Έπεσε σε γκρεμό για να γλιτώσει βιασμό: Παρέλυσε, κακοποιήθηκε και 2 χρόνια μετά έτρεξε Μαραθώνιο

Έπεσε σε γκρεμό για να γλιτώσει βιασμό: Παρέλυσε, κακοποιήθηκε και 2 χρόνια μετά έτρεξε Μαραθώνιο

Σε μια απολύτως τρομακτική ιστορία, ένας άντρας από την Ταϊλάνδη επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια γυναίκα που απλά του ζήτησε οδηγίες, επειδή είχε χαθεί.

Το 2016, η Χάνα Γκάβιος πήγε για διακοπές στην Ταϊλάνδη διδάσκοντας αγγλικά στο Βιετνάμ, αλλά επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο της ένα βράδυ, φοβόταν ότι είχε χαθεί στην παραλία και ζήτησε οδηγίες από έναν άντρα που δούλευε σε ένα τοπικό τουριστικό κατάστημα, ώστε να μπορέσει να γυρίσει στο ξενοδοχείο της.Ο ευγενικός, στην αρχή, άντρας προσέφερε να την οδηγήσει αυτός πίσω, αλλά την πήγε σε μια σκοτεινή, δασώδη περιοχή και της επιτέθηκε. Προσπάθησε να της αφαιρέσει τα ρούχα χρησιμοποιώντας το σωματικό του βάρος για να τη συγκρατήσει. Η Αμερικανίδα κατάφερε να του ξεφύγει, αρχικά, δαγκώνοντάς του το αυτί, αλλά τρέχοντας έπεσε από ένα βράχο σε έναν γκρεμό 45 μέτρων.

Την κακοποίησε ενώ ήταν παράλυτη για 10 ώρες

Βρέθηκε παράλυτη στο βάθος του γκρεμού και έμεινε εκεί για ώρες. Ο δράστης, ο Apai Ruangwong της επιτέθηκε σεξουαλικά ενώ παρέμενε εκεί για 10 ώρες.

Η νεαρή κοπέλα δεν μπόρεσε να κινηθεί για να ξεφύγει από τον επιτιθέμενο λόγω τραυματισμών της. Η πτώση την άφησε με τραυματισμό του νωτιαίου μυελού που επηρέασε τους μυς στο κάτω μέρος του σώματός της.

«Ειλικρινά νόμιζα ότι θα πέθαινα. Χτύπησα το κεφάλι μου πολλές φορές και προσγειώθηκα με ένα μεγάλο χτύπημα. Ούρλιαζα από τον πόνο. Ήταν το πιο οδυνηρό πράγμα που είχα νιώσει ποτέ. Ένιωσα σαν ένα φυτό. Ένιωσα εντελώς ευάλωτα. Δεν μπορούσα να μετακινήσω τίποτα. Είχα κολλήσει με αυτό το τρελό άτομο. Ήμουν στο δάσος μέσα στους θάμνους με άγρια ​​φίδια να σέρνονται πάνω μου, ενώ εξακολουθούσε να με παρενοχλεί. Έπεσε πάνω μου. Δεν με βίασε, αλλά έκανε τα πάντα» είπε η Χάνα.

Την άφησε αβοήθητη

Ο Ταϊλανδός αφού ολοκλήρωσε το έργο του, άφησε τη Χάνα μόνη και αβοήθητη μέσα στην ζούγκλα. Ευτυχώς, η κοπέλα διασώθηκε το επόμενο πρωί, αλλά δεν μπόρεσε να νιώσει τα πόδια της.

Η ανάκαμψη

Τα πράγματα ήταν δύσκολα στην αρχή, τουλάχιστον. Η Γκάβιος βρισκόταν στο νοσοκομείο της Ταϊλάνδης για 18 ημέρες και μετά από αυτό πέρασε δύο μήνες στο νοσοκομείο Mount Sinai στο Μανχάταν πριν από το εξιτήριο της.Αρχικά, δεν μπορούσε καν να καθίσει σε μια καρέκλα. Όταν προσπάθησε να σηκωθεί για πρώτη φορά από τότε που δέχτηκε επίθεση, ένιωσε ζάλη και έπεσε. Όλα αυτά δεν την εμπόδισαν να ζήσει τη ζωή της στο έπακρο, με τη θεραπεία για να περπατήσει ξανά να είναι πολυέξοδη και δεν καλυπτόταν από την ιατρική της ασφάλιση. Ο Ruangwong καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών για τα εγκλήματά του.

Η απόφαση για τον Μαραθώνιο

Η Χάνα Γκάβιος δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να συμμετάσχει στον Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης το 2018 με πατερίτσες.

«Πάντα ήξερα ότι ήμουν ισχυρός άνθρωπος. Αλλά δεν ήξερα ότι ήμουν τόσο δυνατή. Επίσης δεν συνειδητοποίησα πόσο μαχήτρια ήμουν. Θυμάμαι ότι αισθανόμουν πικρία όταν έβλεπα ανθρώπους να τρέχουν τον μαραθώνιο μετά το ατύχημά μου, γιατί κάποτε μπορούσα να κάνω όλα αυτά τα πράγματα» θυμάται.

