Άψογο στυλ με ελάχιστη προσπάθεια: Με αυτά τα τρομερά all-day looks μπορείς!

Date:

Έλα παραδέξου το! Σε ό,τι έχει να κάνει με την εικόνα μας, οι περισσότερες -αν όχι όλες οι γυναίκες- θέλουμε την πίτα ολόκληρη αλλά και τον σκύλο χορτάτο. Τι εννοούμε με αυτό; Ότι από την μια μας αρέσει (και επιδιώκουμε διαρκώς) να κάνουμε ακαταμάχητες εμφανίσεις που μοιάζουν λες και μόλις βγήκαν από editorial μόδας για μεγάλο περιοδικό αλλά από την άλλη δεν θέλουμε να σπαταλάμε και άφθονο χρόνο σε αυτό. Και εδώ έρχεται το κρίσιμο ερώτημα: Δεν γίνεται να πατάμε ένα κουμπί και το outfit να είναι έτοιμο; Ούτε πολλή σκέψη, ούτε ατελείωτοι συνδυασμοί και πειραματισμοί μπροστά στον καθρέφτη μα κυρίως κανένας πανικός στη ντουλάπα μας.

Κορίτσια κουμπί μπορεί να μην υπάρχει – τουλάχιστον μέχρι στιγμής- αλλά τρόπος για να κάνεις super styling μέσα σε λίγα λεπτά σίγουρα υπάρχει! Επιβεβαίωση σε αυτό μας τον ισχυρισμό αποτελούν τα 20 παρακάτω υπέροχα looks που εντοπίσαμε στο Instagram feed μας την τελευταία εβδομάδα. Αν και το τελικό αποτέλεσμα τους είναι άκρως ενδιαφέρον – σε σημείο που σου υπόσχεται πως όλα τα κεφάλια θα γυρίσουν να σε κοιτάξουν- οι «εργατοώρες» που κρύβουν από πίσω είναι μηδαμινές.

Φωτογραφία: @weworewhat

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

Δανάη Μπάρκα: Στο χωριό για Πάσχα! Αγουροξυπνημένη με μια… καρδούλα στον καφέ της

Πάσχα στο χωριό θα κάνει φέτος, μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις η Δανάη Μπάρκα. «Όταν ο καφές σου υπενθυμίζει την αγάπη»

Σίσσυ Φειδά: Στη Μύκονο με την κόρη της, σε μια σπάνια εμφάνισή τους

Η Σίσσυ Φειδά κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει μερικές μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης στην Μύκονο. Μαζί της είναι η πολυαγαπημένη κόρη της, Διώνη. Η κάμερα του Mykonos Live TV τις εντόπισε να βολτάρουν στα γραφικά σοκάκια μαζί με μια φίλη της interior designer. Σίσσυ Φειδά: «Όταν πηγαίνω επίσκεψη σε κάποιο

Αναστασία: “Με φλερτάρoυν με μηνύματα αλλά από κοντά με σέβονται περισσότερο”

Παρασκευή, 3.5.2024, 12:05 Zappit@ZAPPIT_ "Ο έρωτας είναι από τα πιο ωραία συναισθήματα και πρέπει να τον ζούμε στο 100%" παραδέχεται η Αναστασία. Με αφορμή την επερχόμενη συνεργασία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, το φετινό καλοκαίρι, η Αναστασία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα. Μέσα σε όλα, η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο κομμάτι του

Τερέζα: “Είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη”

"Μετά η σχέση μεταμορφώθηκε και έγινε αγάπη, έγινε φιλία. Τώρα πια, όποτε τον βλέπω, θέλουμε πέντε, έξι ώρες για να μιλάμε..."