Ο τηλεοπτικός γιος της Σμαράγδας Καρύδη στη σειρά IQ 160 έκλεψε την παράσταση στην πρώτη του συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Φίλιππος Ελευθερόπουλος ζήτησε από τον παρουσιαστή να μιλούν στον πληθυντικό και αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με την τηλεόραση, αλλά και στις αντιδράσεις των συμμαθητών του που τον βλέπουν στη σειρά του Star.

«Είναι η πρώτη μου συνέντευξη γιατί έχω συνηθίσει να παίρνω εγώ συνεντεύξεις! Αλλά τώρα είναι πιο ωραία», σχολίασε ο Φίλιππος Ελευθερόπουλος.

Η τηλεόραση και οι διαφημίσεις του αρέσουν όπως λέει γιατί τον ευχαριστεί να μιλάει με άλλους ανθρώπους. «Ο αγαπημένος μου από τη σειρά IQ160 είναι ο Ηλίας Μουλάς επειδή είναι χαρούμενος συνέχεια. Πλέον είναι ένα επεισόδιο και προλαβαίνω και το βλέπω. Για τη σειρά πέρασα από κάστινγκ και μου άρεσε που ήταν η Σμαράγδα Καρύδη γιατί έβλεπα εκεί την περίοδο το “Παρά Πέντε”. Είχαμε μάθει τα λόγια από ένα επεισόδιο που προβλήθηκε πιο μετά. Κράτησε περίπου 20 λεπτά. Δεν είχε άλλα παιδιά, ήμουν μόνο εγώ. Μαθαίνω εύκολα τα λόγια μου. Τα ακούω, τα διαβάζω και τα λέω!», αποκάλυψε μεταξύ άλλων τηλεοπτικός γιος της Σμαράγδας Καρύδη από τη σειρά IQ 160.

Όσον αφορά στις εντυπώσεις που εισπράττει από τους συμμαθητές του, σημείωσε ότι ακούει καλά λόγια και πως οι δάσκαλοί του δεν έχουν αναφερθεί σε αυτό. «Οι δάσκαλοι δεν μου λένε κάτι, ούτε στην πρεμιέρα μου είπαν κάτι. Μόνο οι μισοί συμμαθητές μου και κάποια άλλα παιδιά μου είπαν “μπράβο”», περιέγραψε.

Επιπλέον ο Φίλιππος Ελευθερόπουλος αποκάλυψε πως την ενασχόλησή του με το βιολί την οφείλει στη μητέρα του που του έδειξε ένα βίντεο στο Youtube που ένα κορίτσι έπαιζε βιολί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

-