collective Γλυφάδα – Intervista Θεσσαλονίκη

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το κύπελλο που κέρδıσα στο Survivor το κατέθεσα στην Παναγιά της Σκιάθου»

Ενδιαφεροντα ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το κύπελλο που κέρδıσα στο Survivor το κατέθεσα στην Παναγιά της Σκιάθου» Η εξομολόγηση για τον πνευματικό του Τζωρτζίνα Φράγκου 02.05.2024 | 23:09 Η εξομολόγηση για τον πνευματικό του Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! έκανε λόγο μεταξύ άλλων, για τη σχέση του

Eurovision 2024: Ελληνοαρμενικό πάρτι στα παρασκήνια – Η «σωσίας» της Σάττι τραγούδησε ελληνικά

Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι, τα έσπασε σήμερα στη σκηνή του Μάλμε Αρένα, στη δεύτερη πρόβα που έκανε με το Ζάρι της.

Ξανά νυφούλα η Αθηνά Οικονομάκου

Ξανά νυφούλα ντύθηκε η Αθηνά Οικονομάκου, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο. Μάλιστα, το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Βέβαια, μην προτρέχει ο νους σας καθώς η όμορφη ηθοποιός, ντύθηκε νύφη για επαγγελματικούς λόγους για να προμοτάρει τα ρούχα

Δεν ξεχνάει τις παραδόσεις μας ο Παύλος: Το αισιόδοξο μήνυμα του για τις Άγιες μέρες του Πάσχα

Ενδιαφεροντα ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΣΧΑ ΠΑΥΛΟΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ Δεν ξεχνάει τις παραδόσεις μας ο Παύλος: Το αισιόδοξο μήνυμα του για τις Άγιες μέρες του Πάσχα Το μήνυμά του για το Πάσχα έστειλε ο Παύλος Γλύξμπουργκ για το Πάσχα και εύχεται ευτυχισμένες στιγμές σε όλους τους Έλληνες στη χώρα και της Διασποράς Τζωρτζίνα Φράγκου 02.05.2024 | 21:33 Το μήνυμά