LifeStyle

Tζένη Μπαλατσινού: «Όταν εργάζεσαι συνέχεια μόνο δύσκολες στιγμές υπάρχουν. Kαι σε εξελίσσουν»

Την Τετάρτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας η διοργάνωση Hautes Grecians. Στο fashion ecent συμμετείχε η αφρόκρεμα των εκπροσώπων της ελληνικής μόδας.

Στην εκδήλωση είδαμε τα catwalks από Dimitris Petrou, 240791ek x Apiliotis,

Sotiris Georgiou
αλλά και πασαρέλα από τους Parthenis, Vassilis Emmanuel Zoulias, Ioanna Kourbela, Konstantinos Tsigaros, Maison Faliakos, Liana Camba, Chara Lebessi, Denise Eleftheriou, Kathy Heyndels, Dimitris Dassios, Yiorgos Eleftheriades, Angelos Bratis, Makis Tselios, Dimitris Petrou, Sotiris Georgiou.

Η Τζένη Μπαλατσινού υπο- το fashion event που θεωρείται θεσμός στον χώρο της μόδας. Το Hautes Grecians μετρά πέντε χρόνια επιτυχίας.

Για την περίσταση, η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε ένα αέρινο φόρεμα σε μπλε τόνους. Το συνδύασε με φλατ grecian σανδάλια.

H Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στις κάμερες. ««Όταν εργάζεσαι συνέχεια μόνο δύσκολες στιγμές υπάρχουν. Kαι σε εξελίσσουν… Οι βεβαιότητες δεν είναι ποτέ βεβαιότητες» τόνισε.

«Η τηλεόραση δεν με ενδιαφέρει. Ο χώρος της τηλεόρασης δεν υπάρχει για εμένα, ούθτε για φέτος, ούτε για του χρόνου ή του παραχρόνου… Η Βίκυ Καγιά αποχώρησε για αυτή τη σεζόν. Είναι ένα κορίτσι που έχει μεγαλώσει τηλεοπτικά. Κάτι θα ξανακάνει γιατί είναι χαρισματική. Πιστεύω πως κάνει απλά ένα break».

<- viewbox="0 0 248.7 105.6"> ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

- <- viewbox="0 0 248.7 105.6">

Related posts

Μάνος Μαγιάτης: Η μπομπονιέρα για τη βάφτιση της κόρης του και η τούρτα για τα γενέθλιά της

info@queen.gr Queen

Κατερίνα Καινούργιου: Με εντυπωσιακό σύνολο στον γάμο φίλης της

info@queen.gr Queen

Λάουρα Νάργες: Με ποια Ελληνίδα celebrity επέλεξε παρόμοιο ρομαντικό φόρεμα για τη βάφτιση του παιδιού της

admin

Φαίη Σκορδα: Πού συναντήθηκε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Γιώργο Χρανιώτη

info@queen.gr Queen

Φωτεινή Αθερίδου: Παιδικό πάρτι στο πάρκο για τα γενέθλια του γιου της

admin

Μάνος Μαγιάτης: Βάφτισε την κόρη του με νονά τη Δέσποινα Καμπούρη

admin

Γιώργος Μανίκας: Το συγκινητικό μήνυμα μετά τη βάφτιση του Πάρη

info@queen.gr Queen

Στέλιος Ρόκκος: Πρεμιέρα στη Λεμεσό με τη Λελέ Γκόφα στο πλευρό του

info@queen.gr Queen

Συγκινεί ο Κούλλης Νικολάου: «Ο πατέρας μου δεν με αγκάλιασε ποτέ»

admin

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το reunion των παικτών του J2US στη βάφτιση του γιου τους

info@queen.gr Queen

Η Έλλη Στάη στο Open

admin

Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Ο λόγος που έμεινε για ένα διάστημα μακριά από τον καλλιτεχνικό χώρο

info@queen.gr Queen