Η φιλανθρωπική οργάνωση

Η Γκάβιος άρχισε να εκπαιδεύεται για τον πρώτο της μαραθώνιο τον Μάρτιο του 2018 για λογαριασμό του Ιδρύματος Christopher & Dana Reeve, μια φιλανθρωπική οργάνωση αφιερωμένη στην εξεύρεση θεραπείας για τραυματισμούς του νωτιαίου μυελού και τη βελτίωση της ζωής των ατόμων με αναπηρία.

Τελικά, συγκέντρωσε περίπου 29.000 δολάρια, αφού στις 4 Νοεμβρίου 2018, πέρασε τη γραμμή τερματισμού σε 11 ώρες και 20 λεπτά.

Δυο Μαραθώνιοι με πατερίτσες

Ήταν ο πρώτος της αγώνας μετά την επίθεση και ο πρώτος μαραθώνιός της. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε τον δεύτερο μαραθώνιό της. Η ολοκλήρωση δύο μαραθωνίων σε πατερίτσες ενώ είναι μερικώς παραλυμένη αποτελεί απόδειξη της ανθεκτικότητας του ανθρώπινου πνεύματος.

- : -

Share post:

Subscribe

Popular

More like this
Related

“Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε στην άκρη του μυαλού της να ακουμπήσει σε έναν άνδρα”

Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Survivor: “Ό,τι πει η Δαλάκα το κάνουν, την έχουν επιλέξει σαν μάνα που προσέχει τα παιδιά της”

Survivor: "Εδώ και πολύ καιρό η αρχηγός της Κόκκινης ομάδας είναι η Κατερίνα Δαλάκα". Τις ηγετικές ικανότητες της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor σχολίασαν οι Μπλε και συγκεκριμένα ο Φάνης Μπολέτσης και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος. «Στην Κόκκινη ομάδα υπάρχει ξεκάθαρα μία ιεραρχία. Από την αρχή είχαμε καταλάβει ότι μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας όταν είναι να αναλάβουν

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι ευχήθηκε στην Καινούργιου για τα γενέθλιά της

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, Πρωτομαγιά, η Κατερίνα Καινούργιου και δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Δέσποινα Βανδή μπήκε ξανά στην κουζίνα – Η συνταγή για τα τσουρέκια που ξετρέλαναν τη Μενεγάκη

Η Δέσποινα Βανδή μπήκε ξανά στην κουζίνα της για να φτιάξει την καθιερωμένη της συνταγή, όπως κάθε χρόνο, τα αγαπημένα της τσουρέκια που έχουν ξετρελάνει τους πάντες. Η όμορφη τραγουδίστρια ανέβασε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης 1/5, μια φωτογραφία μέσα από την κουζίνα της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Τσουρέκια, ήρθε η

Χριστίνα Παππά για τη σχέση της με τη νύφη της, Άννα Μπεζάν: Πήρε χρόνο, της έλεγα μία συμβουλή και είχε άρνηση

Της είχα πει «θέλεις να σε δω σαν νύφη μου ή σαν κόρη μου;» πρόσθεσε η ηθοποιός

Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow στο Instagram – Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή

Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow στο Instagram - Η αινιγματική ανάρτηση του τραγουδιστή Ελεύθερος επίσημα, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Νίνο, μετά το unfollow στη Ζόζεφιν Ο Νίνο και η Ζόζεφιν έκαναν ξανά ο ένας τον άλλο unfollow στο Instagram, με τις φήμες που θέλουν τη σχέση τους

«Με κακοποίησε ψυχικά με χυδαίο και αισχρό τρόπο» – Η Γιάννα Τερζή αποκαλύπτει μια φρικτή εμπειρία από την Eurovision του 2018

Για την ψυχολογική κακοποίηση που δέχτηκε από άτομο της ομάδας της, όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision το 2018, μίλησε η Γιάννα Τερζή. Η γνωστή τραγουδίστρια, καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, δήλωσε τα εξής, χωρίς να κατονομάσει, ωστόσο, τον άνθρωπο που την κακοποίησε: «Το τραγούδι πήγαινε σφαίρα. Δεν

Νικόλας Βαφειάδης: “Υπήρχαν κάποιες φορές τριβές και φόβος, ακόμα και τώρα”

Νικόλας Βαφειάδης: «Υπήρχαν κάποιες φορές τριβές και φόβος, ακόμα και τώρα» Όσα δήλωσε ο Νικόλας Βαφειάδης. Ο Νικόλας Βαφειάδης έδωσε συνέντευξη στην Real L!fe και στην Πολυξένη Καραμίχα και μίλησε για τα δύσκολα ρεπορτάζ που έχει καλύψει και αν έχει αρνηθεί ποτέ για οικογενειακούς λόγους. Ποια περίοδο όλης αυτής της πορείας σας θεωρείτε ότι ήταν