Tις εμφανίσεις της Ελλάδας και της Κύπρου στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision 2023 σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Άντριου Λάμπρου και η Κύπρος είναι μέσα στις 10 χώρες που πήραν το εισιτήριο του τελικού. O Άντριου Λάμπρου τραγούδησε στην 6η θέση, με το Brake A Broken Heart. Ωστόσο, ο Βίκτωρας Βερνίκος και η συμμετοχή του για την Ελλάδα δυστυχώς δεν κατάφερε να προκριθεί.

Αρχικά, ο Νίκος Μουτσινάς είπε για την εμφάνιση της Ελλάδας και του Βίκτωρα Βερνίκου: «Ο Βίκτωρας ήταν πάρα πολύ καλός χθες. Τα τραγούδια που πέρασαν δεν ήταν ότι ήταν εξαιρετικά και να πεις πω πω! Ο Victor είχε μια ωραία φρεσκάδα… μπορεί να μην είχε την εξαιρετική άρτια φωνή, αλλά ήταν πάρα πολύ ωραίος, ήταν πολύ θετικό. Μπράβο αγόρι μου».

Στη συνέχεια, βλέποντας τα πλάνα του Άντριου Λάμπρου, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Πάμε Κύπρο όπως είστε. Ωραίος και ωραίο τραγούδι. Μπράβο. Να τον χαίρεστε. Και η Κύπρος νομίζω ήταν… τα νερά βλέπετε πίσω… μούσκεμα όλα. Ήταν μονόδρομος νομίζω. Καλή επιτυχία».

Λίγο αργότερα, ο 25χρονος εκπρόσωπος της Κύπρου βγήκε μέσω Skype στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και μίλησε ζωντανά με τον Νίκο Μουτσινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-